бебенце

• 1 879
  • 5
  •   1
Отговори
здравейте групичка Simple Smile
искам да получа вашия съвет...правим опити за бебе ,предния месец цикъл бих казала че почти нямах ,имах 3-4 капки на ден за 3 дена и това беше.Правих си тест 1-ви отрицателен,2-невалиден-3 -отрицателен ,трябваше уж да ми дойде сега около 24-25 ама все още нищо.Имам болки в гърдите и и си имам апетит в последната седмица каквито са ми и симптомите за месечен цикъл но знам че и при бременност ги има.Моля за съвет.
Благодаря

# 1
Кръвен тест  Peace

# 2
  • София

+ 1. Резултатите излизат до няколко часа.  Peace

# 3
Не само кръвен тест, но и лекар. Слабо кървене - може да не си имала Ову и затова да се бави. Може и някой неспукан фоликул, нека те видят на ехограф  Peace

# 4
А също така при някои жени хормона , който отчита теста за бременност не вдига достатъчно време нивото си в ранната бременност. Някои тестове са с по ниска чувствителност и е възможно на ранен етап да не отчетат нищо. Стискам палци за две черти!

# 5
На мен на датата за цикъл ми се появи само зацапване ,което продължи около 6 дни (колкото ми е редовния цикъл) и съответно веднага си казах "йееее ,цветна " . Няколко отрицателни теста ,неугасваща вяра че може би нивото на ЧХГ е ниско и т.н заблуди . Като съвестна жена седмица след това отидох на лекар за да разбера какво се случва . По време на прегледа прокърви ,лекарката свери датите и каза че това е овулация и понякога прокървява,да не се притеснявам. И така от леко прокапване след 2 дни си стана тежък менструален цикъл със всичките му гадости Simple Smile  излишно е да разказвам как не съм спала цяла нощ и го ударих на рев .... Та споделям за да си имаш едно на ум ,защото аз се начетох на добри коментари ,а моя случай се оказа разочарование . Стискам палци при теб да е бебе !

Общи условия

Активация на акаунт