Малко трудна тема...за болестта - РАК !!!

• 623 253
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Момичета имам най-хубавите новини Моята приятелка няма разсейки. Лимфните възли са абсолютно чисти.  Grinning Grinning Grinning

# 1 591
Ето една хубава новина, сега трябва да се пази приятелката ти и да е за обградена с много любов!

# 1 592
Момичета имам най-хубавите новини Моята приятелка няма разсейки. Лимфните възли са абсолютно чисти.  Grinning Grinning Grinning

Супер.  newsm10
Ако иска, твоята приятелка, нека надникне тук Повечето сме с тази диагноза. Ще сме й в помощ, за лечение, за терапии, за кураж, и за всичко останало.... Hug

# 1 593
Xyли ,невероятен 4овек си Hug Hug Hug Hug
Alizarina-Аз ,съм само на 29год. и имам тази диагноза .И за миг, не съм си и помисляла да се откажа от ле4ението Naughty

# 1 594
  • София
Това е една чудесна новина, която ме провокира да ви призова -
Момичета, ПРАВЕТЕ СИ ЕЖЕГОДНО ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ.
Няма нищо страшно в това, да чуеш диагнозата.
Страшно е тогава, когато е късно.

# 1 595
Днес бях на ехограф, от бучката ми няма и следа.

# 1 596
  • Ispania
Наистин тежка тема Cry.
Нана,най_хубавите новини сте полу4или Hug

Ние преживяхме най_големият ужас с тази бослест.Загубих баба си преди една година.МожеШе да се предотврати Cry,оба4е бьлгарските ни медици реШиха вси4ко да минат през прьсти и да оставят жив жижнен 4овек обграден от цялата оби4 на света да си отиде от този свят.
След две операции и една година мотаене по прегледи ,болници ,НАГРЕВКИ Shocked...моята прекрасна баба по4ина Cry Cry Cry Cry.АЗ СИ ОТИДОХ половината с нея Cry.
Зная,4е болестта беШе тежка,но е имало вьзможност да се спаси ,нямаШе да е сьЩото,НО ЩеШе да е жива.Какво ли не бих дала да си я вьрна.

Преди два месеца по4ина сестрата на моя позната,на 40 години с три де4ица,най_малкото на 9 месеца.
След тази толкова скороШна слу4ка като 4ета ,4е при вас има хубави новини и вьпреки ,4е не ви познавам СТРАШНО много се радвам Hug.

# 1 597
Здравейте,оперираха баща ми за втори път рак на хранопровода,сега изрязаха нацяло хранопровода и е със стома,но започна да му тече от разрезите някаква черна течност и някакъв доктор каза че това е нормално,но при първата операция нямаше такова нещто.Какво да направя,каквото го попитам всичко било нормално,но на мен не ми се струва така.

# 1 598
  • София
Потърси и друго мнение, не от нас разбира се.
А този лекар го попитай - какво нормално намира, нека да ти обясни.
Аз лично не го намирам за нормално.

# 1 599
Най-вероятно става въпрос за самонекротизирала се тъкан, която изхвърля, от самото заболяване.

# 1 600
На 24.06.2009г. след 6 месечни мъки от тумор в мозъка почина моята баба. Бабо,обичам те и много ще ми липсваш.Поклон пред светлата ти памет! Flowers Rose Flowers Rose

# 1 601
meritu -мир на праха и..за баба ти  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 602
  • на брега на морето
Сега поне не страда милото ти бабче.
Бог да я прости  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 603
  • София
"“Троянски кон” убива рака
30 юни 2009 / News.dir.bg
Революционна технология за лечение на рак разработиха учени от Австралия, предаде Ройтерс, цитирана от "Труд".
Новата терапия се нарича “Троянски кон”, защото наноклетки проникват “чрез измама” в туморните и ги “разоръжават”. После други наноклетки, натоварени с медикаменти, вкарват в туморите химични вещества, които ги ликвидират, съобщи Ройтерс.
Как се стига до ефекта на “Троянския кон”? По принцип в раковите клетки се съдържа протеин, който не позволява на лекарствата да проникнат изцяло до клетъчните ядра и да ги ликвидират. Затова при химиотерапията на раково болните пациенти загиват както болни, така и здрави клетки. А ефектът невинаги е така успешен, че да парира болестта и да я унищожи.
Новата технология първо неутрализира този протеин чрез атака върху туморните клетки с “бързопроникваща рибонуклеинова киселина”. Новото вещество успява да “заблуди” т.нар. обикновена рибонуклеинова киселина (РНК), която по принцип е “куриерът” на ДНК в клетките.
Чак след това химичните вещества се вкарват в засегнатата зона чрез нова вълна от наноклетки и този път лекарствата действат на сто процента, защото са проникнали до ядрата на туморните клетки и ги унищожават без остатък.
Терапията не засяга здравите клетки и може да се прилага при широк спектър ракови образувания, традиционно устойчиви към лечение.
Биотехнолозите в Австралия от 2001 г. насам се опитват да “заблудят” веществата в туморните клетки, за да могат да атакуват рака.
Докторите Дженифър Макдиармид и Химаншу Брамбхад от Сидни съобщиха, че в последните две години изпробват новата технология върху мишки и имат стопроцентова успеваемост - болните от рак животни до едно са оцелели. Учените планират да започнат опити върху хора още следващата седмица, първо в Центъра за лечение на рака в Кралската болница в Мелбърн и в Университета на Мелбърн."

http://dnes.dir.bg/2009/06/30/news4690797.html

Praynig

# 1 604
Чак сега видях темата иначе щях по-рано да пиша.До скоро работих на едно място,където чак на 5-6 месец разбрах,че шефката ми е болна от рак.Рак на белите дробове.Тази жена по нищо не личеше да е болна.Изглеждаше невероятно.Колежка ми сподели цялата история.Година по-рано тя е била много зле.Стигнало се е до там,че при последният и прием в болница звъннали на съпругът и да отиде да си я прибере да умре спокойна.Той обаче не се предал от някакъв сайт-руски извадил една рецепта за лечение.Давал и от това лекарство без нищо друго.В крайна сметка и спечели още 2 год. живот.Ако някой се интересува ще взема рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт