Паническо разстройство - 27

• 119 208
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Спокойно де....Моя приятелка психоложка си намерила чаршафите във фризера, наместо в пералнята /напълно здрава си е жената/. Обаче и до сега я закачат, че психолог е диагноза.
Оф, тези неща са най-малкия проблем. Направо се треса цялата като се замисля, че трябва да сменям АД. За сега удължавам агонията, понеже поради усложнената обстановка не мога да пропътувам 40 километра до психиатърката. На все някога ще се случи....

# 106
Много смешно... и аз съм завършила психология,преди 2 год.-съвсем прясно. Joy
А какво ще кажете за симптомите,които ви описвам въпреки Ад?...все още ме мъчат.Писва ми.

Дарси, dontknow...няма емотиконка ..коте Mr. Green

# 107
А аз какво да кажа като влязох в ресторанта на хотела с ютията вместо да я оставя на рецепцията  Joy

Силви, това са хубави мисли, трябва да се оценява живота и ако не ти харесва да промениш нещо, ако не се замисляш ще си караш по течението.

# 108
Здравейте виртуални приятелки,

Трябва ми съвет. При мен всичко започна с някакви ПА и за една седмица ги бях преодоляла. Изкарах КОШМАРНА КОЛЕДА, защото бях на работа и тогава тепърва започваше ефекта от лекарствата и кофти нова година и точно като мислех, че всичко се е оправило - пооздравях, спортувам, записах се пак да уча, става нещо странно. Вчера имах голям ентусиазъм правех някакви неща, но от време на време се прокрадват странни мисли: Това ли е което искаш да правиш, какъв е смисъла, интересно ли ти е... някакви натрапчиви мисли, които ме вкарват в някаква апатия. Та се чудя депресия ли е тревожност ли е. Уж пия АД 16 дни вече и трябва да има подобрение,а появят ли се тези мисли и се чудя за какво живея направо.

Случвало ли ви се е подобно нещо понякога?
На всеки се случва,когато стои на прага на някаква промяна Simple Smile Особено силно се случва,на хора от зодия или асцендент везни-те много се колебаят във всичко.Но вярвай на интуицията си-щом го искаш силно бъди сигурна,че и вселената ще ти помогне Успех bouquet

# 109
Спокойно де....Моя приятелка психоложка си намерила чаршафите във фризера, наместо в пералнята /напълно здрава си е жената/. Обаче и до сега я закачат, че психолог е диагноза.
Оф, тези неща са най-малкия проблем. Направо се треса цялата като се замисля, че трябва да сменям АД. За сега удължавам агонията, понеже поради усложнената обстановка не мога да пропътувам 40 километра до психиатърката. На все някога ще се случи....
Защо трябва да сменяш ад щом не искаш и това те тревожи? Аз не съм запозната=може би такава е практиката или нещо не ти е ок вече стария

# 110
Много благодаря за отговорите на всички. Сега съм в някаква криза ли какво незнам. Дори не мога да се разплача някаква тревожна празнота.
Много ме мъчи и ме плаши това защото странни мисли идват. Че никога повече няма да съм щастлива, че нищо няма смисъл. Обхваща ме апатия - нещата, които съм почнала изобщо имат ли смисъл. За какво го правя. Плаша се. Се едно ще се събудя утре и повече никога няма да изпитвам емоция и радост а само тъга и че каквото и да правя си губя времето. Незнам полудявам ли. Уж вчера се радвах на живота пак и на това че почвам да уча а сега дори не мога да се концентрирам да чета. Иде ми да се разплача и ме е страх че нон стоп ще е така. Плюс факта и че пия АД а не ми помага това и няма вече друг изход тотално полудявам.
Мислите ли че може винаги да е така?

# 111
Скъпа Силви, ти на колко си щом започваш да учиш сега? А за мъж/гадже споменавала ли си? Ако нямаш да си намериш  Grinning . Отделно раничко ти е още, само 16 дни са се минали, чакай още малко да подейства АД. И какви са тези глупости, че няма да си щастлива. Знаеш ли колко хубави неща те чакат и как ще ти се оправи настроението, като ти подействат АД. Живота е пред теб!

