Лидл 96 - Новогодишна

• 80 753
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
И аз след малко ще ходя до Лидл, някой беше писал, че дънките са уголемени, така ли е? Взимала съм веднъж преди две години от Лидл и така се отпуснаха, че и 3 пъти не ги облякох, не ми се иска и сега така да стане.

# 226
Някой търсеше каска XL..ИМА в ЛИДЛ-Бургас, който е до автогара "запад". Peace

# 227
Клиновете ги загледах, стават за под дънки и под панталон, но 10 лева ми досвидяха пусто. Средна плътност са-по-дебели от чорапогащник , като клин са , леко може да прозират евентуално.... демек ще трябва нещо като туника или рокля връз задницата да има според мен Mr. Green Thinking

# 228
Да си беше мълчала за тези ягоди. В нашия имаше 2 празни кутии от ягоди .

# 229
Да си беше мълчала за тези ягоди. В нашия имаше 2 празни кутии от ягоди .
Joy Joy Joy

# 230
Налиии, и аз това си мислех Laughing

# 231
Как празни бре....поне една мухлясала нямаше ли вътре?

И развалените сте опукали, ей....

# 232
Някой да е мяркал от масажиращите възглавници от които бяхте доволни и цена ако помните?

# 233
  • have faith and be patient ..
момичета , има ли аспержи в лидл ? замразени или пресни ...?

# 234
  • sofia

Аз не се удържах, пусти ми широки пръсти, и взех едни червени дънки 36-ца. Де ще ги дявам, незнам...място не остана в гардероба Mr. Green Stop как може грам контрол да нЕмам, питам аз Rolling Eyes

Значи, аз чак се похвалих на мъжа ми, че съм излезнала от магазина само с хранителни стоки и не съм купила нищо непланирано.....това беше преди нова година. За новата година още не съм ходила  Laughing

# 235
Е, те това е много неприятно - отиваш за ягоди, пък се озоваваш с клин, 2 блузки и 3 тавички.

# 236
Е, те това е много неприятно - отиваш за ягоди, пък се озоваваш с клин, 2 блузки и 3 тавички.

Joy Joy

Ти да видиш....

# 237
teta- Hug Hug
И аз се възмущавам от себе си, но това е положението. Laughing Вчера взех едни сини дънки-38 номер, ама и червените загледах. Mr. Green
В последствие се отказах от сините-реших, че се много обикновенни и ги върнах.С други думи съм на печалба 19,99 от вчера. Laughing

# 238
  • София
Аз отидох за блузки и дънки, а се върнах с риба и ягоди. В Лидл на Черни връх нямаше нито едни дънки. Много е зле тук, всичко интересно се изкупува за отрицателно време.

# 239
В Лидл на Черни връх нямаше нито едни дънки. Много е зле тук, всичко интересно се изкупува за отрицателно време.
А миналата година не беше така Sad

Общи условия

Активация на акаунт