Графики на БТ - коментари

• 75 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро, Денис.
Може ли да погледнеш графиката.
Че не съм бременна, не съм, но на какво може да се дължи това последното покачване?
Друг път или има лееек спад в тези дни, или се държи по същия начин.
Да кажа само, че нито съм пила хапчета, нито съм болна, нито алкохол. Спя си нормално, всеки ден едно и също.

# 571
  • София
Добро утро, Денис.
Може ли да погледнеш графиката.
Че не съм бременна, не съм, но на какво може да се дължи това последното покачване?
Друг път или има лееек спад в тези дни, или се държи по същия начин.
Да кажа само, че нито съм пила хапчета, нито съм болна, нито алкохол. Спя си нормално, всеки ден едно и също.
Добро утро!
Не е ли рано за тест?
За БТ - може да показва добра функция на ЖТ. Графиката си е супер
Стискам палци, може и да се е получило. Peace

# 572
denis, преди Ц, ако е станало, не би трябвало да има никакъв спад в БТ, нали? newsm78

# 573
  • София
denis, преди Ц, ако е станало, не би трябвало да има никакъв спад в БТ, нали? newsm78
Не е задължително - дори БТ може доста да падне и след 1-2 дни, отново, да се повиши /при бременност/.
Няма правило.
Може също да не е станало и БТ да се задържи висока до 1-2дни след М - това се дължи на, все още, по-високите нива на Прогестерона и ниските нива на Естрогените.
Докато няма М. надежда има, без значение как играе БТ.

# 574
  • София
Не е рано за тест, днес е 11-ти ден след О, ако правилно броя.
На този ден чхг е над 20 в повечето случаи. Не че няма да проверя и утре, но е 99,9% сигурно, че бременност няма. Поне, че Жт е добре пак е нещо. По принцип при мен и то е все зле хаха

# 575
Благодаря ти, denis, за точното обяснение  bouquet

# 576
  • София
Не е рано за тест, днес е 11-ти ден след О, ако правилно броя.
На този ден чхг е над 20 в повечето случаи. Не че няма да проверя и утре, но е 99,9% сигурно, че бременност няма. Поне, че Жт е добре пак е нещо. По принцип при мен и то е все зле хаха
Не е точно така. Имплантацията започва на 7 ден и завършва на 10 ден, след О. - едва тогава започва да се отделя ЧХГ в по-високи дози, които могат да се засекат. При всяка имплантация, нивата са различни, една се случва по-бързо, друга по-бавно, скоростта на синтез на ЧХГ, е различна и освен това, нивата в кръвта са различни, от тези в урината.
Другият момент е, че О., никога не може да се определи точно, както и самото зачеване - може да има отклонения 12-24 че и повече часове. Самата О., напр., може да продължи и 2 часа / докато излезе яйцеклетката - не винаги това става за секунди ( фоликула се пука и яйцеклетката излиза)/
Или, не бързай да отписваш този МЦ Peace

# 577
  • София
Ще направя и утре един тест преди да спра утрогестана Simple Smile
Ще пиша резултата, но за съжаление е твърде малко вероятно. Днес е все пак поне 10ти ден, а най-вероятно е 11-ти Simple Smile

# 578
В месеца, в който забремебях си направих първия тест на 13-14 ден след О и беше отрицателен. Едва на 15 ден се появи блеедата втора чертичка, така, че надежда има. (Попринцип точно него месец не бях засичала О, но от предходните си знам, че е около 22 ден от МЦ, а имахме само едно ❤ тогава и беше точно на 22 ден. ) дори и не се надявах, на фона на предните сериозни но неуспешни опити, а то взело че станало Grinning стискам палци да се е получило Simple Smile)

# 579
Добро утро! Денис би ли погледнала графиката ми? Имам ли основание да се надявам на нещо и кога според теб най-рано мога да направя тест? От доста време използвам приложение на телефона "Моят календар" и на него ми дава следващ Ц утре, но ноември месец М подрани 2-3 дни и затова предполагам, че ми дава и тази на 26-я ден! В календарът на "Зачатие" съм нанесла първата М ноември и по него ми дава следваща М на 12.01. Успешна седмица на всички! Simple Smile

# 580
  • София
Добро утро! Денис би ли погледнала графиката ми? Имам ли основание да се надявам на нещо и кога според теб най-рано мога да направя тест? От доста време използвам приложение на телефона "Моят календар" и на него ми дава следващ Ц утре, но ноември месец М подрани 2-3 дни и затова предполагам, че ми дава и тази на 26-я ден! В календарът на "Зачатие" съм нанесла първата М ноември и по него ми дава следваща М на 12.01. Успешна седмица на всички! Simple Smile
Графиката е добре, но е рано за тест - има поне още 5-7 дни до М., тест след поне 5 дни

# 581
Denis , то и на мен май ми е рано май?  newsm78 

# 582
  • София
Denis , то и на мен май ми е рано май?  newsm78 
Да, рано е още - не бързай.
Ако е имало О. и всичко е наред - след 5-6 дни поне

# 583
Графиката е добре, но е рано за тест - има поне още 5-7 дни до М., тест след поне 5 дни

Добре, ще изчакам още 5 дни, дано през това време Т да не падне! Благодаря! Simple Smile

# 584
  • София
Ако е имало О. и всичко е наред с нея, БТ няма да падне. Peace

Общи условия

Активация на акаунт