Искам да кажа ... (102)

• 54 372
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
Мале до сега трима човека  ми се обадиха, че не могат да дойдат на работа заради грипа... А имаме работа, не  е като да няма. Какво  ще правим не знам...

# 541
  • София
Флорче, аз имам особено отношение към спорта, когато не е за забавление. Знаете, споделяла съм, така че мнението ми няма да изненада никого. Бих натиснала детето да спортува, но вероятно бих сменила клуба.

Ни рибена кост, ни нищо не мога да си правя. С две леви ръце съм , що се касае до разкрасителни процедури всякакви. Затова пък коса имам за трима. Дето казваше една моя фризьорка, като й се заоплаквам, че нищо не мога да си правя сама - ми, на бодлива крава, Бог рога не дава!

Синът ми се събуди с болки в гърлото Sad Пак! Отчаяна съм вече, какво му стана на това дете, непрекъснато е болно Sad А най-лошото е, че вчера ядохме заедно от един сладолед, тоест много вероятно е да ме е заразил. Аман!

# 542
Искам да кажа, че от снощи се оскубах цялата! Реших, че трябва да се науча да си правя рибена кост, сама на себе си.. при положение, че никога не съм правила, нито на себе си, нито на друг. Снощи падна голям зор, скубане, ама успях да постигна едно посредсвено ниво, ама пуст овнешки инат, днес си поднових опитите в офиса.. и мисля, че след дълга борба, най-сетне успях да сътверя нещо отгоре, на мястото на пътя.. и съм много доволна сега от себе си. Не се сдържах да не кажа!!
Някой има ли техники или клипчета за това?! Правите ли си рибена кост сами на себе си?

Като прочетох първото изречение и повлияна от постовете за епилиране на Лято, реших, че си оформяш интимна прическа.Ама като продължих надолу и прочетох, че си продължила в офиса схванах за каква рибена кост става въпрос Crazy

Лина, и моята се пазари, като циганка на пазар.Да видим Grinning
Белинда, малкият ли е пак болен?Отвратителен е грипа Tired

# 543
Честита, успешна и ползотворна година на всички  bouquet

Привет, вече от работното място.
Мислих, чудих се до последно дали да си ги пусна и тия четири дни отпуск, но се отказах - много е студено, а пък нещата, които бях намислила да правя, са свързани с шматкане насам-натам, пътуване с влак, и т.н. Отложих за напролет.

Първите дни след празници в офиса са ми супер досадни. Всякакви хора на знайни и незнайни позиции, с които нямам никаква връзка и отношения през цялата година, като се разлигавят, като запожелават разни лични неща, неуместни спрямо отношенията ни... Мразя фамилиарниченето под всякаква форма и при всякакви обстоятелства. Обикновено държа хората на здравословна дистанция, но около празници откачат, имам чувството  Flutter

Аз съм на мнение да го натиснем за футбола, щото ми се иска да се научи на малко амбициозност, състезателност, конкурентоспособност, а не все всичко да му е лежерно, и да го отпишем от стола, защото ако натиснем, най-много да му опротивее храната. Баща му е на обратното мнение. Дайте акъл...  newsm78

На колко години е младежът?
Аз по принцип съм против всякакъв вид "натискане" - смятам че много повече положителни  качества могат да се възпитат "со кротце, со благо", и когато нещата се вършат с любов и желание.
Синът ми смени доста занимания, докато открие "своите" - ами, разликата е от земята до небето - не само не трябва да го "натискаме", но и спирачки му слагаме на моменти, да забавя темпото, защото се увлича.
Но има деца, при които "натискането" работи - явно е въпрос и на темперамент, и на какво ли още не... И изобщо, за по-големи деца трудно се дават съвети, те са си хора вече, не е като "скрий му бибата, ще я забрави"  Mr. Green

# 544
Рая, ти ли питаше за дъщеря си за био олиото? Ако още и излизат пъпки не е подходящо.

За белезите потърси крем за белези от изгаряне. Ефективни са, но имай предвид, че излющват кожата.

Аз преживях първичт работен ден Simple Smile. Сега чакам да дойде отпуска пак  Mr. Green.

# 545

Сесил, мерси. Полезно ми е всяко странично мнение. Не знам защо ми стана толкова тъпо снощи. Толкова е хубаво човек да спортува, само като видя какво телце има вече, един такъв стегнат. Пък и се изгражда една такава обща двигателна култура, която за мен е много важна. Бърди, на 9 е.

Но наистина не е от тези със силен състезателен дух.  Например, все му е тая дали губят или печелят мачове, което до сега смятах за нещо положително. В предишния отбор, в който игра 4-5 г., също много наблягах на това, че най-важното е да се забавляват. Просто не ми се иска да се отказва при първата трудност. Такава любов му беше футбола и сега изведнъж не искал вече да става футболист. 

Белинда, той ходи на футбол и в училище. Отделно, ще помислим наистина да сменим клуба, което не знам дали може да се случи по средата на сезона. Аз му казах снощи, че ако се откаже от футбола, ще държа да запише друг спорт извън училище.

Флорче, аз имам особено отношение към спорта, когато не е за забавление. Знаете, споделяла съм, така че мнението ми няма да изненада никого.
Аз съм пропуснала, пиши пак, ако не те мързи, че не ми стана съвсем ясно.

Да ти оздравява момчето.

А за храната - смениха им фирмата, която им готви, това е неговото обяснение.

# 546
  • София
Аз му казах снощи, че ако се откаже от футбола, ще държа да запише друг спорт извън училище.

Според мен много добре си му казала  Peace Нека да си помисли още малко.

