Искам да кажа ... (102)

• 54 361
  • 796
  •   1
Отговори
# 525
Марее, че то много вкусен тоя режим, сметанки, орехчета мммм.Ти хубаво ме сприятели с мъжа си, ама като видя снимка само него познавам Joy
Аз и децата сме още във ваканция, ще пробвам да заведа утре Ивайла на градина.Не е ходила от 12.12.

# 526
  • Бургас
Кате, Цвети днес отиде на градина, след едномесечно отсъствие. Още от снощи започна да се пазари ,че била много уморена и не и се ходи на детска. Днес продължи, ама си отиде без проблеми.
Продължавам да се изненадвам колко са прости хората. Хем бях сигурна, че не биват, ама пак съм изненадана. Не очаквах!

# 527
Искам да кажа, че от снощи се оскубах цялата! Реших, че трябва да се науча да си правя рибена кост, сама на себе си.. при положение, че никога не съм правила, нито на себе си, нито на друг. Снощи падна голям зор, скубане, ама успях да постигна едно посредсвено ниво, ама пуст овнешки инат, днес си поднових опитите в офиса.. и мисля, че след дълга борба, най-сетне успях да сътверя нещо отгоре, на мястото на пътя.. и съм много доволна сега от себе си. Не се сдържах да не кажа!!
Някой има ли техники или клипчета за това?! Правите ли си рибена кост сами на себе си?

# 528
Аз абсурд  Naughty Дъщеря ми си прави сама, няма как, това върви заедно с народните танци, сами си се правят децата. Трябва да я питам как се  е научила, прави си я по- добре и по- стегната, отколкото аз успявам  Embarassed На мен ще ми изтръпнат ръцете толкова дълго нагоре, абсурд  Stop Много съм схваната, язък за двете дъщери с прекрасни дълги коси  Sick

# 529
Добро утро!
Рибена кост си правя сама много лесно, но на никой друг не мога да наплета.
Как се казваше италианския филм, дето Жаки предложи. Днес говорих за него на приятелка с препоръки да го гледат... и запецнах на името.

# 530
Аз си плета различни плитки сама, на друг  ми е много трудно. За съжаление сега нямам коса и си плета само перчема  Mr. Green

# 531
Aз сега съм със средно дълга коса, до под раменете ми е.., но ми е доста жива и гъста, плитката ми се развали, иначе добре я бях почнала, май ще трябват тренировки.

# 532
Искам да кажа, че от снощи се оскубах цялата! Реших, че трябва да се науча да си правя рибена кост, сама на себе си.. при положение, че никога не съм правила, нито на себе си, нито на друг. Снощи падна голям зор, скубане, ама успях да постигна едно посредсвено ниво, ама пуст овнешки инат, днес си поднових опитите в офиса.. и мисля, че след дълга борба, най-сетне успях да сътверя нещо отгоре, на мястото на пътя.. и съм много доволна сега от себе си. Не се сдържах да не кажа!!
Някой има ли техники или клипчета за това?! Правите ли си рибена кост сами на себе си?

В ютютб е пълно с клипчета Peace

# 533
Плитки плета всякакви, сложни и прости, само някой с коса да има. На себе си не съм опитвала, нямам коса за плитка.
Скрит текст:
Тук са щерка с приятелка - редовно плета плитки на приятелски деца, знаят си ме и си искат специалната прическа Simple Smile 
Още малко Родопи:

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 10:53 от Анонимен

# 534
Добро утро!
Днес съпругът ми е ходил в детската градина, която е на 20м от нас да пита за места, казали му, че има вероятност през февруари да се освободи място. Дано! Praynig
Правя мързеливките на Сбъдваща и после отиваме да играем в снега.
хубав ден!

# 535
Правя си рибена кост без проблеми сама, не че някога ходя така, но не ми е проблем да се сплета. В неделя си направих две, мислех така да спя, да се накъдря леко, обаче хич не ми беше удобно и се разплетох.

100 лв или 50 евро са си много за кола маска според мен, откъдето и да го погледнеш. Аз плащах 10 евро тук. Винаги съм се правила сама, в Бг имаше една кола маска, Кара ли беше, Сара ли, струваше под левче, уникална. Тук не намерих заместител, затова ходих на козметик. Но и аз се родих с лазерната епилация.

Снощи имахме семейни разговори. Синът ми е решил да се отказва от футбола. От тази година е в нов отбор, най-добрият в града - не му харесвало. Нито тренировките, нито треньора. Постоянно им викал, че не са там за да се забавляват, а за да се състезават, пък той искал и да се забавлява. И в училище не яде (при все, че никога не е страдал от липса на апетит). Та сега се чудя, има ли право детето или се лигави и сме го разглезили. Аз съм на мнение да го натиснем за футбола, щото ми се иска да се научи на малко амбициозност, състезателност, конкурентоспособност, а не все всичко да му е лежерно, и да го отпишем от стола, защото ако натиснем, най-много да му опротивее храната. Баща му е на обратното мнение. Дайте акъл...  newsm78

Вчера си купих био ойл-а. Да видим!

Сбъдваща, много хубави снимки, завиждам благородно за Родопите!

# 536
  • Телиш/Плевен
Аз трябва да търся разни рецепти за салати и др. с ябълки. Ама лесни. Без сладкиши.
Не можем да ги изядем наличните много кг ябълки ей така.
Виж това и това, дано си харесаш нещо. Hug
То май си е сладкиш второто предложение, но е лесничко поне.
Не е казано, че трябва да прави точно сладкиша, може да ѝ хареса заготовката за щрудел. Peace

# 537
В нашата фирма кучешки студ днес.
След като 10дни нищо не е работило, климатиците в офисите едва смогват, а в производствените помещения и там студ.
Стените са ледени просто.

Рибена кост мога да правя на себе си, идеална. На друг човек ми е трудно, защото все ме е страх да опъна здраво косата.

Флорче, не всички деца имат силен състезателен дух. Някои просто нямат такива стремежи, в което няма нищо лошо.
ИМа такива, които постоянно гонят постижения и искат да са първи и други, за които колективната игра е по-скоро удоволствие, отколкото печелене на купи и състезания.
Помислете, поговорете с детето и ако наистина не му допада такава атмосфера, нека се премести в друг клуб.
За храната, може да си е променил вкусовете и вече да не му допада тази в стола. Пробвайте с домашна храна.

Някоя от вас ползвала ли е безцветна къна? Наистина ли няма цвят, или просто е някаква по-специфична?

# 538
  • София
Флорче, на колко е синът ти?

# 539
За много години момичета!
Био ойл и аз ползвам, дъщеря ми го носи и да не се хвърля го мажа. 2 пъти седмично си търкам лицето със захарен скраб и след това мажа и с био олиото. Кремове ползвам напоследък Юсерин.

Общи условия

Активация на акаунт