Лидл 96 - Новогодишна

• 80 731
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
Потвърждавам за мандарините, явно наистина партидата е такава.

# 406
От този преди Коледа и аз съм доволна.
Кристи,мисля,че и този ще е добър.
Тогава се коментираше, че не става за лекарства и се чудех дали този е от ставащите  newsm78

# 407
И аз се набутах с мандарините...

# 408
Аз пък си взех ягодки и пак бяха чудни  Simple Smile

# 409
Снощи пробвахме Клементините-мандарини,трудно малко се белеха,но от 5-6,нямаше нито една суха...ще видим останалите почти три кг.За инхалатора-този преди Коледа си е с козметични цели-сауна, а сегашния си е за лекуване-с вентолин и др.подобни.Дано не подведа някого,но това сме го обсъждали с няколко докторки-лидълки.Тета-намерихте ли от бейзболните якета?На линия съм при необходимост.

# 410
За много години  Hug Не бях известно време в страната, но като гледах сайта, май нищо не съм пропуснала като стоки  Laughing Сега в понеделник обаче ще ходя за фитнес нещата. Мисля експандер да взема и колелцето за коремни мускули. Тежестите също ги мислих, но са по 500 гр. едва.

Искам да ви питам пускали ли са уред за готвене на пара? Ако да, спомен за цената някой има ли?

# 411
denyil , мерси, че ни мислиш, мила...
Звънях вчера на сестра ми, не можах да се свържа, не ми върна и обаждането. Аз съм пас засега...явно не са толкова на зор Crossing Arms Амаха..

Клементините ще ги извъртим на цитрус пресата, ама като са такива сухиндраци, колко и сок ще пуснат. Другата седмица ли гледах, ще има портокали за сок, в мрежа....ще нарамя от тях май.
Иначе предните мандарини от Лидл бяха доста сладки и сочни. Явно е до партида...

# 412
  • СОФИЯ
момичета,размерите на детските дрехи (тези ,които ще са от четвъртък)отговарят ли си на размерите ?

# 413
За инхалатора-този преди Коледа си е с козметични цели-сауна, а сегашния си е за лекуване-с вентолин и др.подобни.Дано не подведа някого,но това сме го обсъждали с няколко докторки-лидълки.
Много ти благодаря  bouquet

В понеделник ще оставя една камара пари значи. Инхалатор, възглавница, колани, екстендър и забравих какво още  ooooh!

# 414
Тета, благодаря  bouquet значи ще чакам да пуснат малко бурканче  Peace

# 415
Пифчо, чакай...ще го огледаме и тоз буркан. Ако ми хареса на цвят, ще свиркам Peace
Оня още като го купувах ми направи впечатление, че е доста тъмен. Малките са светло кафяво към охра, имаше разлика определено в цвета. Ся кат се замисля, аз  го опуках и прегорелия Rolling Eyes Не го хвърлих Naughty

Кристи, шиацуту го вземаш, ако се сецнеш нещо с ластиците ли Mr. Green

# 416
А някой с мнение за инхалатора от следващата седмица?

Ние имаме от предния (компресорния), а зълва ми-от този-ултразвуков(ползвала съм и нейния за сравнение).
И двата вършат работа  Peace
Разликите-компресорния е доста по-голям и шумен-става за по-големи деца; опасявам се, че малките ще се стряскат от шума и няма да искат да го ползват.
УЗ-малък, компактен, безшумен...но работи на батерии (което за мен е недостатък);

Зълва ми има и от термометъра-точно мери-препоръчвам (и аз ще си взема) Peace

# 417
Добре, Тети, свиркай ако одобриш  Hug попринцип и аз съм попадала на по загоряло и наистина като цвят е по различно, ама като не съм купувала вече 3 години и не съм много уверена в спомените  Laughing

# 418
  • София
Преди време не можах да се доредя до кутиите за бижута. Някой писа, че имало в София в Слатинския лидъл... Еми няма вече... Та, ако някой попадне някъде нещо да казва Wink

# 419
MTV, благодаря  bouquet

Тете, колани и други пози, сецвания секви  Mr. Green Трябва да съм подготвена!

Общи условия

Активация на акаунт