Вие имате ли вече такива умения ? 

Племенника ни е на 1 година и 3 месеца и сега се учи да подрежда кубчета, а да пляска се научи малко преди 1 годинка. За големите ми не помня кога се научиха че беше преди 13 и 9 години.
Замразявам само малки количества именно в бурканчета. Форми за лед никога не съм ползвала. По-горе точно за това съм писала. Просто имам и стерилизирана тиква в хладилника.

Все по-очовечени стават буболечките.
Буркатчета слагам единствено като съм варила,примерно един батат. Съответно,след като съм приготвила колимеството за едното хранене,бая ми е останало. Него слагам в бурканчета във фризера. Тиквата,за която писах,дето я стирилизирах и е в хладилника,не я замразих на порции във фризера,защото нямам място от замразени точно на порции- карфиол,броколи,тиквички,чушки,пащърнак. Понеже все още е сезон на пащърнака и броколите,например,фризерът хич не ви се изпразва. А тиквата трябваше да я сваря,защото ми трябва и пюре от тиква 😓
Но това явно идва от "здравей",защото играчките така го поздравяват и той и на гях така вика. Много започна да крещи,което ме побърква
. Няколко пъти каза тихо "ау" за кучето и изкрещя два пъти "мяу" за котката и толкова. Иначе мляска с уста за целувка,когато е на кеф. Веднъж даже присви устни като за зелувка,но това беше.

.
Препоръчани теми