Графики на БТ - коментари

• 75 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравей, Денис!
Би ли ми погледнала графиката- имало ли е според теб О. Нормални ли са еднаквите Т толкова дни подред... и има лу някаква надежда според теб?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=poli4ka
Къде мериш БТ? Колко време държиш терм-ра? С какъв терм-р мериш?
Според мен, нещо не мериш правилно БТ, не спазваш правилата или терм-ра не отчита вярно.

# 376
Кум 7.30 сутрин с дигитален меря. Орално. Държа малко след сигнала и даже много често меря по два пъти че и на мен не ми се вярват тези стойности. И терм. го проверих дали мери правилно...

# 377
  • София
Кум 7.30 сутрин с дигитален меря. Орално. Държа малко след сигнала и даже много често меря по два пъти че и на мен не ми се вярват тези стойности. И терм. го проверих дали мери правилно...
Оралното измерване е много неточно, трябва да се мери анално.
О. може да е била на 14/15 ден от МЦ.
Дано да е станало Peace
След 4-5 дни, може да направиш тест за бременност - с първа сутрешна урина

# 378
Оралното измерване е много неточно, трябва да се мери анално.
О. може да е била на 14/15 ден от МЦ.
Дано да е станало Peace
След 4-5 дни, може да направиш тест за бременност - с първа сутрешна урина

Благодаря ти много!

# 379
Здравей, denis.
Дали е възможно пак да погледнеш графиката ми и да кажеш до тук дали е имало О.  Мислех, че може да е била на 12-13 ден от цикъла, както последните месеци до тук. Вече не съм сигурна, а от днес трябва да почна дуфастон. Отделно започнах да се разболявам от 10.10.17 и започнах да взимам Нурофен стоп Колд и таблетки за гърло.
Предварително ти благодаря Hug

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 08:41 от mimmmozka

# 380
  • София
Здравей, denis.
Дали е възможно пак да погледнеш графиката ми и да кажеш до тук дали е имало О.  Мислех, че може да е била на 12-13 ден от цикъла, както последните месеци до тук. Вече не съм сигурна, а от днес трябва да почна дуфастон. Отделно започнах да се разболявам от 10.10.17 и започнах да взимам Нурофен стоп Колд и таблетки за гърло.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimmmozka
Здравей!
О. може да е била на 14 ден от МЦ, но изчакай и утре, и ако БТ е висока поне 37.0, тогава започни приема на Дуфастон.
Ако О. е по-късна, МЦ ще е по-дълъг и ще имаш време да си изпиеш Дуфастона, ако това те притеснява.
Дано да е станало Peace

# 381
Здравей, denis.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimmmozka
Здравей!
О. може да е била на 14 ден от МЦ, но изчакай и утре, и ако БТ е висока поне 37.0, тогава започни приема на Дуфастон.
Ако О. е по-късна, МЦ ще е по-дълъг и ще имаш време да си изпиеш Дуфастона, ако това те притеснява.
Дано да е станало Peace

Благодаря ти много за бързия отговор
Не ме притеснява дуфастона, а  че имам записан час за цветна снимка на 30.10.17. Трябваше да я направя този цикъл, но не успях.
Благодаря ти отново за отговора  Hug

# 382
Здравейте, цикъла ми трябваше да дойде преди 2 дни, а днес температурата ми е 37,2 не би ли трябвало да пада с наближаване на цикъла? Предните дни ми беше 36,8

# 383
  • София
Здравейте, цикъла ми трябваше да дойде преди 2 дни, а днес температурата ми е 37,2 не би ли трябвало да пада с наближаване на цикъла? Предните дни ми беше 36,8
Може О. да е била по-късна.
Ако са минали 14 дни след О.- направи тест, с първа сутрешна урина.  Peace

# 384
  • София
Определяне на О., от приложение на тел. - не се приема.
Може О. да е била по-късна. Изчакай още 2-3 дни и отново направи тест, ако няма М. дотогава.

# 385
Момичета според вас как ви се струва http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=teodorina1991   

# 386
  • София
tedity91
Оправи настройките
Цитат
Този потребител не споделя графиките си!

# 387
готово Simple Smile сега би трябвало да се вижда

# 388
  • София
Спазваш ли всички правила при измерването?
Графиката не е показателна - има само 2 стойности / това не е графика/.
Т. за О. показват, че О. може да е била на 12-13 ден от МЦ.
Дано да е станало. Peace

# 389
Късно се сетих да меря температура . За тестовете спазвам да правя ги към 16 часа всеки ден но на мен все ми се виждат с еднакви чети и немога да ги определя

Общи условия

Активация на акаунт