Лидл 96 - Новогодишна

• 80 627
  • 780
  •   1
Отговори
# 750
Който има пейката от следващата седмица, ще каже ли колко е стабилна? Мисля я за в детската и се чудя дали няма лесно да се катурне newsm78

# 751
Много е здрава и стабилна, но стои до стена все пак
И все пак издържа и мен, и мъжът ми( поотделно де, и седнали), а сме ХЛ размер
Доста е добра , а цената й е несравнимо по-ниска от където и да е

# 752
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

В Лидл на "Раковски" в София изобщо не са получили от момчешките долнища зелено и тъмно синьо, а само сиво и синьо. Въпросът ми е виждали ли сте от зелените долнища някъде в София и по-специално в центъра, на "Сливница" или на "Тодор Каблешков"?

# 753
Пейката е стабилна. Имам я от 3-4 години..в детската стои. Може и за коридор.

# 754
  • Тополовград
Следя  брошурите  но съм изтървала влагоабсорбатора. Колко струваше и дали не е останал някъде.

# 755
  • София
И аз имам пейката, в коридора е, децата сядат, за да се обуят. Много я харесвам, идеална работа ми върши и е стабилна.

# 756
  • sofia
Следя  брошурите  но съм изтървала влагоабсорбатора. Колко струваше и дали не е останал някъде.
Той беше в периода на намаления миналата седмица. Цената му беше 260 или 270 лв., при редовна цена 360 (до колкото си спомням).
Пробвай се с телефона за клиенти да провериш наличности. Съмнявам се е да е чак толкова желана стока.

# 757
Влагоабсорбатор гледах в лидл Велинград, ако това ти помага.
При нас имаше от всички видове долнища за момчета. Аз взех сиво и тъмносиво за малкото, но най големия размер- за в бъдеще че все износва от батко му, та да има нещо новичко. Много съм доволна от долнищата- имам през годините от всички размери и не почти не са мруднали. А както писах, малкото износва от баткото и не е като да не са експлоатирани

# 758
Искам да купя дробчета и телешко.
Дали са си позаредили магазините вече ?

# 759
В Лидл Мол Галерия в Бургас вчера следобед имаше един.

# 760
  • Пловдив
Най-накрая ще се сдобия с пейката, от кога я чакам!! И лампички ще взема, добре че преди две седмици не ги поръчах от виврето, бяха по 40 лв! Naughty

# 761
  • Пловдив
В Пловдив - Тракия тази вечер имаше мултицети.
Червен? Утре ще питам за цена и дали може в Сф да се намери. Странно, от месеци не съм изпускал брошура и да не го видя.
Доста бързах и не погледнах цена, а и за цвят не съм сигурна.

# 762
Лампичките как ги ползвате...за какво де.

# 763
  • Beyond the stars

В Лидл Люлин снощи имаше един. Обемна машина изглежда  Laughing

Предния път пейките толкова дълго стояха в нашия Лидл и пак не можах да им се начудя, ама този път май няма го мисля.  Mr. Green

Лампички имам подобни от Кауфланд, на батерии обаче (тези не погледнах дали се включват в ток). За декорация - тераса, детска стая .. аз и декорация на палатка ползвам нашите лятото

# 764
  • София
Ние преди доста време купихме влагоуловител, не е от Лидл. Но така и не го ползвахме почти я има месец я не. Доста ток харчи и не е чак толкова полезен. Сега събира прах у нас.

Общи условия

Активация на акаунт