Искам да кажа ... (102)

• 54 321
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
  • Телиш/Плевен
Стискам палци днес малкото Жаки да е по-добре! Praynig Hug

# 91
Още поне 10 курса, но после ще отпусна Simple Smile. Те торбите не са тежки, проблемът е, че не побират много и се разкарвам като глух прилеп.

# 92
Всички болнички да оздравяват  Hug

# 93
  • До морето
Жаки, май нащата болест сте лепнали - само висока Т и силно зачервено гърло. Сами смъкна Т, но почна да кашля  Grinning и аще е отпуснат, но предполагам, че е защота от 4 дни е на 5 лъжици супа и една кофичка кисело мляко.

# 94
  • Телиш/Плевен
Марипоса, и при вас да минава вече. Hug

И други болни, ако има, да оздравяват бързо. Praynig

# 95
Добър ден и от мен
В края на годината ми се отели вола буквално.
Тъкмо си казвах, че тази седмица ще я използвам за почивка, да правим разни неща и т.н.
Е да, ама не...
То се насъбраха толкова много гадости и неприятности, че чак се чудя как можаха наведнъж да се изсипят.

Днес пускам пералня на 60С, след 10мин засмърдя на бакелит ужасно. Хайде спирай пералня, центрофуга...сега съм я пуснала на 30С.
Заради миризмата отворих прозореца в хола да се проветри. Преди малко отивам да затварям и ме лъхва една гореща вълна. (отдолу е радиатора, който не пускаме).
Както си е на 0...всъщност работи с пълна сила. Прецакал се е вентила и сега ще трябва да се сменя. Днес е ясно че няма да стане, ще е след нова година.

# 96
Да се оправят мъниците  Hug

Аз съм в офиса за една финална продажба. Вали снежец и съм много доволна. Почнах Хари Потър маратон. Мъжът ми е ноща и е лишен от това удоволствие  Mr. Green След малко се прибирам и се размазвам на дивана. Мислех да излзиам с дружките, обачеее май ще ги поканя да ми дойдат на гости  Laughing

# 97
  • Бургас
И тук са се засипали едни парцали сняг, дано имаме късмет и успеем тази година да ползваме шейната, че трета година си седи неразопакована.

Даун, ти си голям пич, честно.

За режим не ме бройте. При самата мисъл, че нещо не трябва да го ям и то ми се дояжда зверски. С добър ген съм, та и не ми се е налагало никога. В училище все ме подкачаха, такъв щиглец бях.

# 98
rummi_pl , аз ще я правя и ще измеря с точност, ама ще е късно, затова ти дадох и другата рецепта Simple Smile

Бързо оздравяване пожелавам на всички. Най-омразно ми е по празниците да сме болни, защото тогава и доктори няма...

Аз станах днес н 10,30, синът в 11,00. Мъжът ми пита, как ще ходим на работа/училище другата седмица, като спим до обяд почти Laughing

Даун, успешни дейности. От всичко най-ме уморява домакинската дейност. Вчера се бях вкопала в 3 перални пране за сгъване, имах усещането, че гардероба сме извадили, добре че мъжът ми ми помогна. Мога да мия чинии с миялня и без Mr. Green, да гладя, да правя куп неща, но по възможност да не сгъвам пране и да не сортирам чорапи.
Аз бях свалила от миналия месец около 2 кг, но сега със сигурност ги качих  Blush

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 11:44 от blackcat6

# 99
Добър ден и от мен
В края на годината ми се отели вола буквално.
Тъкмо си казвах, че тази седмица ще я използвам за почивка, да правим разни неща и т.н.
Е да, ама не...
То се насъбраха толкова много гадости и неприятности, че чак се чудя как можаха наведнъж да се изсипят.

Днес пускам пералня на 60С, след 10мин засмърдя на бакелит ужасно. Хайде спирай пералня, центрофуга...сега съм я пуснала на 30С.
Заради миризмата отворих прозореца в хола да се проветри. Преди малко отивам да затварям и ме лъхва една гореща вълна. (отдолу е радиатора, който не пускаме).
Както си е на 0...всъщност работи с пълна сила. Прецакал се е вентила и сега ще трябва да се сменя. Днес е ясно че няма да стане, ще е след нова година.

Сесили, не споменавай думата "пералня", че ще се появи Сандо, а иначе ти съчувствам.

# 100
Някой да е търсил късмети за баница из нета и да е попаднал на нещо оригинално?

# 101
Някой да е търсил късмети за баница из нета и да е попаднал на нещо оригинално?

Виж в темата на мамата. Всичките са страхотни  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955346;topicrefid=3

# 102
Момичета, изтощена съм! Оообаче, прав беше бате ви Милко от Спайдър, като казваше, че сме загубили нормалкото си състояние и ежедневни дейности са по-ок от интензивни тренировки.

След цял ден тежък физически труд се чувствам доста скапана, но някак не като ударена с парцал, както обикновено.

# 103
нормалното състояние е да си движим по цял ден и да вършим нещо  Simple Smile

сложих да се пече баклава

# 104
Остарявам ли, оглупявам ли не знам. В БГ не ползвах газ и много ме беше страх от газови бутилки. Постепенно тук свикнах, защото всичко е на газ. Сега за малко да вдигна къщата. Включих котлона, но не се бил запалил и газта си текла.

Е, запалих го, но леко пламна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт