Паническо разстройство - 27

• 119 828
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Гала, болница не е ли по-подходящо?  Нищо ли не предлагат тези доктори бе?

# 676
Лежах и по болници. Лекарите наистина искат да ми помогнат, но вариантите на лечение се изчерпват. То повече от кортикостероиди венозно просто няма какво, няма.
А при нас положението е следното. Голямата ми дъщеря, да ми е жива и здрава, живее в София, сега си търси работа. Малкото ми детенце, сладурче голямо, е с увреждане, има ДЦП и аутизъм, почти не може да говори, на 7 години е. Ходи на предучилищна с придружител /свекито/, но и тя е на 70 год и сдава багажа, с куп болести. Моето състояние го знаете, мъжа ми се грижи и за мен и за детето, а и работи, аз от януари не съм била на работа. Краката ми все повече и повече отпадат, и ако недай Боже дойде ден, в който няма да мога да отида до тоалетна и почна да се напикавам и ... в леглото, отивам на секундата в хоспис.

# 677
  • Бургас
Гала,все пак те съветвам да не мислиш за хоспис.Нямаш ли право на асистент и за себе си,и за детето?Знам,че работа не вършат много,но все пак е помощ някаква.Недей се отчайва толкова.Операция някаква не ти ли предлагат?При мен след като чуят,че съм алергична към лекарствата за улцерозен колит,гледат да се отърват възможно най-бързо.Дори шефът на Гастроентерологията в Бургас последният път ме изгони от отделението.Накрещя ми се,че не можел да ми лекува червата и да ходя където искам,но не и при него.На епикризата са записали,че майка ми е настояла да ме изпишат.Повярвай,много ужаси съм преживяла,но все още не съм се предала.И ти недей,може да се подобрят нещата.

# 678
Вариант за операция няма, иначе веднага щяха да оперират, но проблема не от хернията, категорични са трима неврохирурзи.

# 679
  • Бургас
Милата,силно те прегръщам!
Не се отчайвай напълно,винаги има шанс да се подобриш.Физиотерапия при твоето заболяване възможна ли е?Ако е,опитай,нищо не губиш.

# 680
Не може да няма начин. Ще се оправиш, ще видиш. Hug

# 681
Гала не мисли, че ще се стигне до хоспис. Ще видиш, че ще се оправиш,щом лекарите правят всичко възможно ще има подобрение.

# 682
  • Пловдив
Здравейте момичета, искам да попитам дали някоя от вас е спирала антидепресанти? Аз пих серопрам и флуанксол 9 месеца и като цяло се чувствах добре, но напълнях с 11 килограма. На 9 февруари ги спрях напълно, по схема. И в края на февруари прекарах нещо като фарингит и оттогава чувствам тежест в дробовете от време на време и стягане в шията. Понякога това чувство изчезва. Но вечер като легна не мога да лежа по гръб или на ляво. Чудя се дали това е реакция от спирането на АД. Някой има ли идея?

# 683
Здравейте искам да попитам някой пил е велафекстин 75мг пия ципралекс от 4 години но вече нещо не ми понася и психиатърката ми го смени но забравих да попитам дали трябва да спра ципралекса за няколко дни и тогава да започна велафектина.

# 684
Трябва да ти е дала схема как да го смениш. Комбинираха се едно от старото, едно от новото...
Но не винаги е така. Последния път ми спряха от раз един АД и на другия почнах с нов.
Обади се да питаш за най-сигурно.

# 685
  • Бургас
Винаги са ми ги спирали от раз,на другия ден почвам с новите лекарства.Питала съм за реакциите на отнемане,само ми се смеят или се ядосват,че подлагам на съмнение тяхното лечение.За щастие наистина не съм имала някаква реакция.Дори Лексотан от раз съм спирала,не ми се появиха симптоми на отнемане.

# 686
Взема ли ли сте този Антидепресант велафексин как действа знаете ли дали има много странични ефекти

# 687
  • Бургас
Ако въпросът е към мен-не съм,но щом лекарят е преценил,едва ли ще има проблем.Стискам палци всичко да е наред.

# 688
Пуснали са белергамина. С бяла рецепта е!

# 689
Стига бе! Вярно ли? Още утре си взимам.
Оле, Галааа, а аз мислех да ходя при мануален терапевт......ами мен сега ще ме е страх и на масаж да отида.....Оф,моля те пак да споделиш името на този, че да не се натреса точно там.....

Общи условия

Активация на акаунт