Щастлива и благословена Нова година за ЮНЧЕТО ще има

• 27 998
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
И аз кашите ги давам с плод, чиста не съм пробвала.
А моето дете вече може да стига до целта си като се въргаля по спалнята. Прави кравайчета около оста си докато стигне до играчката.
Продължава да не може да стои сам седнал, както и да не пълзи. Днес сме при педи, надявам се да ме успокои за тези неща.

# 376
  • България
А какви плодове давате?И аз ги правя домашни,но съм давала-ябълка,круша,банан,авокадо и май това newsm78

# 377
Авокадо не харесаха, като въвеждах и повече не съм пробвала. Освен изброените от теб, съм давала слива и купешко пюре от кайсия.

# 378
Правя сок от ябълка и морков(поотделно) прпбвах и със мандарина и също му хареса. За щастие от ябълков сок не е имал реалкция както от пюрето. Иначе във формата на пюре яде- слива (вече рядко) круша и банан. Иначе тиквата която немога да преценя към кои спада я яде с голям кеф.

# 379
Към кашите-оризова и царевична съм добавяла слива, банан, ябълка, праскова и друго не се сещам. Взела съм и манго, но четох, че е рано за него.
Искам да му направя и авокадо, но не уцелвам зряло в магазина.

# 380
Искам да му направя и авокадо, но не уцелвам зряло в магазина.
Почти никъде не зареждат зрели.
Купуваш, държиш го вкъщи на стайна температура и след седмица е бонбон!  eat

# 381
Давала съм и ябълка , круша , банан , авокадо , кайсия(сушена накисната предварително във вода ) ,слива и май това са пресните който е яла. Манго и давам с готово пюре , но не го харесва много защото е леко кисело . ММ веднъж и беше дал и парченце сурово манго но каза , че се е намръщила и му се е скарала Simple Smile , тиквата и при нас се харесва .

# 382
Благодаря ви момичета  bouquet
В такъв случай, ако ползвам от готовите пюрета не мога да оползотворя изцяло новия вкус, но това не е важно  Peace
Аз ги оползотворявам, но не замествам хранения, а разделям 1 малко пюре от 125 мл на 2 приема през деня. Първия ден давам 2-3 лъжички от новия вкус на всяко от храненията, около 1/3 от бурканчето общо, а втория ден - остатъка, пак разделено на 2. Когато се отвори пюрето, трябва да се оползотвори в рамките на следващия ден и на мен ми стига точно.

# 383
Благодаря ви момичета  bouquet
В такъв случай, ако ползвам от готовите пюрета не мога да оползотворя изцяло новия вкус, но това не е важно  Peace
Аз ги оползотворявам, но не замествам хранения, а разделям 1 малко пюре от 125 мл на 2 приема през деня. Първия ден давам 2-3 лъжички от новия вкус на всяко от храненията, около 1/3 от бурканчето общо, а втория ден - остатъка, пак разделено на 2. Когато се отвори пюрето, трябва да се оползотвори в рамките на следващия ден и на мен ми стига точно.

и аз така правя

# 384
Днес направихме голяма снежна разходка количката добре се справи в снега а малката така хубаво си поспа на януарското слънце чак се разплака като се прибрахме Laughing

# 385
  • Русе
И моята госпожица не иска много да стои седнала. Пуска се назад по гръб и веднага се извъртя по корем, но не може да схване идеята с пълзенето. По скоро не се справя с опората на ръце.  От плодовете е яла банан, авокадо, ябълка и слива. От зеленчуците започнах доста смело да давам направо по половин бурканче, но взема ако са готови двукомпонентни пюрета, едното вече да го е яла. Засега няма реакция, Дано продължи така. Видях, че някой май спомена мандарина - внимавайте с цитруси преди годината доста познати имам с обриви на бебетата след цитруси. Времето е супер за разходка, но нямам шанс да е с количка, с раницата сме.

# 386
  • София
Чудна разходка днес си направихме! Heart Eyes След шест дни затвор, днес беше мини-празник  Simple Smile

От плодовете съм давала почти всичко, без авокадо и цитрусови-. Аз ги давам на следобедна закуска - половин бурканче пюре + 90 мл АМ.

А моето дете вече може да стига до целта си като се въргаля по спалнята. Прави кравайчета около оста си докато стигне до играчката.

Ох, много внимавай, че ние имахме малък инцидент преди няколко дни ... Бебчо падна от спалнята. Тя ни е огромна (200/180) и го слагам понякога в средата да спи. Как се е завъртял, какво е направил един Господ знае, но чувам аз оглушителен рев и го заварих на пода ... ужас, та ужас!!!  ooooh! Изкарах си акъла! Викнах Бърза помощ, слава Богу, нищо му нямаше, но това ми е голяма обеца и вече необезопасен не го оставям никъде.
Иначе и той не пълзи, ама на', ако е за беля , ще стане  Crossing Arms

# 387
Малката преди 1-2 седмици щеше да падне от нашата спалня но баща й я хвана точно на ръба ! И сега съм на тръни , а пък тя се научи да пълзи само че назад напред не иска мн е смешна като рак е !

# 388
Нашият падна от дивана преди време, но от други майки разбрах, че се случва понякога и не е болка за умиране. Бебетата не са толкова крехки - ако не повръща и спре бързо да реве, значи нищо му няма.

Мандарина въведох без да искам на малката. Дадох й една да си играе вместо топче спокойна, че нищо няма да направи, защото е беззъба, но беше издълбала огромна дупка в нея  ooooh! (не ме питайте как...).

# 389
  • България
И ние сме навън -супер е ,двете спинкат Аз едва изгзих преспите,съблякох якето.Ми тя моята количка само товарът й е над 20кг.Simple SmileТа горе-долу бутам тегло,колкото моето ха-ха
Миж, не се шашкай толкова.Да, ужасно е като паднат.Каката много лошо е падала,чак цицини имаше, за което обвинявам естествено себе си.Теди веднъж падна през ръцете ми.Стела се изсипа от столчето -ужас!Но тях Господ ги пази.Костичките им са меки(поне така си мисля де)

Общи условия

Активация на акаунт