Искам да кажа ... (102)

• 54 428
  • 796
  •   1
Отговори
# 720
Лазерна и фотоепилация няма да си направя в този живот - докато се натрупат достатъчно клинични изследвания и опит в използването, няма да имам нужда от епилация по естествени причини  Mr. Green
Толкова години вече се обезкосмявам, че не ми е никакъв проблем - приемам го като естествена част от личната хигиена, не ми тежи - все едно да ми тежи да си измия зъбите... Всичко е въпрос на навик.

Лятната почивка я решаваме винаги в движение и в последния момент. Но ние така или иначе не ходим по хотели с ОИ, а на съвсем друг вид почивки. Обикновено февруари-март записваме детето на разни лагери, курсове, организираме му екскурзионни летувания и т.н. Той ни е по-голямата грижа, че ваканцията е твърде дълга, нашите отпуски все успяваме да ги наместим, че и не стигат за всичко запланувано  Laughing

# 721
  • Бургас
За лятна почивка не мисля. Ходим си тук на плажа. Мъжа ми лятото е в сезон и не може да мръдне. Събота и неделя по принцип почива,ама ако изреве някой ходи. Обаче, като свърши при нас сезона,започва на планината и ходи та помага там на колегите. Сега сме решили да водим децата, някъде около Бургас. Даже харесах едно хотелче, обаче нито може да ми каже кога ще може да се освободи,нито нищо  Tired
Бургазлийки, ходлили ли сте на Изворите , в Младежко?

# 722

Бургазлийки, ходлили ли сте на Изворите , в Младежко?

Не съм бургазлийка, но сме ходили. Страхотно беше  Peace
Хотелът, басейна, храната, всичко беше супер, а бяхме дори с ваучери  Peace
Съжалявам само, че беше ужасно кално и не успяхме да разгледаме природата.

Точно този хотел смятах да препоръчам на Сесили и забравих  Embarassed
Сега ще погледна за още  Peace

# 723
Down Under,
аз малко  ретро го давах  Laughing бърках, мажех, така бях свикнала
после нещо закъсах с кръста и беше абсурд да се направя сама и затова стигнах до козметичка

# 724
Лошо няма, ама и тук цените са наказващи и аз за това се специализирах. Ако правя цяла на всичко под 250-300 долара няма да падна.

Да ви питам нещо. Казах, че не изнасям лични съобщения, но имах предвид споделени неща. Сега една девойка ми пише разни небивалици, и макар че я предупредих да се спре продължава.

Как смятате, мога ли да ги плякна в темата - темата е за човещината?

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 10:37 от Down Under

# 725
За фотоепилатора, вдигнала съм му мерника, даже за НГ си го бях поръчала, ама се притеснявам от нещо, което може да ви се стори смешно, но....
Това на бенките как действа? Можеш ли да си докараш някой кожен рак с този уред? Embarassed Embarassed Embarassed
На мен ми ги покриват с нещо като бял молив отгоре.

Аз явно имам висок праг на търпимост, но нищо не ме боли. Нито кола маска, нито лазерната епилация. Лазерната, особено в началото, когато е на по-малка мощност, ми беше направо приятна, едно затопляне усещах само. При мен също има страхотен ефект, но и аз съм бяла с черни косми. Изобщо не е същото като да се мина с епилатора. С епилатор никога не са ми ставали толкова гладки краката. Все има някой подкожен, някой току-що набол, прекалено къс и пр.

Тарти, аз съм луда фенка на ДМ. Чудих се къде да ходя на концерт тая година. Но мисля, че билетите в Билбао са доста скъпи (май към 120 евро), защото са за целия фестивал сякаш. Иначе аз с удоволствие бих си организирала няколко дни из паис Баско, много ми се ходи.

Аз обикновено не ходя на почивки в стандартния смисъл, колкото и да тъжно да звучи. По-голямата част от отпуската ми заминава за пътувания до Бг, оттам нататък по-скоро импровизирам по някой друг ден, обикновено покрай служебни пътувания.