Анонимна, ти май не работиш, е за това само си седиш и изследваш всеки "симптом" и се шашкаш. Намери си някакво занимание. Някакво хоби? Какво обичаш да правиш?

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 18:51 от Darcey

# 112
Дарси,брат ми има същата котка. Whistling Много е откачена неговата Laughing
Ами спрях да ходя на работа,от както съм така. То бизнеса ни е семеен ,а мъжа работи,а  и има кой да ме замества.Самонаблюдението е лошо нещо да,но така се чувствам в този етап. doh Иначе не бях такъв човек...Хобита имам да,обичам да изработвам ръчно разни неща,скоро направих някои,но заради това ,че се чувствам замаяна не правя почти нищо..

# 113
Даже на Силвито и АД не й трябват според мен, всеки изпада в такива периоди.

# 114
Силви,разирам как се чувстваш-аз също бях така.Казвам бях,защото вчера и днес съм по-доре ,а искам да вярвам,че все така ще съм,нищо че пия денаксит.И аз пиха 3 дена АД-само дето не скочих под някой автобус,толкова зле ми беше-изпитвах смъртен страх на моменти,цялото ми тяло се вцепеняваше,студени тръпки,отчаяние...само съм си мислила,преди да ги пия,че имам депресия и че ме е страх-като сравних двете състояния преди и след АД-ми то аз съм си ок хахха.ПОсле се чистих още седмица и повече преди да спра да се събуждам и да умирам от страх,че идва още един безмислен ден,в който трябва да се справям с живота,толкова всичко ми беше безразлчино и ми тежеше всяка дейност.Отделно от АД спрях да имам емоции.Казваха ми,че са преходни реакции,но аз не можех да чакам да мине тази гадост и сега съм много довопна,че ги спрях.Деанксит и той е АД.но поне е слаб и се спира лесно.Ще правя йога за врата,но и ти прави-тя помага и на психиката много!

Анонимна,аз също съм разсеяна.Това е защото сме тревожни и като се зациклим в някой проблем нищо не ни интересува.
Момичета,ще трябва да се справим! Абсолютно сами,без хапчета,ако може.Ако не ми беше това стягане във врата дето ме замайва хич нямаше да пия тия хапчета.Но нищо де,повтарям си,че е временно.И ходете на психолог,ама такъв,който да усетите със сърцето си,че милее за вас и,че ви разбира

# 115
hope, и аз я усещам тази замаяност(постоянна кажи-речи),стягането във врата,а тези два дни и в главата отгоре. #2gunfire

Дано всички се справим. Praynig

# 116
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=631100;topicrefid=4
Анонимна, специално за теб мила  Hug

# 117
Дарси,миличка ще погледна темата,въпреки че едва ли е за мен,аз съм вкъщи от месец иначе си работех макар и бременна,не стоях затворена. Просто от както не ми е добре...
Искам да попитам нещо теб или който може да отговори,скоро ми се беше случвало за кратко,но бях забравила да го спомена на психиатъра,ей сега отворих прозореца и навън въздуха ми изглежда трептящ-много неприятно,сякаш трепери... Shocked като мараня..като топъл летен въздух.. Какво е това? Защо така ми трепти? Случвало ли ви се е? newsm78

# 118
Анонимна, това е смешната тема, за нещата които правим и забравяме кое къде сме сложили. Ти да не помислиш, че те обвинявам че не работиш и не излизаш. Няма лошо, само че трябва да се срещаш с хора. С приятелки, защото тези наши състояния се влошават ако не общуваме.  bouquet
За трептящия въздух, случвало ми се е размазано виждане.

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 18:53 от Darcey

# 119
Нее,Дарси,изобщо не съм помислила,че ме обвиняваш,по-скоро аз самата се чувствам глупаво заради състоянието си. С това постоянно замайване съм половин човек и не спирам да мисля за болести. Хем не искам да мрънкам,хем вече откачам. Как може на здрав човек постоянно да му е замаяно? Е,писва ми и все се съмнявам дали не трябва да се почна с изследвания разни #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт