Лидл 96 - Новогодишна

• 80 264
  • 780
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хартията за печене е идеална. Купувам я редовно и използвам само нея.

# 31
А от почистващите тампони на Софтино кои бяха по-добри? Помня, че имаше мнения и едните - в синята или червената опаковка бяха по-добри, ама кой да помни толкова? Няма ги и в списъка на 1-ва стр. newsm78  bouquet

# 32
Май има само един вид тампони за лице вече Rolling Eyes

# 33
Момичета, в нашия Лидъл или въобще не пуснаха уреда за микродермабразио или е свършил веднага. На тел.на лидъл звънях и иттам ме отрязаха. Някой дали се наема да ми го изпрати, може и срещу подобна услуга.... При нас например има много сауни за лице....някой май търсеше.

# 34

Не съм поглеждала в магазина, защото не са ми трябвали, но видях, че почти ги свършвам и ще трябват нови. Ако са само едни, те ще са, пък каквито, такива...... Peace bouquet

# 35
Хартията за печене е идеална. Купувам я редовно и използвам само нея.
+1  Peace

# 36
Говоря по спомен от тук де....преди имаше едни по-памучни и едни по-непамучни. После помня, че останаха само едните...нещо такова.

И аз само от лидл вземам хартия за печене Peace

# 37
И аз се чудя за сауната. Ама много се чудя. Има доста за сега, но докато се наканя току виж свършили. Днес ходих за суитчър и спортен панталон, но се отказах. Имаше отворени суитчъри, пробвах един - много широк ми стои при ластика и го оставих. Така се бях надъхала да си взема и ми убиха ентусиазма. За това пък си тръгнах с две книги и четка за пудра, да не остана с празни пъце все пак  Laughing
Да попитам тези, които си взеха сешоари и маши, доволни ли сте? Има и от тях бая количество при нас и също се чудя дали да не придърпам по едни.

# 38
За темата  bouquet

Загледах дънките, дано да стават за ботуш. А тези 8 мини зърнени закуски дали са хубави newsm78

# 39
Купих си дънки миналата седмица, така че май ще ги пропусна, макар да съм доволна от лидълските дрехи. Ще погледна май само блузите. Мъжът и детето имат повече дрехи от мен, така че няма да гледам за тях.  Crossing Arms

# 40
И аз за сега само един вид съм виждала. Веднъж и взех- ужасни бяха. Груби, разпадащи се ooooh!

# 41
  • София
Много е хубав сешоара - мощен, лек,с удобна дръжка.
Тениските и клиновете ги няма в хартиената брошура, май са само за малки деца. 

# 42
Момичета, в нашия Лидъл или въобще не пуснаха уреда за микродермабразио или е свършил веднага. На тел.на лидъл звънях и иттам ме отрязаха. Някой дали се наема да ми го изпрати, може и срещу подобна услуга.... При нас например има много сауни за лице....някой май търсеше.
Обиколи другите филиали, все ще има останали някъде.
От сешоар Силвъркрест съм много доволна, мощен е и с йонизираща функция. Ако е същия де, сега не знам какви се предлагат.

# 43
Като заговорихте за ютии - като за човек, който глади веднъж на високосна се чудя кое да взема - безкабелната ютия или парната четка? Каква е разликата всъщност?  newsm78
Харесах си и детските тениски - 4лв си е оферта Wink bouquet

# 44
  • Варна
Някой може ли да ме подсети къде да потърся резервни кутии за онова детско стелажче с шарените платнени чекмеджета, че две от нашите съвсем се разпарцаливиха, направо се съдраха по ръбовете. Сега съм ги олепила с тиксо, но не знам колко ще изкарат. Ще ми се да взема някакви нови, но да не излязат 100 лева все пак, а на някаква нормална цена.

Общи условия

Активация на акаунт