Даун, не се занимавай. Тия простотии е най-добре се борят с игнор.

# 726
  • Телиш/Плевен
Аз пък едни меденки с пълнеж, Кати, твои ли бяха?
Разпечатах ги преди празниците и не мога да си намеря рецептата  Cry
Сега в студовете съм решила да ги направим Confused
Тези? Hug
Ако не, виж тук, би трябвало да съм я записала.

Даун, благодаря ти за милите думи! Hug А за съобщенията - според правилата е забранено да се цитират във форума. Игнорирай най-добре. Hug

# 727
  • София
Тонка, къде са тия луксозни бунгала?
Рая, ще питам по-късно днес, че приятелката ми работи с клиенти и не мога да й се обадя веднага. Изкочи ми от ума мястото, май до някакъв резерват бяха, но не съм сигурна.  Crazy А колко са луксозни също не мога да твърдя, защото е доста субективно.  Laughing Но си имало всичко вътре и всеки ден минавали камериерки.

# 728
Даун, не се впечатлявай! Тази потребителка е като кречетало в най-най-лошия смисъл на тази дума  Crazy В две теми съм я засичала (за елитните клиенти, и за куриерските услуги) и в двете се опита да удави опонентите със същия тип графомански писания и безумни "аргументи" Outta Joint Чудя се дали нарочно заема непопулярни позиции, или просто си е такава крива женка, дето все иска да е на нейното, и тропа с краче  Joy

# 729
  • София
Хайде удължиха ваканцията за цялата страна, честито на учениците:
http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2017/01/04/2893496_uchenici … iia_do_9_ianuari/

# 730
Цените са безумни тук, ние платихме около 2000 лв. за 7 нощувки със закуски на Кефалония + 2 транзитни по пътя = 9 дни. В тези пари ни беше всичко - забележителности, където сме влизали, 250 лв. двупосочен ферибот, нещо, което сме яли и пили на обяд по плажа, вечеряли сме само навън по ресторанти и то морска храна, не сме пестили примерно да сме яли пици или нещо бързо и пр. Всяка вечер излизахме в различен град, тол такси, бензин и той около 250 лв. беше (много, ама много обикаляхме по острова). Плажовете са страхотни, не е нещо, което го имаме по нашето черноморие, няма с какво да го сравня острова. ОИ не мисля, че има там, а и не ми изглежда възможно, предвид, че има такива красиви места, да седиш в хотела, за да ядеш... Ходили сме на плажове по 50 км. от нас, обаче си заслужаваха всички. И даже по снимките ни се вижда, че реално ние сме почти сами, защото не стояхме на зоната с шезлонгите, която зона, никъде не беше голяма. Плажовете са големи, забиваш си чадъра и я няма тая гмеж, която ти стъпва по главата. Само на 1-2 плажа беше по-пълно и пак не може да кажем пълно по нашите стандарти. Бяхме 2 дерна на Созопол преди това и единственият ми коментар е - сериозно ли?

# 731
  • Варна
Работа до гуша, умирам от кеф. Защо не е така всеки ден...

# 732
Бърдс, аз по-скоро се интересувам от проблема и за това пиша в темата. Просто не искам да ми пълни кутията, защото си я ползвам за комуникация с приятни и близки хора.

Но да, очевидно е, че зацикля.

Аз мрънкам, че тук е скъпо, но 15 нощувки и 5 самолетни билета (тук са по-скъпи доста от Европейските), застраховки и превоз ми струват около 3000 лв. на човек, но и стандартът е различен, та смятам, че е скъпо за 5 дена да дадеш 2000 лв.

# 733
изтрий всичко в кутията от хора които не искаш да четеш и така  Simple Smile

радвам се, че удължиха ваканцията

# 734
  • София
Хайде удължиха ваканцията за цялата страна, честито на учениците:
http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2017/01/04/2893496_uchenici … iia_do_9_ianuari/
И на мен да ми е честито. Специално си взех отпуска за четвъртък и петък, за да си почина сама вкъщи.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт