Лидл 96 - Новогодишна

• 80 756
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
Моят син яде попара до ден днешен (на 9 г. и половина е). Напоследък - със сухари от Лидл.
Заквасена сметана вземам 20 %- ната, харесва ми. Последният път взех показаната от pepi_r сметана в малката кутийка и тя също много ми хареса. Ако не се лъжа, също е животинска.

# 286
Направо ме застреляхте с тези мнения. Че какво им има на месата и млечните продукти на ЛИДЛ, че да не стават за бебе? А за възрастен стават ли? Не мисля, че в другите вериги е по-различно. Та, споделете, моля защо такова мнение. Наистина се озадачих  newsm78

# 287
Тета и Светла, и аз харесвам същите сметани.  bouquet В червената кофичка наистина е по-тежичка, обаче както я обичам лъжичка по лъжичка...ми не ми натежава да ви кажа  Crazy
Всеки има вкус да опита и да прецени дали ще му хареса даден продукт. Затова си споделяме тук кой какво е харесал, но на другите дали ще им хареса не е гаранция.
Намаленията, които са обявени в сайта на какви стоки ще са?

# 288
Сините сметани, които са 12 процента ли бяха, за мен има разлика от тази в голямата кофа и тези в малките кофички. Определено вкусът на малките не е същият като този на големите за мен Peace

# 289
  • София
И аз да питам за намаленията - дали във всички магазини ще бъдат или дали ще има навсякъде от намалените неща? Той май ми е риторичен въпроса.... Аз съм хвърлила око на прахосмукачката, малко кофти изглежда на външен вид, ама нали важното е работа да върши....

# 290
Аз за грила се чудя, дали става без включен от горе абсорбатор или мн. ще пуши? А и дали, изобщо се пече добре месото?

# 291
  • София
Сдобих се и аз с едни черни дънки, не от дълбоките, много приятна мека материя и според мен не хич са уголемени. Даже ми идват малко теснички в краката, но един номер по-големи ще са ми възширочки горе, то аз по начало мразя слим, ама вече други просто няма. То мани женските, ами вече и мъжки не пускат нормална права кройка.
Изчезнали са ми любимите кисели краставички  Sad, в едни по-малки буркани, 3 вида бяха - обикновени, с мед и люти.
Аз пък доста съм давала на детето ми от козето сирене Пилос, моето дете също беше с алергия към млечни. Е, като цяло сиренето го включих на доста по-късна възраст, ама хич не съм подбирала да е някое специално екобио.

# 292
По въпроса за цените-Върнах се скоро от Германия.В Лидл любимите кисели краставички Фрешона бяха 85 цента #Crazy

# 293

И аз скоро търсих и я открих.....някъде си, но не беше на обичайното си място. Сигурно като тръгна пак да купувам, пак ще я търся. Говоря за тази - При нас е до сухите млека, пудинги и кулинарния шоколад, до брашното. сметана. Нея я открих, но така и не открих сметаната, която е в кофичката от 200мл, с плодовете отпред  Crazy - няма да се внася

# 294
Направо ме застреляхте с тези мнения. Че какво им има на месата и млечните продукти на ЛИДЛ, че да не стават за бебе? А за възрастен стават ли? Не мисля, че в другите вериги е по-различно. Та, споделете, моля защо такова мнение. Наистина се озадачих  newsm78
Според мене са като навсякъде.
Но по-по-най за ССФ е да купи нещо от магазин на производител.
Месото да е от квартална месарничка, млечните от нароилите се млекарници.
Добре, че от бързане по еко-био търгаши не вижда в какви бракми ги доставят.
Колко са проверени, колко са от село, колко от метро - преопаковани.
Нали вярва и е спокойна за златото..

# 295
Отдавна не обръщам внимание на такива мнения.

# 296
Аз също съм със смесено мнение относно всичко, което се представя за "био". Никой не знае всъщност как е работено върху продукта, без значение растителен или животински и какъв контрол е упражняван. Та в крайна сметка да не се окаже, че е по-малко здравословно от масовката Crazy

# 297
  • shumen
За бебе и аз не бих дала от сиренето на Лидл.
Тете,хаха,все едно моя описваш.И той попара не яде и затова яде в нас.

# 298
Наскоро търсих сухо мляко и не намерих, а подробно прегледап щанда със кремчета, ванилии, млека и др. Сега видях по-горе, че има. Може ли да ми кажете къде седи, и на коя марка е.
Аз лично харесвам Пилос като мляко, купувам и сирене в едни големи кутии пластмасови, и в едн аметална, сега мисля че е промо. Но въпрос на вкус!

# 299
  • Велико Търново
И на мен ми стана интересно, а какво сирене купувате? От мандра?

Общи условия

Активация на акаунт