Не знам какво да правя, и на моменти даже си мисля, че купешките са овкусени без да е споменато на опаковката. Всеки ден изхвърлям храна и се изнервям много. Някоя от вас има ли такъв проблем и как се справи?
А аз такова голямо желание имам. И ние вече си имаме 2 зъбчета, но момата така ги крие с езиче и хич не ги показва. Давам по 1капка вигантол.
Уж го следя редактора на тоя таблет и току той ме изненадва като поправи нещо както си иска...ДМ преди две години имаха чудесни малки бурканчета с чисто месо, добавят от него в моите зеленчукови пюрета, някой да е виждал сега? Че по едно време бяха изчезнали, от техните са Бейбилов. Дано всички имаме спокойна нощ, че ми идва в повече безсънието.
Не знам какво да правя, и на моменти даже си мисля, че купешките са овкусени без да е споменато на опаковката. Всеки ден изхвърлям храна и се изнервям много. Някоя от вас има ли такъв проблем и как се справи?

явно вече селектира по вкус и определено е за сладкото...

Препоръчани теми