Лидл 96 - Новогодишна

• 80 741
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Наскоро се предлагаха електрически кани за чай , някой виждал ли е останала някъде?
Имаше една кана за чай вчера в Лидл Люлин!

# 241
  • Пловдив
Някой сдоби ли се с парната четка? Как е?

# 242
  • Пловдив
и аз в отбора на широките пръсти Embarassed
Имам тактика, обаче - като взимам нещо за мен, взимам нещо и за него (или изкарвам някое купено предварително и скрито точно с тази цел) hahaha Така ахааааа да каже нещо и изкравам и за него с думите: виж, и з атеб помислих hahaha В 99% от случаите действа hahaha

# 243
  • София
Ягоди и аз вземах преди празниците. За моя изненада бяха много сладки. Но откъде са и как са отгледани, по това време на годината, не ми се мисли?

# 244
В Дружба2, Сф има и масажиращи възглавници-36лв, и от седалките, и затоплящи възглавници,
 някой назад питаше.

# 245
Сега, червените дънки са много готини като материя-уникално меки, като кадифе на пипане, муци дет се вика. Кака ви се нацеди в 36 номер, ама нещо не ме кефят как ми стоят на чатала Thinking Апропо-едни цвят горчица от предни пускания стоят по същият начин в и около тазовото ми дъно. Мисля да ги сменя за 38 осмица, но ме съмнява че кройката им просто е такава. Нали знаете - някои модели направо ви лепват, като изляти по вас, някои пък - не стоят добре. Просто кройка, не че ние имаме вина Mr. Green

Ама много са мекички бе, влюбих се направо в тях...ич не ми се връщат Naughty

Ягодките - в гръцко ги гледат, вероятно в оранжерии и парници, знам ли.

# 246
И моето мнение за дънките е същото, като на Тет, уникални мекички са, но кройката им нещо.. хич не ми допада. Няма да ги нося.

# 247
Ти ли писа по-назад, че нещо не те кефят как ти стоят, не че не ти стават, а нещо в кройката? newsm78 Мернах такова мнение сякаш.. newsm78

Надолу по краката са ок, но в чатала Thinking

# 248
  • волно калдъръмче
На снимката още не ми хареса кройката, като за квадратен ханш е правена. Аз се чудих бая за дълбоките, но май и тях ще оставя на вас.

# 249
Някой да даде информация за прахосмукачката, където ще пускат, че една позната иска да взема.

# 250
Шматки!  Mr. Green Познайте кой си купи ягоди заради вас...  hahaha

# 251
И кво ни се оплакваш...сега ще си ги хруснеш сладко сладко Whistling

# 252
Шматки!  Mr. Green Познайте кой си купи ягоди заради вас...  hahaha
И аз пак, заради вас. Whistling

Взех си клинче и аз, имаше достатъчно размери, между другото имаше и доста от дънките, ако някой се интересува, но номера не мога да кажа, не ги гледах.

# 253
  • София
Брех, сега ме е яд за червените дънки  Laughing Аз си взех черни, мнооогго мекички верно и едни дълбоки, които мн добре ме стягат в корема, кеф Laughing
Сега се замислих що не си взех червени Embarassed
Ама много навалица имаше около дънките, а на мен ми трябва 36 размер, бая рових докато намеря

# 254
Ааа, то моето е похвалване, маскирано като оплакване  Mr. Green
В Младост имаше доста черни дънки, 36 размер, ама сини - нихт

Общи условия

Активация на акаунт