термин септември 2017

• 46 586
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Герда, Ноел - страхотни новини!

Златина - добре дошла и лека бременност.

Айде да не говорим за килограми. Миналият път качих 23 кила бях станала над 90, а с мойта осанка от метър и половина просто се търкалях. Малкото ми стопи лагерите и за една година смъкнах 30. Сега наново очаквам - дала съм си дума да не се оливам с банички и сладоледи както беше предния път (само това ми се ядеше). Сега док от вратата ме почна, че повече от 10 кила не бива да качвам... Да видим

# 676
Здравейте момичета! Преди малко оставих дъщеря ми на градинка и ми завиха,че има 3 деца от групата с варицела  Shocked  Чудя се дали да я спра от градина за известно време,макар че тя вече е била контактна,или да я оставя,пък квото това. Ако се разболее и тя,ще я командировам при майка за няколко дни. Нямам избор май

# 677
Ноел страхотни новини  Heart Eyes
 bouquet
Аз незнам как ще съм така до края на 3 месец имало жени които до раждане са така  Shocked боже плаша се вече.
Вие пиете ли таблети против гадене и повръщане? Четох из гугъл ама като че ли при някои действат а при други не .. newsm78 аз от каръшката страна вече почвам да се съмнявам ..

# 678
Здравейте момичета! Преди малко оставих дъщеря ми на градинка и ми завиха,че има 3 деца от групата с варицела  Shocked  Чудя се дали да я спра от градина за известно време,макар че тя вече е била контактна,или да я оставя,пък квото това. Ако се разболее и тя,ще я командировам при майка за няколко дни. Нямам избор май
Ти карала ли си я? Има май някакви тестове, които показват наличие на анти-тела, ако не си сигурна.
Love_your_Smile - дано мине бързо, спрайт съм чувала, че помага. Заради натриевия цитрат.

# 679

Love_your_Smile  против гадене можеш да си вземеш вомитосхил или таблетки за смучене Емил.
при мен първата бременност не ми действаха, но сега таблетките действат.
Успех!

# 680
Love, аз си взех таблетки Емил. Споко, в 12 г.с. ще отшуми все едно нищо не е било.
tonil, ако ти си я карала, няма страшно.

Аз продължавам да съм с гъсти, жълти, ужасни сополи. Направо откачам вече. Еуфорбиума въобще не помага
  ooooh!

# 681
И мен моята генеколожка ме предупреди че в момента има бум на варицела. Ама то как да се пазиш от нещо което е толкова заразно. Аз мисля че съм карала всички шарки така че не се притеснявам.

# 682
Ти карала ли си я? Има май някакви тестове, които показват наличие на анти-тела, ако не си сигурна.
Love_your_Smile - дано мине бързо, спрайт съм чувала, че помага. Заради натриевия цитрат.

Карала съм всички шарки аз. Ходих да говоря с личния лекар. Обясних му как са нещата и ми каза,че няма от какво да се притеснявам,при условие, че съм я карала шарката. Преди години е била много опасна рубеолата,която вече я няма. Та така,поуспокоих се малко!

# 683
Здравейте и от мен!   bouquet
Присъединявам се към групата.
Термина ми е 1.09. Казвам се Диана, от гр.София. Имам момиченце на 10 г.
Ще се радвам да споделяме всички трепети по пътя към мечтаното бебе. Сега се връщам да чета,за да ви поопозная.     Hug

# 684
Здравейте, позволете да се включа в групичката и аз, Марина, на 37 години, това ще е третата ми бременност. Засега старта не е гладък, имах слабо кървене около две седмици, което вече отшумява. Сега се боря с адски болки в стамаха. Вчера бях толкова зле, че си останах цял ден у дома, неспособна да помръдна изобщо. Минах през личният лекар, който ми изписа някакви хапчета, които явно действат и днес съм нов човек. Някой друг да се бори с раздразнен стомах?
Килограмите въобще не искам да ги мисля, ако ми се хапва, хапвам. Телата ни са съвършени и знаят по-добре от нас от какво имат нужда, следвайте ги.
Щастлив финал на всички!

# 685
Здравейте момичета. Привет Злати, passenger, честито за хубавите новини и стискам палци всичко да тръгне гладко от тук насетне!
Аз вчера бях на доктор да си взема резултатите от кръвните тестове и урината. Всичко е ок. Закотвила съм хемоглобина на долната граница, така че започвам с  червеното цвекло Laughing. Оказа се, че имам антитела и съм я карала някога тая токсоплазмоза, нямам листерия, всичко е ок с щитовидната жлеза и т.н. Насрочих си час за triple screening, което си е като БХС, но докторът не ми предложи изследване, което да съвпада с ФМ, та да видим какво ще се случи. А и бебчо гледахме - пораснало е милото, вече е цели 2,73см и мяза повече на малко човече, от колкото на скаридка  Laughing

tonil_83 супер че си я карала, може да си отдъхнеш.  Sunglasses

Момичета би трябвало плацентата съвсем скоро да започне да функционира на 100% , което на теория намалявало гаденето, емоционния пинг-понг, умората  Joy направо все едно си на курорт. Аз досега не бях повръщала, ама се отчетох ония ден  Sick, а вчера бях на ръба, та много ми домъчня за тези от вас, които често са така. Хайде дано ви мине бързо  Heart Eyes

# 686
Lovebug, tacidu
Доки ми изписа емил да ама ги няма в аптеката и ми дадоха прахчета натриев цитрат чакам одобрение от докито ..
Noel не става и с еуфорбиум .. сега купих клеева тинтктура дано стане чудо не знам какво да слагам на моя вече ..
Дано спре и това гадене ..
Благодаря ви за подкрепата  дами bouquet
П.с добри дошли на всички бъдещи дами .. :loveе

# 687
Здравейте, момичета Simple Smile
Това е втората ми бременност; имам син на година и половина.
Знаете ли дали вече има фейсбук група?
За шарките ми е интересно - аз съм карала всички шарки, но те все пак не са ли опасни за плода - той няма как да има моя имунитет, или се лъжа?

# 688
Аз ходих да се записвам на някаква измислена ЖК,само за направления и да се води документално, той пък докторът, какво се взе насерижзно

# 689
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Това е втората ми бременност; имам син на година и половина.
Знаете ли дали вече има фейсбук група?
За шарките ми е интересно - аз съм карала всички шарки, но те все пак не са ли опасни за плода - той няма как да има моя имунитет, или се лъжа?
Добре дошла, има фб група да, пиши ми лично съобщение имейла си,за да ти пусна покана там

Общи условия

Активация на акаунт