Искам да кажа ... (102)

• 54 435
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Колкото повече гледам какъв сняг вали, толкова повече ми иде да си изям обувките. Тези дни трябва да седна да поговоря сериозно за отпуската ми.
Метни един уикенд на Узана, много е бюджетно Simple Smile

Сега искахме да идем до Велинград, малко да сменим въздуха, че Самито много се изтормози с тоя вирус и какъвто беше клечо, сега съвсем като сомалийче е, обачеееее то все едно във Версай се опитах да запазя стаи. Ужасно се ядосах. И откога двама възрастни с дете и бебе трябва задължително да са в апартамент???  Какво правят семействата с 3 деца, не знам.
К'во,ходим си ядосани Simple Smile Просто внимавам какво и как резервирам, сериозен проблем е.

# 661
не гледам нищо за летни почивки - ходим на планина на хижа/палатка за по ден-два, на море на квартира за ден-два-три и така

ол инклузива и ще станем 1001 килограма  Laughing

# 662
Янтра, то да пестиш ако има от къде и какво.
Едни с пестене 6месеца ходят в Дубай, други успяват да отидат за 3дни на море карайки си всичко за ядене в колата. Simple Smile
Та и в това има огромна разлика.

# 663
на Узана пистата по снимки в нета ми се вижда сравнително равна
такава ли е?

# 664
  • Пловдив
Ами ние сме средна работа - ходим по 5-7 дни като внимаваме с разходите. Но при нашата многочисленост почивка под 1000лв за 5 дни е мираж.

на Узана пистата по снимки в нета ми се вижда сравнително равна
такава ли е?
Ъъъъъ, ти коя точно гледаш? Не е една Mr. Green Дай снимката да ти кажа какво гледаш и да те въведа в Узанските потайности. И преди да резервираш ме попитай - имам идея за повечето места за настаняване. Така за поне 60-70% знам как е, в основни линии Simple Smile

# 665
  • До морето
Като чета темите в На път, си правя изводите че хората работят за минимум 3хил.лв. месечно.
С мъжа ми взимаме средната за страната раб.заплата и няма как да дам 2000лв. за 5дни на море.

Аз често се изумявам на такива бюджетни почивки, но как да е, явно съумяват хората!
Е, то и аз се чудех, че за Нова година са платили по 650 лв на човек (вярно, три нощувки+новогодишна вечеря), ама явно има достатъчно хора, за които това е нормално.

Другата ми любима тема - НГ. Цените, които Яна е цитирала, обикновено са само за възрастни. Отделно плащаш за децата, а съвсем отделно и кувертите за новогодишната вечеря. Какво по дяволите може да яде едно 4-5 годишно за 80-90лв. куверт???? 2000+ лв.за 3 нощувки няма как да дам, ако ще да ги бера от дърветата тия пари. Ама никой не е фалирал поради моя отказ  Laughing явно има кой да ги дава.

# 666
ми като написах в гугъл писти узана излезна това

https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0+%D … XkfRtqZXg1ir_M%3A

# 667
Янтре, то ние имаме резервация за Пампорово 5 дни. И ще водя преговори, защото се чувствам много прецакана. Иначе тази неделя мислим да направим еднин Бабин зуб да си припомня как се седи прав на ски, се пак. Joy

Иначе за Узана също обмислям посещение, но няма да е януари със сигурност.

# 668
  • Пловдив
Тази, увеличената е писта Завоя, не е равна, така към червена я преценявам. Не е черна, ама не е синя. Иначе има по-детски, например Горското, ние там се въртим, щото учим 5 годишния да кара ски.

# 669
ще видим как ще се организираме да идем и да покараме

иначе ските са до мен, гледам си ги и в момента  Laughing
с прогнозата за сняг рязко загубих интерес към почти всичко извън снега  Laughing

# 670
Е, то е ясно, че всеки дава колкото може да отдели и се шири според възможностите си.

Но и аз, като Марипоса, не мога да си представя да дам 2000+ за три дни ядене и пиене. Бих ги дала за преживяване - пътуване на ново място, концерт, нещо, което ще ми остане спомен, ще ми предизвика емоция. За манджа и легло - не.

# 671
  • Пловдив
Кратък преглед на ски пистите на Узана за които се сещам Simple Smile
Ски писта Завоя е най-голямата, един километър, с влек тип панички. Ски писта Горското, с влек тип ... абе самоделна сглобка, крайно уникална, около 400-500 метра дължина, подходяща за деца и начинаещи. Снимка от гугъл, това е влека на Горското https://i49.vbox7.com/o/5ae/5aeecf4fc00.jpg На нас семейно това ни е любимата писта. Ски пистата на хотел Балканци, малка писта, така към 400 метра, за деца и начинаещи. Тази на Географски център - тази година не съм ходила, не я знам дали работи. Пак за начинаещи. Малкото пистенце с бейби влекченце до хотел Импулс - съвсем за новаци. После... тази на която и викаме "Студентската", това е към ски зона Емар - за деца и начинаещи, 400-500 метра. То не точно само една писта, има два влека.

# 672
благодаря много Янтра
заинтересува ме
това с влека на Горското - гората изглежда рядка, може да се кара из нея нали?
сега ще гледам за места за спане там
мале-мале, само ски са ми в главата, а трябва да се работи

# 673
  • Euskal Herria
Но и аз, като Марипоса, не мога да си представя да дам 2000+ за три дни ядене и пиене. Бих ги дала за преживяване - пътуване на ново място, концерт, нещо, което ще ми остане спомен, ще ми предизвика емоция. За манджа и легло - не.
На 30 май тук концерт ще имат Гънс Ен' Роузeс, а на 6 юли - Депеш Мод.  Mr. Green Та... кой каквото го вълнува.

# 674
  • Пловдив
благодаря много Янтра
заинтересува ме
това с влека на Горското - гората изглежда рядка, може да се кара из нея нали?
сега ще гледам за места за спане там
мале-мале, само ски са ми в главата, а трябва да се работи
Гората е букова. Типично за района са букови гори, не са борове. Не знам как да ти кажа - сигурно може да се кара, не че някой ще те спре, ама го правиш на свой риск, не е поддържано. Има си паднали клони.

Общи условия

Активация на акаунт