Лидл 96 - Новогодишна

• 80 622
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Като Ви чета как пазарувате - чак завиждам... Нашия магазин е празен.
А Кауфланд си е зареден Thinking Не е както друг път, но сравнен с Лидл си е изобилие.
И да се чуди човек защо. Пътя за София си е проходим.

# 646
А Кауфланд си е зареден Thinking Не е както друг път, но сравнен с Лидл си е изобилие.

Логистичния център е до Ямбол. Другият май в Равно поле беше.

# 647
  • Русе

Логистичния център е до Ямбол. Другият май в Равно поле беше.
Именно. Равно поле е преди София, идвайки от Русе. Не намирам логика в София да е заредено, а в Русе - не.

# 648
Как така не намираш логика? Равно поле е на 20-ина км от София. До Русе са над 300 км  newsm78 Метеорологичните условия и релефа също си казват думата.

А ето и карта къде е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили, леки коли и тн.
Скрит текст:

# 649
  • Русе
Как така не намираш логика? Равно поле е на 20-ина км от София. До Русе са над 300 км  newsm78 Метеорологичните условия и релефа също си казват думата.

А ето и карта къде е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили, леки коли и тн.
Скрит текст:
Пътя Русе-София е отворен. Релефа е равнинен. Всеки ден пътувам по него. И вчера и днес се движеха камиони и тирове. Peace

# 650
  • Плевен
Привет!
Взех блендера за подарък на снаха ми, аз имам Нутрибулет от близо месец. Днес сравнихме - смели всичко както булета - ядки, магданоз, джинджифил,селъри, пресни и замразени плодове. Пише, че не може да мели лед само. Разликата е 100лв плюс на булета и повече аксесоари на лидълския блендер. Има си и второ острие, което да мели сухи ядки,кафе,сирена, което Нутри булета не може да прави.

# 651
  • Варна
Във Варна на Владислав, днес чак към 18.00 часа зареждаха голяма част от нехранителните стоки от брошурата. Отидох за възгалвницата за масаж (как няма, след толкова хвалби), първо казаха, че още не са пристигнали, друго момиче каза, че ще ги изкарат скоро и чакахме повече от час да преподредят кошовете.
Загледах и влажната тоалетна хартия, но не взех, ще чакам повече отзиви, защото и аз за пръв път чувам за такова нещо.

# 652

Скрит текст:
Пътя Русе-София е отворен. Релефа е равнинен. Всеки ден пътувам по него. И вчера и днес се движеха камиони и тирове. Peace

Viki, в кой магазин ходи ти?

# 653
Някой взе ли си термометъра? Вчера взех един и не мереше изобщо вярно, днес го смених с надеждата, че първият е бил дефектен, но и с втория същата работа...много съм разочарована. Само при мен ли е така?

# 654
Огледах фъстъченото масло от ХХЛ буркана - ами пак тъмен ми се вижда. Не ми се рискува и не взех.

Аз взех и не съм очарована.

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вече и товарните МПС не вървят от следобед.Честито!!!!Забраната е официално до утре вечер,но всичко пак е относително,може и да продължи.

# 656
Огледах фъстъченото масло от ХХЛ буркана - ами пак тъмен ми се вижда. Не ми се рискува и не взех.

Аз взех и не съм очарована.

Пак ли има вкус на прегоряли фъстъци?

# 657
Мисля, че ще оцелеем и без шиацу възглавници няколко дни, ще се стабилизира обстановката и ще дойдат стоките...важното е тока дане спира и да има що годе храна

# 658
Абе Ляб да има  Mr. Green

# 659
Ми...измръзнах днес, насред 120те снегорина в центъра на столицата, снега буквално ме затрупваше. Не мога да си представя какво става по пътищата. Нормално е да има затруднения с доставките.

Общи условия

Активация на акаунт