Графики на БТ - коментари

• 75 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
denis, малко помощ може ли?
Днес тестът за О е една идея по-бледа сякаш чертата, но БТ падна след вчера, а коремът ми е подут на топка и имам
Скрит текст:
доста повишено желание за кекс Simple Smile 
  Това ми е графиката:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Графиката не се отваря: Не сте сложили потребителско име във формата

# 511
Здравей Денис,
Много бих искала да чуя мнението ти за графиката ми този месец http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=pipi.55
Не се вдигна тази температура на 37градуса и защо имах спад два пъти на 35.9... Дали е имало изобщо О Sad
Благодаря ти предварително  Денис. Прегръдки.

# 512
И моята графика нещо не я разбирам! Нормално ли е температурата ми 2 поредни дни да е ниска? Интересно ми е утре каква ще бъде! Не успях да си взема тестове за О, тъй като в населеното място, в което живея нямаше! Ще се радвам на мнения! Спорен ден на всички! Simple Smile

# 513
  • София
Здравей Денис,
Много бих искала да чуя мнението ти за графиката ми този месец http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=pipi.55
Не се вдигна тази температура на 37градуса и защо имах спад два пъти на 35.9... Дали е имало изобщо О Sad
Благодаря ти предварително  Денис. Прегръдки.
Здравей!
Според мен е имало О. - на 21/22 ден от МЦ.
Графиката е добре - имаш разлика около 0,5, което е супер.
Къде мериш БТ?

И моята графика нещо не я разбирам! Нормално ли е температурата ми 2 поредни дни да е ниска? Интересно ми е утре каква ще бъде! Не успях да си взема тестове за О, тъй като в населеното място, в което живея нямаше! Ще се радвам на мнения! Спорен ден на всички! Simple Smile
Нормално е БТ преди О. да е ниска, както е нормално да има и еднакви поредни стойности.
Дотук - всичко е наред, не виждам да има проблем. Мери БТ и секс, поне през ден, докато БТ не се повиши трайно ... и дано да се получи. Peace

# 514
Денис може ли коментар и за моята графика този месец? http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kamache

# 515
  • София
Денис може ли коментар и за моята графика този месец? http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kamache
Графиката е добре, О. може да е била на 21 ден от МЦ.
Дано да е станало. Peace

# 516
 В ректума. Е ние и този месец сме се прецакали работихме около 18 ден Sad помислих че е тогава, а днес вече е 36.4 което значи че бебенце няма да има  Sad Благодаря  много Денис и все пак ако ми падне два пъти теммпературата трябва да гледсм втория път ли?
Помислих  си че този път успяхме ама...
quote author=denis. link=topic=958067.msg36035192#msg36035192 date=1514356493]
Здравей Денис,
Благодаря ти предварително  Денис. Прегръдки.
Здравей!
Според мен е имало О. - на 21/22 ден от МЦ.
Графиката е добре - имаш разлика около 0,5, което е супер.
Къде мериш БТ?

Нормално е БТ преди О. да е ниска, както е нормално да има и еднакви поредни стойности.
Дотук - всичко е наред, не виждам да има проблем. Мери БТ и секс, поне през ден, докато БТ не се повиши трайно ... и дано да се получи. Peace
[/quote]

# 517
  • София
В ректума. Е ние и този месец сме се прецакали работихме около 18 ден Sad помислих че е тогава, а днес вече е 36.4 което значи че бебенце няма да има  Sad Благодаря  много Денис и все пак ако ми падне два пъти теммпературата трябва да гледсм втория път ли?
Помислих  си че този път успяхме ама...
БТ е малко ниска за ректално измерване.
Провери си терм-ра.
Да не ти  е студено нощем?
Друга причина - Хипофункция на ЩЖ.

За графиката - в случая, по-ниската стойност, на 19 ден, се приема за инцидент, защото е една стойност и не се вписва в общия вид на графиката и следващите стойности.

# 518
    Меря и с дигитален и с живачен разликата е 0.1 за живачния и то не винаги има разлика. Това с ЩЖ ме притесни преди 2г я излседвах и на преглед ходих нямаше пробрем. Кои хормони да си пусна и на кой ден да я прегледам?
    В ректума. Е ние и този месец сме се прецакали работихме около 18 ден Sad помислих че е тогава, а днес вече е 36.4 което значи че бебенце няма да има  Sad Благодаря  много Денис и все пак ако ми падне два пъти теммпературата трябва да гледсм втория път ли?
    Помислих  си че този път успяхме ама...
    БТ е малко ниска за ректално измерване.
    Провери си терм-ра.
    Да не ти  е студено нощем?
    Друга причина - Хипофункция на ЩЖ.

За графиката - в случая, по-ниската стойност, на 19 ден, се приема за инцидент, защото е една стойност и не се вписва в общия вид на графиката и следващите стойности.

