Ясла район Илинден

• 1 167
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Моля да споделите актуални мнения за ясли в район Илинден. Предстои ни записване за класиране и не мога да се ориентирам коя да поставя като първо желание. Информацията, която намерих в темите е  поне на година.
Благодаря!

# 1
Здравейте, миалата година дъщеря ми беше в яслата към "Илинденче". Много съм доволна, учителките/сестрите бяха много внимателни, детето свикна лесно и си ходи с желание и на Градина. Големият минус за мен беше местоположението , т.к. особено през зимата трябваше задължително да сме с кола - та по този случай не ходи 2 седмици на ясла, че не можах да размръзна колата в един от големите студове/или трябваше да ходя с такси. Много хубав двор имат и децата имат пространство за игра, непрекъснато се влагат пари и в нови неща.
Тази година я преместихме в 1-ва група в основната сграда, че да са заедно със сестра си и ни е много по-близко - водя ги пеша за 5 минути, но ако не ви притеснява мястото - много препоръчвам и яслата и градината.

# 2
  • София
Благодаря за информацията! Ние сме на пешеходно разстояние от там, така че местоположението ми е ок. 😊

# 3
Здравейте!Ние също сме от кв.Илинден!Записвам се да следя темата!Можете ли да ми кажете,кога трябва да си пусна заявките за класирането май месец?Нещо не съм наясно с тези класирания,и колкото повече чета по темата,толкова по-зле става!Постоянно има някакви...сега четох и че на 20.02.пак излиза нова класация....Знам,че след прием,мога да отлагам 90 дни и след това губим правата си!Иска ми се да пусна дъщеря си,евентуално от септември месец!
Благодаря!

# 4
  • София
Доколкото знам, на 20.02 обявяват свободните места за 2017/2018 учебна година (което интересува и нас и вас). А иначе мисля че няколко дни преди класирането все още можете да си прередите желанията. Аз бях разглеждала яслите и без да искам сме участвали и в сегашното класиране, добре че не я приеха никъде, че даже не знам как съм ги подредила 😃

# 5
Класирането за яслите/градините за Вашия випуск ще стане някъде през май - за конкретната дата си вижте в електронната система; по принцип към края на февруари отварят системата и до датата, на която я затварят можете да си кандидатствате, сменяте желания и т.н. Трябва внимателно да прецените шансовете си за съответната градина/ясла - например ако в района има много деца по социални критерии, близнаци, тризнаци - трябва да знаете, че те имат предимства и съответно повече точки, но пък някои се отказват или посочват яслата, за която кандидатствате на по-задно място.

# 6
Много благодаря за отговорите и успех с кандидатурите!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт