Лидл 96 - Новогодишна

• 80 748
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Че тя попарата си е гадна по принцип...
От Лидълския пакетаж нищо не бих дала на бебе...

# 271
И аз това щях да пиша....за къв...му давате попара на бебето. Моят не е ял никогаж такава гадост-мокър хляб като за кокошките надробен:sick: Е, в ДГ сега сервират сутрин, но добре, че закусваме вкъщи...

# 272
  • Пловдив
Благодаря ви!
Ами педиатърът казва попара. И аз обичам козе сирене, но и на мен ми мирише зле.
Значи казвате, че не е ок сиренето? Пратих мм на пазар, та да му поръчам тогава краве на Маджаров?
А месото? От пилешкото знам, че е хубаво на Дюк, но аз имам домашно. Нещо отказа купешките пюрета, та си мислех да взема телешко, да сваря, пасирам и заледя във формички за лед.
Не е ли добро месото? 

# 273
Купувам от сиренето в кутии - твърдо е, не е солено и не мирише.  Децата харесват попара.

# 274
Щом имаш домашно месо-давай от него. Ние пък с малкия много ядяхме козето сирене на Маджаров. заради алергия към белтъка на кравето мляко, краве сирене не давах, но нито той, нито аз съм забелязала да ми мирише козето им сирене.
Въх, изумихте ме направо с вашите префинени носове Crazy То купешкото сирене толкова мито-измито и преработено, че едва ли му е останал и мирис даже...някакъв полъх ще да е

Скрит текст:
От козел ще е сигурно...нескопен bowuu

# 275
  • Велико Търново
За сирене ние харесваме само Пилос, но в металните кутии, което в момента е на промоциям кг за 10лв. Твърдо и с добра структура. Месо от Лидл, не бих дала на бебе.

# 276
SvetlaK благодаря ти  Hug
Утре ще отида да видя какво е останало. Трябва да купувам сладкарска слетана и цедено мляко за френска селска торта. От коя марка ще ме посъветвате да взема?

# 277
  • Велико Търново
SvetlaK благодаря ти  Hug
Утре ще отида да видя какво е останало. Трябва да купувам сладкарска слетана и цедено мляко за френска селска торта. От коя марка ще ме посъветвате да взема?

Сметана ли? Аз купувам само тази в червената кутия, неподсладената и си я подслаждам, ако ми трябва.

# 278
  • София
О, супер храна си е попарата. Ние си правим със сухарите от Лидл, чудесна става.

Нещо изчезна течната сметана в малките кутийки (стоеше на хладилния рафт при млеката). Няколко пъти търсих за торта и няма... newsm78

# 279
  • Велико Търново
Нещо изчезна течната сметана в малките кутийки (стоеше на хладилния рафт при млеката). Няколко пъти търсих за торта и няма... newsm78

Да, отдавна изчезна и аз я харесвах много, ама тц...

# 280
Краве сирене на Пилос в оранжево-белите кутии сме купували и е било много хубаво. Не купуваме редовно затова и незнам всяка партида дали ще е хубава.
Като ви чета за дънките направо ще ме навиете за едни червени, но реших, че в края на седмицата, ако е останал някой чифт моя номер той ще е за мен. Заквасената сметана в кофичките хубава ли е? Животинска ли е?

# 281
...

И аз скоро търсих и я открих.....някъде си, но не беше на обичайното си място. Сигурно като тръгна пак да купувам, пак ще я търся. Говоря за тази сметана. Нея я открих, но така и не открих сметаната, която е в кофичката от 200мл, с плодовете отпред  Crazy

# 282
Съжалявам за крайното ми изказване, но никакъв хранителен продукт закупен от Лидл особено млечен продукт не бих дала на бебе. Във всеки дург магазин има по добри избори за сирене особено.

# 283
Щом е за малко бебе и за захранване... взимай на Хармоника - те може да са скъпи, ама бебето колко време ще го яде Simple Smile
От Лидъл пакетирани меса и сирена тц не купувам  Rolling Eyes

# 284

Заквасената сметана в кофичките хубава ли е? Животинска ли е?

На мен лично по-ми харесва по-леката, тази в синкавата кофичка. Вземала съм преди и от червеникавата кофичка, 20 процента ли се водеше, но ми стои много гъста, сякаш шма нишесте или подобрители-сгъстители, как да го обясня - нереално гъста ми се вижда. А по етикет няма обявени уж други сгъстители, ама... Rolling Eyes Thinking

Кравешка е, да...от жиУотно.

Общи условия

Активация на акаунт