А за яденето не знам, ама май не бих го оставила да стои гладен по цял ден. Каква е алтернативата при вас?

# 547
  • ГО
Гузен негонен бяга. hahaha

Аз чета, от балкона, ама то е защото, като се разписах в темата, беше в стил: "юхуууу, аз вас ви знам, вие мене може и да не ме, ама важното е, че аз ви знам"  ooooh!

Сега си ви чета, защото сте ми интересни и събирах смелост за втори опит.

Нова година - нов късмет, ха дано този път ми се получи!

Здравейте на всички!

# 548
Бърдс, съгласна съм принципно с всичко, което казваш. Аз изобщо не бих си и помислила да настоявам, ако не си мислех, че именно футболът е неговото нещо. Затова всъщност съм толкова изненадана от цялата ситуация. Не искам да отиваме в другата крайност – от лиготия и келешлък да пробва различни неща и все нищо да не му харесва достатъчно. Та ми е трудно да уцеля златната среда. Той обаче изглежда много сигурен, че не иска да продължава в тоя отбор. Снощи говорихме доста, обоснова се човекът.

За яденето алтернативата е да си носи обяд от вкъщи (няма да седи гладен, разбира се). Снощи каза, че нямало микровълнова, което ми е много странно. Ако не може да си топли нещата, изобщо не знам какво бих могла да му приготвям. Разбрахме се да погледнем менюто за януари заедно, да видим.

# 549
Флорче, моят син не си падаше по отборни игри. Започна да тренира таекуондо и изгради някаква дисциплина. Така се запали по баскетбол. Не е лошо да пробва и друг спорт, още е малък и има време, особено когато има общата физическа подготовка.

За храненето се пребори да си носи храна. Вече повечето го правят.

# 550
Днес съм на работа. Кукуряк съм. Два дена се търкалях на дивана. Изгледахме на един път новия сезон на Безсрамници. Бях си го свалила още преди празниците. Сега какво ще гледам не знам.
Ще чакам нови филми.
Не знам за вашите диети, само отлагате започването, ама аз от вчера си почнах тренировката.
Дано ентусиазма се задържи поне да април  Laughing

Рибена кост мога да сплитам. И на себе си мога да направя, но ме заболяват ръцете  Laughing

Здравей, камаче.

# 551
kama4e, добре дошла. Simple Smile

Флорче, на 9г вече не е толкова малък, за да не може да прецени дали едно нещо му харесва или не. Още повече щом се е обосновал.
Ако не може да смените клуба сега, поговорете и се уточнете да изчака да свърши този сезон, а за следващият ако все още иска смяна, намерете му друг.
Аз лично съм от хората, които винаги търсят компромисен вариант, но и от двете страни. Не обичам да натискам деца, или големи хора за нещо, но не обичам и да ми се отказват и зарязват нещо ей така.

Диета сериозна още не съм започнала, но мисля постепенно да преминавам на ВМ НВД. Няма да стане изведнъж, така че си давам тази седмица като постепенно отказване от въглехидрати.
Дори малко да напълнея, веднага лицето ми се окръгля и подува и е много грозно.
Познавам жени с по 80-100кг и нагоре, на които лицата им са съвсем нормални.
А аз приличам на бухта.

# 552
  • Mediterraneo
Пу, изчетох ви, бе!

Флорче, откъде купи био ойл? От физически магазин или онлайн? Че и аз се зарибих, да знам къде да търся.

Кремове и козметики не ползвам. Т.е. ползвам само зимата хидратиращ крем от... Лидл. Рядко се гримирам, само нещо на очите, червило не понасям органически. Да не говорим за фон дьо тени, пудри, основи, коректори и пр. чудесии. Корекции- не съм привърженик, изпитвам страх и не харесвам нескопосаните опити( пък не знаеш какво ще излезе в крайна сметка).

Имам две момичета, с прекрасни коси, които са винаги дълги. Моята коса също е много дълга. Е, освен обикновени плитки, как не се научих нищо друго да правя!!! Яд ме е на мене си, но двете ми ръце са леви и това е.

# 553
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Камъче, добре дошла пак! Hug

Флорче, не е трудно - постави се на неговото място и по-лесно ще прецениш.

Когато спортувах и аз не се вълнувах от спортните постижения, доставяше ми удоволствие самото действие, движението, чувството, че владея тялото си. Но пък и само индивидуални спортове съм тренирала - скокове във вода, спортна гимнастика, плуване, фехтовка и конна езда. Никак не ме вълнуваше класирането и треньорите много се дразнеха от това. Казваха, че без спортна злоба няма да пъстигна върхове и не им харесваше, че не ме интересува върхът. По тази причина много се местех, защото аз обичах да спортувам заради самия спорт, пък те искаха питомци, които да им носят медали.

Плитки плета всякакви, вкл. като тези на Сбъдваща, рибя кост мога да си оплета на себе си без никакъв зор, а на друга глава я правя даже от пет парчета. Обаче в момента няма на кого да плета - нито каката, нито малкото понасят опашки, плитки, ластици и фибички. Много страдам по този повод. Joy Joy

# 554
  • Варна
Лаленце, благодаря!  Hug
Видях една рецепта от Светалчо за ябълков чай и ми стана интересно. Май ще пробвам.
И ще пека ябълки също.
Ох, аз снощи, в пристъп на кулинарна страст извадих едно агнешко месо от фризера. Мислех си днес да го метна във фурната с картофи и да го чакам да стане. Ами не било баш тъй- чета рецепти сега. Май цял ден ще се занимавам с това.

Камъче, здравей!

Общи условия

Активация на акаунт