Фенове на Тери Пратчет- да се преброим - 4

• 60 971
  • 499
  •   1
Отговори
# 480
Аз трябва също да проверя, дали нямам повечето, но  личната ми библиотека е на качена на личния ми лаптоп (а и съм смъквал основно в pdf). Като се прибера довечера ще видя как стои положението. Ако ги имам повечето приемаш  ли на pdf?

# 481
Аз трябва също да проверя, дали нямам повечето, но  личната ми библиотека е на качена на личния ми лаптоп (а и съм смъквал основно в pdf). Като се прибера довечера ще видя как стои положението. Ако ги имам повечето приемаш  ли на pdf?

Няма нужда, за сега ще се задоволя с тези които са качили в Рулит, не са малко, а и pdf не ми го отваря добре киндъла. Благодаря все пак много сте мили, много приятно community сте си спретнали. Purple Heart

# 482
  • Дивата природа
https://artline-store.net/nar-chnik-za-veschici-na-tifani-sbolki.html

Очаквайте скоро >
Наръчник за вещици на Тифани Сболки
Може да е при вас: 28.XI.2024
Кат. № BKBK0021202N
Мъдростта на Тифани Сболки и някои от най-почитаните вещици от света на Диска достига читателите от Кръглия свят чрез писателките Риана Пратчет и Габриел Кент. Изпъстрен с цветните илюстрации на Пол Кидби, този брилянтен наръчник чудесно допълва колекцията „Светът на Диска“.
27,00 лв. 30,00 -10%
Този красив и ценен наръчник е съставен от самата Тифани и включва късчета от мъдростта на нейната баба Сболки, както и бележки от Баба Вихронрав, Леля Ог, госпожица Загадини и Сите О’Бери, които предлагат собствената си гледна точка по всички вещерски въпроси. Настоящата книга е извор на вдъхновение както за неопитни, така и за изкусни вещици.
Всички характеристики
Всички характеристики
издателство : Архонт – О
автор : Риана Пратчет +
преводач : Рая Делчева
редактор : Кристина Димитрова
твърда корица с обложка
размери = 16.4 x 20.5 см
език : Български
страници : 208
жанр : Фентъзи
илюстрации : цветни
2024 г.
&
@ртлайн — намаления на др. заглавия/колекции

# 483
Здравейте,
В момента гледам Добри поличби по книга на Тери Пратчет и Нил Геймън. Приятен е сериала.
Ако искате линк пишете, но подчертавам, че го гледам на руски.

# 484
  • Карлово
По торентите го има и на български. И аз съм фен на този сериал.

# 485
  • Дивата природа
Изумителният Морис и неговите образовани гризачи (2022)
^ Анимацията са я пуснали с БГ аудио {нейде} => търсете по сайтовете за споделяне… Любопитно е, че това е ново българско озвучаване, различно от кино-дублажа. Има значение кой/къде/за колко време е взел правàта за разпространение; но така освен, че като при книгите се получава алтернативен превод — тук и самите гласове допринасят за друго въздействие. Иначе преди време бяха направени български субтитри от/за фенове, които предпочитат да слушат в оригинал на английски!

# 486
Здравейте,  Озон има промоция. Моля, кажете кои книги на Пратчет са от най-хубавите? Вещиците съм ги купила всичките. Искам да си взема 4 книги сега. Simple Smile

# 487
На мен книгите за Стражите са ми любими. Особено Нощна стража (обаче без контекст от другите книги ще се чете по-трудно).
А иначе любима ми е Пощоряване, Да направиш пари не е лоша, но не е на същото ниво.
Харесвам и Морт, Жетварят, Дядо Прас съм я чела многократно по Коледа...

# 488
Мпже и първите Ерик, Фантастична светлинa, Магиизточник, ако ги нямате.

# 489
Аз от тези за Ринсуинд харесвам повече Интересни времена и Последният континент. Ерик ми харесва, но си е графична новела - мисля, че може да се прочете за по-малко от два часа, ако реши човек.

# 490
  • Mars Hotel
Глас и от мен за серията за Стражите - първите книги от нея са "Въоръжени мъже" и "Стражите! Стражите!", ако не се лъжа. Иначе на мен любими са ми "Глинени крака" и "Нощна стража".

# 491
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Взимай всичките.
Вещерската серия, серията богове и религии, стражите... всички са хубави.

# 492
Взимай всичките.
Вещерската серия, серията богове и религии, стражите... всички са хубави.
Вещиците съм ги взела. Всичките сега не мога. Засега само 4, затова питам. Благодаря все пак.  😃

# 493
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile нищо, по-нататък ще е.
Всяка книга добавя парче,като от пъзел.

# 494
Помня първата ми среща с Пратчет- ..................................................................................
........................................
 Имам купени четирите за Науката от света на Диска, чакат ме и "Смрък", "Под пара" и "Чутовищна команда". Очакват ме хубави моменти с Пратчет през 2017, искам да си препрочета отново някои от любимите ми книжки- "Жътварят", "Дори поличби", "Малки богове", вещиците.... Heart Eyes

Днес започвам "Науката от Света на Диска", купена преди....9 години! Май ги държах в залог, нещо като "Счупи стъклото  при авария". Joy Мислех, че преди няколко Коледи ги купих а то....2016та.

Преди малко довърших препрочит на "Крадецът на времето",  и се чудех с какво да продължа.
Серията за Смърт ми е много любима, както стражите и вещиците.

Общи условия

Активация на акаунт