# 519
    • София
      Меря и с дигитален и с живачен разликата е 0.1 за живачния и то не винаги има разлика. Това с ЩЖ ме притесни преди 2г я излседвах и на преглед ходих нямаше пробрем. Кои хормони да си пусна и на кой ден да я прегледам? 
      На чист ден /след 10 ден на МЦ/ -  ТСХ и Т4

# 520
      Няма как да не споделя вълнението си с теб, Денис.

http://www.img-share.eu/f/images/468/EE54F621-4396-42DD-8578-C7A … Ay1514397395.jpeg

Това е снимката на тестчето ми /качеството клони към 0 но се забелязва/

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … nName=neriman%20b

Това е графиката ми. Надявам се да се е получило и това да не е сън. Благодаря ти за всичко което направи за мен.

Целувки. ❤❤❤

# 521
      • Бургас
      Как мериш температурата?

# 522
      • София
      Няма как да не споделя вълнението си с теб, Денис.
      Скрит текст:
      http://www.img-share.eu/f/images/468/EE54F621-4396-42DD-8578-C7A … Ay1514397395.jpeg

Това е снимката на тестчето ми /качеството клони към 0 но се забелязва/

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … nName=neriman%20b

Това е графиката ми. Надявам се да се е получило и това да не е сън. Благодаря ти за всичко което направи за мен.

Целувки. ❤❤❤
      Виждам чертичката!!!  Peace
      Според графиката, е още рано за тест и е нормално да е едва видима.
      Повтори теста след два дни.
      Може да пуснеш ЧХГ и Прогестерон - те ще покажат по-точно какво се случва.

Много се радвам. Стискам палци всичко да е наред и ще чакам новини.
       Hug

# 523
      • София
      Денис, здравей и честита Коледа Simple Smile
      Отдавна не съм писала тук, но сега ми изникна един въпрос.
      Ако искаш погледни графиката ми, която е непълна.
      Решила съм да изчакам леко повишаване на бт и да почна утрогестана.
      Колко дни след О нормално става повишаването?
      Имам чувството, че при мен все се случва по-бавно и постепенно това повишаване.
      Днес очаквах да е поне малко повече (примерно 36.6), но не.
      Овулацията ми беше на 19-ти ден, т.е. тогава ми се “пукна” фоликула.
      Не би ли трябвало днес да е малко повишена?
      Да обясня за тестовете - на 18-ти ден втората черта беше два пъти по-плътна от контролната. На 19-ти ден бяха равни или една идея по-плътна пак. Пика е бил някъде между двете тествания. Имах силни болки, които затихнаха малко след като направих втория тест.

Миналия цикъл пак така се повишаваше бавно докато не почнах утрогестана. (Ако искаш погледни миналата ми графика).
      Ясно ми е, че и жт може да не е ок, но просто търсих някъде правилото за повишаването, но не го намирам.

Приятен ден Simple Smile

# 524
      • София
      Денис, здравей и честита Коледа Simple Smile
      Отдавна не съм писала тук, но сега ми изникна един въпрос.
      Скрит текст:
      Ако искаш погледни графиката ми, която е непълна.
      Решила съм да изчакам леко повишаване на бт и да почна утрогестана.
      Колко дни след О нормално става повишаването?
      Имам чувството, че при мен все се случва по-бавно и постепенно това повишаване.
      Днес очаквах да е поне малко повече (примерно 36.6), но не.
      Овулацията ми беше на 19-ти ден, т.е. тогава ми се “пукна” фоликула.
      Не би ли трябвало днес да е малко повишена?
      Да обясня за тестовете - на 18-ти ден втората черта беше два пъти по-плътна от контролната. На 19-ти ден бяха равни или една идея по-плътна пак. Пика е бил някъде между двете тествания. Имах силни болки, които затихнаха малко след като направих втория тест.

Миналия цикъл пак така се повишаваше бавно докато не почнах утрогестана. (Ако искаш погледни миналата ми графика).
      Ясно ми е, че и жт може да не е ок, но просто търсих някъде правилото за повишаването, но не го намирам.

Приятен ден Simple Smile

Здравей и Честита Коледа!
      Бъди здрава и много щастлива  

Липсваше ми  Hug - беше хубаво да те засичам по темите Wink

За графиката - оправи настройките:
      Този потребител не споделя графиките си!

О. се определя по трайно повишената БТ, която да е достатъчно висока за О. - това е най-общо.
      Няма правило - правилата само могат да те подведат. Всяка графика си е сама за себе си.
      Когато графиката е приключена и е мерено от М до М е лесно, но когато не е, има хиляди варианти за стойност на БТ, след последния отчетен ден.

ПП.
      БТ се повишава от 1 до 5 дни след О. - това е при нормална О., защото отклоненията от това, обобщено правило, може да показва проблем с О.

Общи условия

Активация на акаунт