Лидл 96 - Новогодишна

• 80 626
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Аз го взех същото и е на камък newsm78

# 106
  • София
Странно,  аз съм доволна от Мегле-то  newsm78 Правих коледните сладки с него и беше твърдо, та помощниците почти загубиха търпение докато се размекне  Simple Smile

# 107
Вчера взех ирландското масло, понеже беше похвалено тук - стои меко и мирише на маргарин. Sick Мегле отдавна не купувам поради сходни причини.

Друга неуспешна покупка от същия пазар е сирене Железница - сигурно половината от теглото му е от сол, направо горчеше на езика. След 24 часа във вода вече става, но няма да повторя покупката.

В тази връзка, какво сирене купувате от Лидл? Пилос в металната кутия примерно струва ли си?

# 108
В тази връзка, какво сирене купувате от Лидл? Пилос в металната кутия примерно струва ли си?

У нас само то е одобрява.

# 109
Здравейте!
За готовите скариди Делукс имате ли някаква рецепта или и така са добре?

# 110
  • Козлодуй
Здравейте!
За готовите скариди Делукс имате ли някаква рецепта или и така са добре?
http://www.hera.bg/s.php?n=935 - заповядай аз ще сервирам скариди на новогодишната маса Simple Smile

# 111
  • shumen
Аз от там вземам само Пилос.

# 112
Сирене - купуваме само Софра в големите метални кутии.
И ние днес купихме ирландско масло , не е зле според нас (пробвахме с ММ намазано на филийка).

# 113
  • София
Ирландското масло, много го харесваме, за разлика от това на Мегле...

Някой да е виждал в София уреда за микродермаабразио?

# 114
Да не е гол запис в темата, най- съм доволна от кърпичките им за почистване на очила. Много удобно, че са и поединично опаковани, откакто ги открих сме само на тях.

# 115
+1 за сирене софра. Но не е българско или поне не намерих да е произведено в бг. Мъжът ми твърди че е гръцко и не го иска щото иска да стимулираме българското.

# 116
И аз искам да стимулирам българското, но българското сирене ми е много солено на вкус - и Железница, и на Маджаров. ooooh!  А вчера купих от малък магазин, тип квартален, сирене на такива пити като Софра-та и изобщо не е солено, твърдо е, харесва ми, цената е малко над 8лв за кг, марката - някакво село  newsm78 , но не запомних, че бях малко предубедена , но ММ реши да го купим за новогодишната баница .
п.п. На Софра - та пише, че е произведена в Германия. Peace

# 117
Купих 2 тарелки ягоди, всички отвътре бяха изгнили, само отгоре бяха добре и вкусни. Confused

# 118
Вчера и аз взех две, едната вече я изядохме, не бяха лоши имаше само една изгнила.

# 119
Аз взех 5 и са чудни

Общи условия

Активация на акаунт