Паническо разстройство - 27

• 119 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Много благодаря за споделеното !!!

Какво е действието на Ривотрила ... приспива ли Ви.... аз съм готова по-голяма доза да приема, само да е сигурно, че няма да се откажа да се кача  Wink

# 91
  • Sofia, Bulgaria
Много благодаря за споделеното !!!

Какво е действието на Ривотрила ... приспива ли Ви.... аз съм готова по-голяма доза да приема, само да е сигурно, че няма да се откажа да се кача  Wink

Мен доста ме успокоява, а и пийвам и една чашка винце и съм пей сърце Laughing

# 92
Аз ритмонорм не съм пила, но сега хвалят едно друго сотахексал за аритмии.

Аз летенето, аз имах страх от летене и вземах по един транксен като наближи да ни качват в самолета. А за страха си казах, ами като искаш да ходиш ще летиш, няма друг начин. И мераке се оказа по-силен от страха  Joy Веднъж си забравих транксена в чекирания багаж и ща не ща без хапчета и от тогава избягвам да пия, но си нося лексотан в чантата.

# 93
  • Sofia
уви нямам мерак за пътуване, затова толкова години спокойно си живях без полети.... сега обаче детето порасна и започна да настоява за разни екскурзии и това е причината. Дано да се укаже силен мотив да преодолея паниката ....

# 94
Благодаря за отговора "jeny". Започнах да пия магнезий, фолиева киселина, но реших да добавя и ремотив и неолексан и временно да не давам кърмата на детето. Нямам паник атаки вече, но ме е страх да оставам сама вкъщи или с бебето и баткото си го държа вкъщи с мен и без това е болен и не е за ясла, страхът е да не ги получа пак, защото като ги получих усещането беше стрсх, че оставам сама и през деня се чувствам много странно оттогава, нереално, нищо не ми се прави и не мога да се концентрирам. Вечер всичко се оправя или ако изляза с някой и правя нещо различно също. Много не ми се ще да пия антидепресанти, психотерапия пробвали ли сте, имало ли е ефект и ако да препоръчайте ми добър психотерапевт, с двете деца съм ограничена финансово и не мога да се лутам и чудя само какво да правя и при кого да отида. Голяма агония.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 19:34 от r_mikova

# 95
r_mikova, не започвай антидепресанти. Пробвай билкови, хомеопатични. Знам за жълт кантарион за депресия. Не пий кафе и алкохол, защото влошават тревожността. Психотерапевт е добра идея, но не мога да препоръчам никой.

# 96
Здравейте,момичета и момчета! При мен всичко започна с едно главоболие,което се повлия успешно от миртазипан,но така скоростно напълнях-за месец 3 кг-изпитвах химически глад,който опитвах да контролирам,но все ми се ядеше.Замениха ми го с неолексан-не ми помогна изобщо,главата си ме болеше,само апетита спадна.После ми изписаха ксанакс и деаксит,Преди деанксит мн добре ми действаше,сега май не чак толкова,хем го пия за много дълги периоди-примерно месец,после малко го спирам и пак.Ксанакса ,ако не го пия главата ме боли,а в монета хем го пия хем ме боли Cry И от 2 седмици съм със сърцебиене,не мн бързо ,но много силно,още със събуждането го усещам.Дадоха ми АД Ефектин уж да спра плавно ксанакса,ноо само дето не се самоубих от тоз ефектин-толкова зле се почувствах,адски ,смъртен страх,тотална липса на апетит и никакив емоции-като зеленчук бях,ама попарен.Усещам и стягане в гърдите,гърлото,замайване и замъглено зрение.Не знам защо ксанакса спря да ми действа,намалих дозата преди 10 дена,дали е за това.Ужас-май цял живот ще пия хапчета з атова главоболие-повърхостно е,стягащо,и постоянно.Мисля да опитам амитриптилин,ако ксанакса вече не действа.Някой пил ли е амитриптилин?

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 19:56 от ^^hope

# 97
Hope, какво е това главоболие - от напрежение, мигренозно или има физическа причина - високо кръвно или схванат врат? При мен се оказа последното и в петък ще ходя на мануален терапевт да ми освободи блокажите.

