Лидл 96 - Новогодишна

• 80 616
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Аз се добрах и добре, че Тета писа за ягодите, та взех и аз.
Беше лудница както и се очакваше, видях уред за кисело мляко, някой мисля, че търсеше преди няколко страници

# 91
  • русе
Утре работят,а на 1,01 ще почиват ли?

# 92
Утре работят,а на 1,01 ще почиват ли?

Да, в неделя почиват. Peace

# 93
  • русе
Комплект за маникюр за 80лв някоя дама да изрази мнения ,чудя му се ?!

# 94
  • по пътя
За другата седмица и аз искам дънки, отдавна чакам такива.И други неща си заплюх Simple Smile
Някой взимал ли е от този грил, чудя се, дали става за домашно ползване, в кухня, не навън?

# 95
Аз искам да попитам за мнения за влагоабсорбатора на SilverCrest. Някой купувал ли го е и заслужава ли си? Как е като ниво на шум?

# 96
За другата седмица и аз искам дънки, отдавна чакам такива.И други неща си заплюх Simple Smile
Някой взимал ли е от този грил, чудя се, дали става за домашно ползване, в кухня, не навън?

ако става дума за грила 3 в 1 (от намаленията) аз имам такъв и е много удобен! Ползвам си го вкъщи (на закрито)  chef

# 97
Как се справяте с въртящата четка? Ако някой я ползва, моля да сподели? Дъщеря ми не успя да си направи и една къдрица с нея.

# 98
Как се справяте с въртящата четка? Ако някой я ползва, моля да сподели? Дъщеря ми не успя да си направи и една къдрица с нея.
Къдрици не могат да се правят с нея, независимо какво пише Peace

# 99
Къдрици не могат да се правят с нея, независимо какво пише Peace
Мн благодаря  Hug

# 100
  • София
Някой дали има мнение за уискито Grands - 1.5 л, за 30 лв?
Дали е читаво? Че през януари имам повод за черпене.
Хапнах 1 кутия ягоди - ароматни, но като гумени ми се паднаха.

# 101
  • Козлодуй
Aisha уискито Grands за цената си е добро но нищо специално - това каза ММ а той е ценител на уискита Simple Smile

# 102
Как като гумени....ягодите де Rolling Eyes Не са ли ти сладки поне?
Щото те какви да са иначе, ако не твърди - разкашкани и избутели ли newsm78
Да, твърди са, но са много сладки. Всъщност аз такива ги харесвам. Вкус имат поне.

# 103
  • София
Сауни видях много в София в Дружба.

Питанка за кутии за бижута в София?

# 104
  • в ябълковата градина
Аз съм разочарована от маслото на Meggle за 5.49. Никакъв вкус или аромат на масло. В хладилника стои меко, а истинското масло трябва да е твърдо когато е в хладилника. За тази цена очаквах качество!

Общи условия

Активация на акаунт