Лидл 96 - Новогодишна

• 80 773
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
и аз съм 175 и този път съм много доволна, че дънките са дълги. Моят номер е малко по - малък.

# 211
При мъжките обаче има попадения...
Аз мисля да се пробвам в четвъртък с мъжките, досега не съм взимала Thinking

# 212
Аз също, харесах един модел, дано и мм го одобри.

# 213
А моите тъмно сини са изненадващо къси
Ц,ц, ще търся вашите дълги върнати  Laughing

# 214
Дъмбели гледах в брошурата на Кауфланд, за Лидл не знам.
Ауууу моя е грешката #Crazy ,в кауфланд са  Peace толкова съм разсеяна  newsm78

# 215
Честита Нова Година!!! Много успешни покупки и през 2017  Hug
Всички блузи с дълъг ръкав ли са? На снимките ми изглеждат до лакътя...

# 216
Блузите с цип отзад са от креп, не памучни. Стоят елегантно. Ръкава май е 3/4.
Блузите по две в комплект са памучни.
В тази връзка се извинявам, ако съм подвела някого снощи. Мислех, че всички са памучни, тъй като имам памучна с цип отзад от предни пускания. Та малко наизуст говорех вчера Blush

Аз не се удържах, пусти ми широки пръсти, и взех едни червени дънки 36-ца. Де ще ги дявам, незнам...място не остана в гардероба Mr. Green Stop как може грам контрол да нЕмам, питам аз Rolling Eyes

Ягоди не видях при нас. Но и бързах, та не огледах изобщо там...пропуск Naughty

# 217
как може грам контрол да нЕмам, питам аз Rolling Eyes
Много сме така Grinning

# 218
Възмутена съм направо от себе си. Уж отидох с ясното съзнание, че дънки повече не ми трябват...и ей го на, пак се отървах. Изпусната работа е това моето ooooh! няма оправия...вдигнала съм ръце от себе си веч, не мОа се оправям, край Crossing Arms Whistling

# 219
Наскоро се предлагаха електрически кани за чай , някой виждал ли е останала някъде?

# 220
Възмутена съм направо от себе си. Уж отидох с ясното съзнание, че дънки повече не ми трябват...и ей го на, пак се отървах. Изпусната работа е това моето ooooh! няма оправия...вдигнала съм ръце от себе си веч, не мОа се оправям, край Crossing Arms Whistling
Вече умишлено избягвам някои магазини. Уж влизам само да огледам и да взема най-необходимото и пак му отпускам края...  Embarassed Лошото е, че вече и с по 7-8 нови дрехи се прибирам на седмица. Не се сдържам. Мъжът ми вече ме гледа лошо и ме предупреждава, че и картите ще ми вземе.  Embarassed

Ама и аз наистина прекалявам, само пълня гардеробите и имам доволно количество съвсем нови, въобще неносени дрехи.

# 221
Наскоро се предлагаха електрически кани за чай , някой виждал ли е останала някъде?
В този на Черни връх имаше.

Щастлива, много познато Mr. Green

# 222
  • София
Издирват се кутии за бижута в магазин в София?  Rolling Eyes

# 223
Вече умишлено избягвам някои магазини. Уж влизам само да огледам и да взема най-необходимото и пак му отпускам края...  Embarassed Лошото е, че вече и с по 7-8 нови дрехи се прибирам на седмица. Не се сдържам. Мъжът ми вече ме гледа лошо и ме предупреждава, че и картите ще ми вземе.  Embarassed

Ама и аз наистина прекалявам, само пълня гардеробите и имам доволно количество съвсем нови, въобще неносени дрехи.

Не си сама  Tired

# 224
Блузите с цип отзад са от креп, не памучни. Стоят елегантно. Ръкава май е 3/4.
Блузите по две в комплект са памучни.
В тази връзка се извинявам, ако съм подвела някого снощи. Мислех, че всички са памучни, тъй като имам памучна с цип отзад от предни пускания. Та малко наизуст говорех вчера Blush

Аз не се удържах, пусти ми широки пръсти, и взех едни червени дънки 36-ца. Де ще ги дявам, незнам...място не остана в гардероба Mr. Green Stop как може грам контрол да нЕмам, питам аз Rolling Eyes

Ягоди не видях при нас. Но и бързах, та не огледах изобщо там...пропуск Naughty

Сега е момента да вземаш. Не винаги дънките, които пускат са хубави. Затова не съжалявай  Wink
Не успях да отида на обяд и по-късно или утре няма да има, така че аз ще се ядосвам заради това  ooooh!
А клиновете за под пола или туника ли са? Прозират ли, само като клин могат ли да се носят?

Общи условия

Активация на акаунт