# 98
ne znam ot kakwo e,Zigi,казват неврогенно е щом минава от ксанакс и подобни.Врата е постоянно схванат,имам остеохондроза.Мисля да опитам боуен терапия,аз съм пробвала веднъж,хич не ми хареса,но чувам много добри отзиви

# 99
Здравейте. Пак съм аз,Анонимна бременна. Пак идвам да мрънкам и за съвет. Днес бях казала на мъжа ми да ми донесе един безцветен лак(стоеше ми в работата),слязох пред блока,като дойде че трябваше да отидем до едни познати. А аз като заизлизах от блока се почувствах замаяна,вглъбих се в това. С качването в колата само това му повтарях "да не припадна някъде" ... И така вглъбена явно в симптомите и съсредоточена в мен си ,несъзнателно и разсеяно съм прибрала лака,който ми е подал в джоба на якето си. Е ,познайте защо пиша... сега го питах дали ми го е взел... Joy
Или полудявам,или имам тумор в мозъка...или съм страшно съсредоточена в мои симптоми и страхове на моменти,че не ми прави впечатление какво правя... дали е нормално.. Sad

# 100
Да, нормално е според мен. Особено за бременна. И после като родиш  може да ти се случва. Имаше преди години една тема, май в клюкарника, кой какви глупости прави, след раждането. Не се сещам как се казва. Някой дали се сеща? Да я прочетеш, големи бисери има в нея.  Laughing и аз съм там с 1 случка. А преди дни пък вместо да исипя пакетчето котешка храна в купичката на котарака, го исипах в коша!!  hahaha
И аз се хващам с разни такива понякога, а не съм бременна или родилка. Не се шашкай. Мислиш и се стресираш за др неща, за това не помниш.

# 101
ne znam ot kakwo e,Zigi,казват неврогенно е щом минава от ксанакс и подобни.Врата е постоянно схванат,имам остеохондроза.Мисля да опитам боуен терапия,аз съм пробвала веднъж,хич не ми хареса,но чувам много добри отзиви
Пробвай някой път лечебен масаж - ще ти отблокират нервите, ако са прищипани.
Аз съм в потрес, откакто чета темата - как се изписват и сменят лекарства, какви кофти странични ефекти имат. На мен с години ми повтаряха, че главоболието ми е от напрежение. Сигурно е така, но се оказа, че напрежението може да се сваля с йога и масаж - чисто механично.

# 102
Здравейте виртуални приятелки,

Трябва ми съвет. При мен всичко започна с някакви ПА и за една седмица ги бях преодоляла. Изкарах КОШМАРНА КОЛЕДА, защото бях на работа и тогава тепърва започваше ефекта от лекарствата и кофти нова година и точно като мислех, че всичко се е оправило - пооздравях, спортувам, записах се пак да уча, става нещо странно. Вчера имах голям ентусиазъм правех някакви неща, но от време на време се прокрадват странни мисли: Това ли е което искаш да правиш, какъв е смисъла, интересно ли ти е... някакви натрапчиви мисли, които ме вкарват в някаква апатия. Та се чудя депресия ли е тревожност ли е. Уж пия АД 16 дни вече и трябва да има подобрение,а появят ли се тези мисли и се чудя за какво живея направо.

Случвало ли ви се е подобно нещо понякога?

# 103
Дарси,здравей. Може и така да е,наистина когато умът ти е зает с  нещо ,може да изключваме..само че,не знам защо аз се паникьосвам за всичко.. Shocked А вече пия АД,днес е 21-ви ден. Имах един-два дни като че ли  на просветление,но като цяло все още не съм много добре. Ето и днес, примерно,главата ми е като стегната и от това стягане имам чувството ,че се замайвам като вървя,гледам да не върша нищо рязко ..като бавноразвиваща се мравка Sad Лежа и си потупвам(все едно шия Laughing) крака от нервност,че не ми е добре.Искам всичко да се оправи. newsm17

# 104
Анонимнааа, ако знаеш аз колко такива случки имаамм...бях сигурна, че съм полудяла. И даже бях казала на ММ като полудея да не ме остави да ходя по улиците и кофите, а да ме настани в болница Simple Smile))  Joy Joy Joy Сега ми е смешно, но тогава не..Веднъж тръгнах от в къщи с един хляб под мишница, който трябваше да оставя в шкафа, а се усетих чак като излезнах от блока..
Силви, когато си напрегната е нормално да се прокрадват натрапливи мисли...ще минат, когато ги усетиш опитай веднага да ги замениш с нещо приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт