Искам да кажа ... (102)

• 54 421
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
Искам в къщи Sad. така да не ми се работи, че и бебе бих гледала (това не е съвсем вярно) Simple Smile.

# 736
Много се притеснявам с тоя грип, че не мога да си позволя до 14 да отсъствам и 1 ден от работа Rolling Eyes Да взема да пия нещо профилактично, "Ремантадин" ли беше....

# 737
  • София
Хайде удължиха ваканцията за цялата страна, честито на учениците:
http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2017/01/04/2893496_uchenici … iia_do_9_ianuari/
И на мен да ми е честито. Специално си взех отпуска за четвъртък и петък, за да си почина сама вкъщи.  Joy

Бързо сменяй дните за понеделник и вторник  hahaha

# 738
Даун, не знам за коя луда гъбка говориш ама не се товари с излишни емоции, най-вече пък отрицателни! Как ще ти пише на лично????? Ти си готин човек, свиркай си и да не ти пука! И на мен някаква от Семейно отношения, моля ви се, на лично ми беше писала да ми държи сметка нея ли съм визирала в не знам си кой пост?! дори не си направих труда да и отговоря.

Черпя ви малко с красотии от Гръцките плажове, микс, като сме на тази вълна:

Скрит текст:
Лефкада:

Закинтос:

Итака:

Кефалоня:

# 739
  • София
Бърди, няма смисъл, приех съдбата си.  Mr. Green А и както го дават студ и сняг, по-добре да си седя вкъщи на топло. Има вероятност Кати да събере 4 приятелчета вкъщи, което ми е леко стряскащо, но нека се забавляват децата, само да не ми прекъсват гледането на филми. Е, ще им врътна гофрети, защото много ги обичат и винаги ме карат да правя, но с това се изчерпва моя принос.

# 740
  • Euskal Herria
На 30 май тук концерт ще имат Гънс Ен' Роузeс, а на 6 юли - Депеш Мод.  Mr. Green Та... кой каквото го вълнува.
Значи сън не спя, откакто им видях турнетата  Crossing Arms Много силно се надявам за ДМ да можем да се качим нагоре! Имаш ли свободен диван  Mr. Green
Имам надуваем матрак с размерите на спалня  Wink.  Обаче концерта на ДМ съвпада с отпуската ни, та ще се разминем с тях.
Тарти, аз съм луда фенка на ДМ. Чудих се къде да ходя на концерт тая година. Но мисля, че билетите в Билбао са доста скъпи (май към 120 евро), защото са за целия фестивал сякаш. Иначе аз с удоволствие бих си организирала няколко дни из паис Баско, много ми се ходи.
Има какво да се види, определено.

# 741
Много хубава е Гърция и Италия, а и всички по това крайбрежие.

Захирче, аз за това се ядосвам, личните са ми лични. Да напиша нещо на някой, с който сме си симпатични. Не съм се впрегнала, защото съм дебелокожа Simple Smile.

Надявам се, докато се върна от пътуването новия формат на форума да е готов и да мога да качвам снимки директно. Иначе много ме мързи, а и не всички сайтове работят тук.

# 742
  • ГО
Веднъж получих ЛС, което не беше за мен, ама пък беше много любопитно.  Mr. Green
Обсъждаха се яко потребителки от една тема, които вече не пишат тук, ама са известни.
Мислех да не пиша на изпращача, ама му писах.
Не вярвах, че върлува подобно обсъждане, ама - факт.

# 743
  • Варна
О, и аз на лични получавах бисери от една потребителка в арабската тема, голям купон беше.

# 744
  • Пловдив
Аз обичам сочни клюки, давайте насам Simple Smile

# 745
 #Crazy това сериозно ли?!! Обсъждат се хора на лични?!! Ай сиктир!!!!

# 746
  • Euskal Herria
Аз обичам сочни клюки, давайте насам Simple Smile
Ма веднага изпълнявам - Янтро, нИ съ прай, ми покажи тоя прословут джиБ, дето караш. Че откакто разбрах клюката, не съм спала три нощи  Joy Joy Joy

За клюките всеки надава ухо (пусто любопитство), стига да не се отнасят за него. Тогава са по-други усещанията.

# 747
Янтро, по сочно от младежа дето го пуснах не ми е попадало. Освен ако не щеш снимка на мокър кит (аз) Simple Smile.

# 748
  • Euskal Herria
Даун, сега остава да кажеш, че с тоя младеж сте правили съвместни учения и люто ще завидя  Mr. Green.

# 749
  • София
Йессссссс, това с ваканцията ми идва дюшеш Hug
Много съм щастлива. Вече се виждах увита като пашкул да подкачам около колата в смешни опити да я размразя. Сега просто ще си седим на топличко Heart Eyes

Захирчееее, спри, че малко ми трябва, за да почна да ровя за оферти Joy С двумесечно бебе дали мога да отида до Йонийските, а Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт