Паническо разстройство - 27

• 119 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Дарси здравей,
На 30 съм - записах се пак да уча, защото имам чувство чв от много свободно време си губя времето е живота просто преминава покрай мен. Сега ще ви разкажа на кратко, дано не ви отегчавам, а вие ще ми дадете съвет Simple Smile Ще съм во благодарна, защото изглеждате борбени и решителни хора, а аз се чувствам като една лигла която уж има всичко а... Имам голям респект към всички тук, защото само който не е минал през нещо подобно не знае.

При мен всичко почна с няколко ПА преди Коледа, трябваше да се случи нещо което много щеше да ме зарадва уж от любим човек а то.... ПА. Една седмица почивах на втората ходих при психолози, психиатри,взех лекарства и Коледата я изкарах на работа - кошмарна по 10 -12 часа от афекта от лекарствата. От там е НГ пьлен провал. А празници са уж трябваше да съм щастлива а ми  идваше да се гръмна. После мислех че съ се оправила, нямах повече ПА и ме тресна вирус пак 2 седмици болничен и сега ме е страх да ида и на работа. Ставам нищо не ми се прави, само ми се учи. Страхувам се защото преди два месеца бях супер позитивен и активен човек, радвах се на всичко - такова желание за живот... А сега ставам и се почват едни мисли... защо да ставам, смисъла на живота, защо не ми е интересно нищо, цяч живот ли ще е така е се шашкам вече. Страх ме е че никога нищо не може да ме зарадва. Ужасно плашещо е да мислиш че нищо няма да има смисъл

# 121
Silvy,  значи първата ти в живота ПА беше преди коледа, така ли? И веднага ти изписаха ад? Незнам дали си чела темите, не искам да те плаша, но ад се пият минимум 6 мес. Ти от 2 седмици на ад очакваш да ти мине. Веднъж започнали ли са ПА може да се появят и на по-късен етап в живота. Трябва да намериш причината за появата им и да се научиш да ги контролираш. Ад помагат, ще се почувстваш щастлива отново, но трябва да си намериш техники за справяне. Ако можеш да си позволиш посещение при психолог, би ти помогнал с техниките.
Изчакай към месец и ако все още си депресирана отиди да ти сменят медикамента.
Това, че си се записала да учиш е много хубаво и позитивно. Показва, че си борбена, че правиш нещо за промяна! Браво момиче! Не се отказвай. Успех!
А за първите дни на започване на ад, винаги е така, кошмар, добре че не ходих на работа точно като ги започнах, бях неадекватна, нервна, ненаспана и тн. От тук нататък ще става по-добре!  Hug

# 122
Аз редовно си имам кукувски истории. Много често се опитвам продължително да отключвам асансьора.
Като си приготвя порцията за ядене а слагам до купичките на котетета, вместо на масата (е те си ядат само котешки храни). Даже животните ме гледат с осъдителен поглед и няма да кажа какво се чете в него, че си знам  Mr. Green

Та добро утро, кой имал имен ден и прекалил с виното днес му е лошо и го боли глава (поне не съм като в песента на Хиподил - Повече няма да пия ракия, понеже боли ме г*за  Mr. Green)

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 13:01 от Jerry F

# 123
Jerry,ти ме разби. Joy hahaha успя да ме разсмееш. Абе я стига и аз съм се вглеждала във всичко-ще опитам да не е така Flutter и трябва да намаля четенето в интернет.

# 124
Много благодаря за отговора Дарси Simple Smile

Аз се боря с глупостите и понякога гледам положително,но тези тъпи мисли не ме оставят.  Че никой няма да ми помогне -дори лекар и лекарства. Че ще съм вечно тъжна. Че ще мехване депресия. Ченяма да съм онзи щастлив човек. Че нещата нмат смисъл и нищо не ме радва. Че ще полудея. Абе се глупости. Незнач дали ви се е случвало но лекаря каза че за сега няма човек на който АД не му е помогнал е няма да съм първия случай, дано е така Simple Smile))

# 125
Запис,колко сте написали

# 126
  • София
Silvi Char на мен ми се вижда нормално човек да има и такива моменти, не може винаги щастие Simple Smile
Гледай по-философски! Аз откакто се помня си имам такива периоди, много преди да се появи ПА и тревожността. Сега и времето е такова - студено, няма слънце. Това предразполага към депресия.
Друго което знам е, че ПА понякога идват при хора, които са много активни и които се опитват винаги да имат контрол над нещата, които правят. Това напряга нервите и ПА е един вид като винтил за изпускане на напрежението. Тоест, ПА един вид те кара да загубиш контрола, който така много обичаш. Помисли дали ти не си била този тип преди да дойде ПА.

# 127

Друго което знам е, че ПА понякога идват при хора, които са много активни и които се опитват винаги да имат контрол над нещата, които правят. Това напряга нервите и ПА е един вид като винтил за изпускане на напрежението. Тоест, ПА един вид те кара да загубиш контрола, който така много обичаш. Помисли дали ти не си била този тип преди да дойде ПА.

Aбсолютно съгласна, случва се на хората на които много им пука и много мислят и премислят! Отпуснете си душичките дами, всичко ще се нареди!
ЕЕЕ Джери, ти поне ги храниш твойте, даже и своята храна им предлагаш, а аз я сипвам в коша, хахаха!

# 128
Мацки, тая работа с тъпите изпълнения идва от разсеяност и липса на мисъл в ежедневните повтаряеми задължения. Ако мислите за всяко нещо, докато го правите, няма да се случва. Но като храним котката, заключваме вратата и тн не влагаме никаква мисъл, защото това е автоматизъм. Така че спокойно!

# 129
Здравейте на всички. Мисля че съм за тук. Все още не съм ходила на лекар ,понежи все ходя да търся проблеми физически като прескачане на сърцето,кашлица която не се повлиява от нищо от 6 год и много други .Мисля че проблемът ми е психичен и май трябва да се ориентирам към др. вид лекари.

# 130
Какви са ти оплакванията аса?

# 131
Ох то откъде да започна, най-вече мисля постоянно че нещо не ми е добре и то естественно се случва най-често със прескачанията на сърцето ,а кардиолозите казват че сърцето ми е ок а аз получавам кризи и то реални. Отделно нямам апетит а трябва да ям особенно сега че съм болна и на антибиотици от обяд се опитвам да хапна а немога. Желание за нищо и т.н

# 132
Със сърцето и аз съм така,  аса, на нервна почва е! А нежеланието за нищо, прилича на депресия. Отиди на психиатър.

# 133
Благодаря ти за отговора! Да май трябва да отида,неможе постоянно да се чувствам зле днес е сърцето утре немога да преглътна др.ден стомах и каквото се сетиш. Просто ад не се чувствам пълноценен човек

# 134
Дарси,аз да ти кажа с оная тема бая се посмях. Joy

Общи условия

Активация на акаунт