Лидл 96 - Новогодишна

• 80 760
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
Червените дънки и на мен много ми харесаха, но според мен са за малко по - фини дами, а все пак аз съм 40 номер и не ми се рискуваше да взимам.

# 346
Мъжките дънки еластични ли са и много ли са слим?

# 347
Тете, и на мен ми харесаха дънките. В комбинация с ягодките са направо тематична композиция Grinning

И, вярно...баш ягодов цвят са някакъв такъв.
Аз много обичам зимата да се обличам цветно, а не в черно като масовката -изпъквам на белия сняг някак Mr. Green, внасям лятно настроение.. Flutter

# 348
  • Русе
Този Чешки колбас, който ще е от другия петък на 2,22 лв.
Скрит текст:
дали е същия като този Чешки колбас от преди няколко години
Скрит текст:
До сега не съм обръщала внимание, че го продават. Преди години помня, че беше хубав, а после изчезна от асортимента.

# 349
  • София
Мъжките дънки еластични ли са и много ли са слим?
Тези не знам как са, ама мъж ми има едни от предишни пускания - не са еластични и като за него са си доста слим. Той си е с бая ми ти бутове, не е дебел, а просто има доста развити и мускулести крака, еми не ще да ги носи, не са му удобни и не се харесва изобщо с такава кройка, на мнение е че е гейско, аз също  Mr. Green

# 350
Изкупили сте всички червени дънки  Naughty Вчера след работа минах и бяха останали само черни и сини. А за ягодите забравих  ooooh!
Взехме някакъв унгарски салам с червен пипер и много ни хареса. Не знам дали е нов, но не сме взимали от него.

# 351
Е да, и моят мъж е с бутове, затова питам
Ще гледам на място
Доволна съм от салама със зеленият етикет, ядохме и слагах и в руска салата, вкусен е

# 352
Здравейте! Може ли мнение за възглавничките http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53223? Има ли доволни и вършат ли работа? Благодаря предварително.

# 353
Здравейте! Може ли мнение за възглавничките http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53223? Има ли доволни и вършат ли работа? Благодаря предварително.
Възникна грешка
Страницата, която търсите, не беше намерена. Вероятно е преместена или вече не съществува.

Та кои възглавнички? Simple Smile

# 354
Тези Възглавница за шиатсу масаж

# 355
  • Велико Търново
Имаме от миналата година, ползваме си я редовно и сме доволни. Имаме тази за гръб.

# 356
  • волно калдъръмче
Премахнете въпросителната на края на линка и ще ви се отвори.

# 357
  • Козлодуй
Ботите с платформа и с велур си ги купих в началото на есента и понеже 38 са ми големи си сложих гел стелки и така ми станаха много удобни и меки, а ми и отиват сега ги намалиха ама аз вече почти изкарах зимата с тях Simple Smile

# 358
  • Пловдив
Еееей, съвсем забравих, че от работа трябваше да мина през Лидл... Ей сега ше отскоча, дано сте ми оставили клинчета и тениски размер около 100 Mr. Green

Другата седмица ще се запася с мокри кърпички Simple Smile Чудя се на термометъра, ще видим как ще съм с финансите и тогава ще решавам.
Клинчета и панталони за малката също се взема, че всичките са и окъсяли.
Блендерът не е като този, който пускаха последно - този е 700W и само с една допълнителна чаша, а предишният, който си купих е 9000W и с 2 чаши + основната

# 359
Дали има останали в П-в калъфи за гладачна маса и евентуално ютии?Или в Тракия или на Източен...Май сте доволни,нали?
На Източен имаше и от двете вчера. Аз взех калъф преди година, ок си е, но наскоро сложих допълнителна подложка, понеже почна да личи решетката при гладене Peace

Общи условия

Активация на акаунт