Паническо разстройство - 27

• 119 894
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Аса, така е, обърни си внимание, ако се остави, може и да се задълбочи повече! Тези симптоми са симптоми на тревожност и депресия, те си вървят ръка за ръка. Успех! Пиши пак.

Анонимна, да, супер е! Май са 3 темите, видя ли? Не сме сами, хахаха. Радвам се, че съм те развеселила.

bouquet Hug

# 136
Аса,и аз съм така съ сърцето дори днес пак си правих кардиограма.Ма то кръвното бетон 110/70,пулса бетон 74 сърцето здраво...Гледам и си викам тва моята кардиограма ли е newsm78 Joy Явно като вляза в болницата и се успокоявам.А иначе симптомите са ми тежки удари и пулса е около 90 по цял ден.ЗАдушавам се и се измарям от най-обикновен разговор,и само като стана от леглото,да не говорим ако трябва да върпя по баир...замъглено виждане,замайване,абе усещане ,че си отивам бавно и полека   Mr. Green Док каза,че само усещам сърцето си че бие силно,ама се съмнявам дали така щеше да каже,ако то си биеше както обикновено напоследък.Грешка направих,че пих успокоитъелно час преди прегледа.Замъглих картината .Вече вярвам,че всичко е психическо при мен,ще опитам пак да ида на фитнес,макар,че като ми захлопа сърцето имам усещането че всеки момент ще се срина и ще се изложа пред хората.Пък може и да не стане така.Сега като знам,че процесора е ок,може да се успокоя за известно време.ТАка,че Аса,симптомите ни приличат на истински,но са фантомни и от тях не се умира.

# 137
Да,Дарси .. разсмя ме Joy  hahaha Аааа,още тази не съм изчела докрай цялата. С глас се смях на някои неща Joy

# 138
А аз и при кардиолога съм със пулс 140 и екстрасистоли ,но пък след това се успокоявам и ми минава

# 139
Аса, щитовидната изследва ли? Правиха ли ти холтер за прескачанията?

# 140
Не скоро не съм я изследвала,и холтер не са ми предлагали

# 141
От това трябва да започнеш. Щитовидни хормони и антитела задължително, както и ехография на жлезата. Много често проблема излиза там. Друг възможен проблем е проблеми с корема, като подуване например, притиска се сърцето.

# 142
Да ще трябва да го направя  bouquet

# 143
На мен като ми откриха Хашимото,пулса ми беше 120. Аз не го усещах,но беше толкова.

# 144
  • София
Да ви кажа при мен това е проблема - прескачането на сърцето. Или по-точно, от време на време, имам едно по-силно от другите тупване. ПА съм ги овладяла и нямам, но се трансформираха в прескачането на сърцето. Случва се когато съм по-напрегната и се притеснявам за нещо. Доста е плашещо. Вследствие от това, развих т.н. кардионевроза - страх че сърцето ти не е наред и ще спре да работи. Все се навивам да отида на кардиолог но ме е страх и все отлагам. За щитовидната жлеза съм си правила изследвания и е ок.

# 145
Джени, валидолче Simple Smile

# 146
Не издържам вече Confused
Главоболие ,нереалност,световъртеж и тези топли вълни....Нищо не ми се прави,нямам желание за нищо

# 147
А хоромони щитовидни и полови в норма ли са?

# 148
  • София
А хоромони щитовидни и полови в норма ли са?
В интерес на истината, преди година последно съм си правила изследвания. Бяха наред. Следя си и щитовидната жлеза, защото имам малко възелче, което според лекарите не ми влияе по никакъв начин. Май е време за нови изследвания.
От друга страна, последната година си причинявам много стрес. Планирам преместване надалече и въпреки че го искам,промяната и много ме плаши. Все го мисля и премислям. Ей тва е, мисля си, че човек е стар, когато започне да го плаши промяната, дори и да е за добро. Sad

# 149
При вас само физически ли са проблемите? Аз тх ги овладях и ПА и физическите. Проблем остана едно чувство на нервност понякога незпричинна, чувство че никога няма да се оправя и повече няма да усетя емоция е чувство за безнадежност и страх че се побърквам. Как го преодолявате това скъпи дами или само аз съм дефекна и ги мисля и без желание за нищо се насилвам за всичко

Общи условия

Активация на акаунт