Лидл 96 - Новогодишна

• 80 580
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Мнение за маслото, което е на промоция от Британската седмица имате ли? Видях, че е осолено.

# 766
  • София
Здравейте!

В Лидл на "Раковски" в София изобщо не са получили от момчешките долнища зелено и тъмно синьо, а само сиво и синьо. Въпросът ми е виждали ли сте от зелените долнища някъде в София и по-специално в центъра, на "Сливница" или на "Тодор Каблешков"?
кой размер търсите? Аз след работа ще ходя да търся за моето дете, и не пречи да проверя.
Никъде в брошурата не видях какви размери са детските дрехи  newsm78

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 16:31 от dioni

# 767
  • на последния етаж
Ще се пукна от яд, миналата година поръчах подобни лампички http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53677 от един сайт на многократно по-висока цена
От кога са тези лампички?

# 768
От другия четвъртък ще са Simple Smile

# 769
Да, от четвъртък
Е да , ама моите от вивре са доста по-дълги и са на ток, успокоих се  Crazy Освен това са други цветове, които повече ми подхождат
Но и тези са хубави

# 770
Коледните бяха супер, така че сигурно и тези ще са добри.

# 771
  • При децата ми
Здравейте!

Момичета, хубаво ли е британското краве масло, което в момента е на промоция?

# 772
  • Бургас
За британското не знам, но ирландското, което ще е на промоция другата седмица е РАЗКОШНО!  Crazy

# 773
Купих за малката блузки, клинчета и панталонки. Взех й седалка за тоалетната чиния, че в гърнето не иска да стои. Пробвах я и пак греда! Ама карай, след време ще ни трябва...надявам се Simple Smile
Исках да взема уреда за корем от понеделник ама естествено, че беше свършил. Нямаше и бебешки мокри кърпи XXL.
Но другия четвъртък ще купя повечко, ще са по 1,65. Ще купим и памперси, че са много на оферта - 12лв.

# 774
Здравейте! Да знаете дали са заредили детските дрешки във филиала на ул.Мир (Варна)?. Обадих се да попитам, но казаха, че нямат информация.

# 775
Мнение за маслото, което е на промоция от Британската седмица имате ли? Видях, че е осолено.

Аз от едно осолено масло, пускано в тематична седмица, бях и съм изключително доволна - миришеше на сметана и беше мммммм.
Но не помня френско или ирландско беше, да не те подведа. Осолено беше сто процента, това помня.
Момичета, помагайте Praynig Това ли хвалих аз ?? И изобщо френско осолено пускали ли са? Thinking

Днес взех ягоди, круши и червени ябълки...

О, Брадата е писала - това ли хвалихме, я кажи, че по-помниш. А бях в див възторг тогава...

# 776
О, задължително ще се купува това масло.
Едвам се сдържах да не взема от сметановия пудинг. Mr. Green
Отивам да разгледам новия каталог.

# 777
  • Вестерос
Ходих днеска, взех си моцарела и сирене бри  Heart Eyes Heart Eyes

# 778
  • софия
Аз от едно осолено масло, пускано в тематична седмица, бях и съм изключително доволна - миришеше на сметана и беше мммммм.
Но не помня френско или ирландско беше, да не те подведа. Осолено беше сто процента, това помня.
Момичета, помагайте Praynig Това ли хвалих аз ?? И изобщо френско осолено пускали ли са? Thinking
Ирланското, дедо попе, ирландското  Laughing. Заради теб ходих да купувам.

# 779

Общи условия

Активация на акаунт