Щастлива и благословена Нова година за ЮНЧЕТО ще има

• 28 041
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Най-накрая и ние да се разходим след няколко дни затвор. Не посмях да изляза с количката, че не знаех дали е проходимо, затова се разхождахме със слинга. Обаче не съобразих, че вече е над 0-та и навлякох детето с поларен гащеризон върху домашните дрехи, беше завряла.

Да се оплача от 4-ката на белия памперс - нощният памперс беше пропуснал около крачетата и бодито на беба беше мокро Close Днес купих от новия baby-dry, дано е по-добре и да не се обрине. Има ли бял baby-dry или само зелен?

Моята щерка хич не се й опитва да застава по корем. Ако я оставя така, след известно дупене и посягане към играчки се обръща по гръб, но никога наобратно, само настрани. Иначе стои на крачетата си, като я придържам за ръчичките и става все по-стабилна в седенето. Обаче не му млъква устата на това дете, по цял ден си нарежда нещо на нейния си език - пфа, буп, гкх, гагага, папапа, бръмчи и пръска плюнки навсякъде Laughing А ако случайно мълчи, то задължително е оплезена Crazy

# 391
  • София
Да, знам , че често падат, но наистина си изкарах акъла и вече много ще внимавам  Simple Smile

Забравих да кажа, че днес му взех първата четка и паста за зъби. Бебчо има зъб и половина, но четох , че се препоръчва още при първото зъбче да се почне, та да не изостанем ... хаха....  Joy
Бях изумена, че в ДМ имаше над 15 вида пасти бебета и деца  Shocked

# 392
И аз много се страхувам да не падне от спалнята. Вече не го оставям там без да съм при  него, но и в кошарата като е пак ме е страх. Нямам как да ни се размине падането, ама дано се забави във времето и да е лекинко.
Бяхме на консултация днес. Дълъг 75,5 см  и тежи 9060 кг.
Иначе не излизахме само три дни, докато духаше силно вятър. После като стихна го изкарвахме пред блока за 30-тина минутки, но не беше и по-студено от -5°-6°.

# 393
Ние още не сме излизали. Улиците не са проходими за колички. Ирен, ти си герой. Аз само докато ги навлека и изкарам, ми трябват 40-50 мин, докато се дерат от рев. Ако ги изкарам, веднага ще заспят и трябва да обикалям поне час, а да правя това упражнение пред блока, хич не ми се нрави - там са 2 паркинга и натоварен булевард. Утре с таткото ще ги изкараме с раниците.

# 394
Stitch, аз не съм доволна от новия памперс 4-ка изобщо. Този с капките. Не са пропускали,но ги сменям твърди често,а за през нощта изобщо ни стават. Толкова се пълни,че трябва да го сменям посреднощ. Не съм правила това упражнение никога преди. С 4-ката на Пуфис нямам такъв проблем.

# 395
Подписвам се под мненията за новия Памперс. Същото положение сме.  Peace

Да се похваля. От днес: 73см, 9200гр. За 26 дни е качила само 100гр, което в нашия случай е добре.
Педиатърката каза, че най-вероятно сега ще имаме голям застой в килограмите. Обикновено така се случвало.

# 396
Ние днес ги теглихме. Момата е точно 7 кила, а юнакът 7.300 кг. Тези 300 гр. разлика си вървят още от корема Simple Smile) Ние най-хърбави ли ще се откажем в групата? Grinning Уж хапват,  ама и акат по 3-4 пъти на ден.Simple Smile)

# 397
Аз съм доволна от Пуфиса. Миналия месец  реших да сменя с Памперс, но първо че излязоха по малки ( с 4ка сме) 2ро - много бързо се пълнят и чак ми става жал за детето от мокрото на 1вия час след слагането. И се върнах към пуфис и съм много доволна.
И както и си мислех спането му цяла нощ беше еднократно, от как се е родил това беше за 3ти път...има надежда де.. Grinning
Пак се буди по 2 пъти че и понякога повече. А особено днес се чуствам като разглобена и след 2ро кафе още немога да се разсъня.. Tired Confused

# 398
KyttyCatty
Ние сме 6500гр на 7 месеца така че не сте вие най хърбавите.
Относно пелените и ние много отдавна захвърлихме Pampers и сме много доволни от Puffies

# 399
  • София
Ние днес ги теглихме. Момата е точно 7 кила, а юнакът 7.300 кг. Тези 300 гр. разлика си вървят още от корема Simple Smile) Ние най-хърбави ли ще се откажем в групата? Grinning Уж хапват,  ама и акат по 3-4 пъти на ден.Simple Smile)
Марина вчера направи 8 месеца и е 6510. Simple Smile

# 400
Нс последната ни консултация точно на 7 месеца бяхме 7.540 и 72 см.

# 401
На 17ти и ние сме на консултация и ще видим колко е голяма. Последно на 6 беше 6 780 кг, беше качила само 180гр за месец.
Банан мога ли да дам без да премине през топлинна обработка?

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 14:05 от maginka7

# 402
  • Русе
Банана го давам суров. Май само него и авокадото така давам. Нямам идея колко е тежка и дълга Йоана, че още сме грипна епидемия и няма консултации. За падането - чакайте да видите като проходят  Laughing Тогава става страшно! Каката два пъти пада по нос, зъби, кръв тече....ужасна картинка! Но не може да ги опазим...

# 403
И ние сме на Пуфис, заради изброените по-горе причини.  Peace

# 404
Продължаваме ние с Премиум на Памперс. Не съм имала проблем, освен в самото начало, когато много ме дразнеше миризмата му. Сега почти не ми прави впечатление.
Днес бяхме на тест драйв с количката, голяма борба беше в коловозите.

Да ви питам кога според вас е добре да давам кокосово мляко, чия, канела и ванилия? Искам да му направя пудинг с тиква, но се опасявам, че не намирам достатъчно инфо за чията.

Общи условия

Активация на акаунт