термин септември 2017

• 46 581
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета Simple Smile
Това е втората ми бременност; имам син на година и половина.
Знаете ли дали вече има фейсбук група?
За шарките ми е интересно - аз съм карала всички шарки, но те все пак не са ли опасни за плода - той няма как да има моя имунитет, или се лъжа?
Има група, трябва да се свържеш с Надя Стефанова, за да те добави (групата е тайна).

# 691
А как се казва групичката и аз се интересувам Simple Smile
А аз да си кажа, постоянно ми е подут корема и все ми е тежко, някой друг с подобен проблем.

# 692
А как се казва групичката и аз се интересувам Simple Smile
А аз да си кажа, постоянно ми е подут корема и все ми е тежко, някой друг с подобен проблем.
Групата е тайна, няма да я намериш, дори да я пуснеш в търсачката - пусни лично съобщение на Надя.

# 693
https://www.peticiq.com/166262

Това е петиция за реимбусиране на Клексан при бременни (т.е. в подкрепа на безплатна терапия с Клексан). Който има желание може да се включи!

# 694
Здравейте, преди време видях, че си имаме рехабилитатор в групата, но не си спомням коя е дамата Simple Smile. Имам едно въпросче, на което се надявам някой да може да ми отговори. Става дума за  Кинезиотейпинг, може ли да се прилага при бременни? Имам доста силни болки в средната част на гърба и обикновено прибягвам към тейпинг, но сега не съм сигурна дали е удачно.

# 695
Здравейте, преди време видях, че си имаме рехабилитатор в групата, но не си спомням коя е дамата Simple Smile. Имам едно въпросче, на което се надявам някой да може да ми отговори. Става дума за  Кинезиотейпинг, може ли да се прилага при бременни? Имам доста силни болки в средната част на гърба и обикновено прибягвам към тейпинг, но сега не съм сигурна дали е удачно.

За съжаление аз не съм специализирала кинезиотейпинг, но до колкото знам методът е безопасен и като състав на самите лепенки и като влияне върху организма при беременност, пък и би трябвало да спести други медикаменти. Срещала съм и специални техники на залепване при бременни с огледн на растящото коремче и всички болежки с гърба. Уви, нямам впечатления от първа ръка колко е ефикасен резултата. При проблемнно протичаща бременност (кървене) според мен е по-добре да се въздържа човек, а иначе мисля че е ок.
 Tinkerrbel, излишно е да казвам, че трябва да предупредиш колегата, който ще поставя тeйпа, че си бременна  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 14:59 от Sun-smile

# 696
Здравейте на всички и добре дошли на новите мами.
Аз след малко отивам на първия преглед и съм много развълнувана. Дано всичко да е наред и да видим и сърчицето ( което много ме съмнява - раничко е според мен ).

# 697
Ще видиш Смърфчо и чакаме да се похвалиш  Hug

# 698
Добре сте ни дошли нови  майчета: )
Ноел, имаш радост- честито Simple Smile
Аз с глупав въпрос, ама не мой са справя.... в коя седмица трябва да съм, след като последната менструация беше на 05.12, термина по нея е 12.09, а при док 17.09 заради късна овулация. И кога трябва да вляза в трети месец.Благодаря изключително много !

# 699
 Благодаря за бързият отговор! Болките в гърба не се свързани с бременността, поне на този етап. Използвам такива ленти от няколко години и съм много доволна. Моят съпруг ми ги поставя, по няколко схеми дадени ни от семейният ни лекар.
 Въпреки, че не са свързани точно с моя въпрос(проблем), открих няколко темички;
ww.bg-mamma.com/index.php?topic=895729
hev.com/бременност-и-кинезиотейпинг/

# 700
Здравейте Мами,искам да попитам дали има момичета от Пловдив и дали сте се насочили към някой Аг за следене по -здбавна касаи кой?

# 701
Здравейте!
Присъединявам се към вас ..бременна съм за второ, по мои изчисления в 7 г.с. и с термин 17.09.
Бъдете здрави,весели и много усмихнати,защото това е най-великото нещо на природата!Успех на всички! bouquet Heart Eyes

# 702
Tenderseducer ти си близко до мен последен цикъл 08.12 термин 15.09
Един апп в телефона показва че съм в 8 г.с и 6 ден а в петък влизам в 3-месец ...
А в един сайт ми пише че съм в 7+1  Rolling Eyes голяма чуденка..  newsm78

# 703
Аз съм един ден след теб и в събота влизам в 3-ти.

# 704
Мили мами искам да питам има ли някой с Rh- с втора бременност?

Общи условия

Активация на акаунт