Малко трудна тема...за болестта - РАК !!!

• 623 248
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 1 605
  • на брега на морето
Ако някой се интересува ще взема рецептата.

Давай де Peace

# 1 606
dessislava_rz , преди няколко години на дядо ми поставиха диагнозата рак на белите дробове. Дори направихме биопсия, която потвърди диагнозата. Лекарите казаха "изконсумиран" - дядо ми беше много слаб, дълги горини пушач - 3 месеца най-много живот...
Прибрахме си го и упорито започнахме с каквото чуем да му даваме - билки и хранителни добавки. И вместо след 3 месеца да си отиде от тоя свят, дядо ми се стабилизира, започна да става и да се разхожда. Живя 2 години и половина след поставената му диагноза. През това време беше и на лъчетерапия 2 пъти в Онко болницата в Бургас.

След смърта му се установи, че е имало погрешно поставена диагноза. Не е било рак, а ефизем (мисля  така беше). Можело е да се излекува оперативно, ако е била поставена правилно диагнозата.
Чудя се как никой не видя, че няма рак??? Всеки месец ходеше на преглед при онколог. Почти всеки месец правехме снимки на белите дробове, гледаха го и на ехограф. В Онкологията в Бургас толкова ли са некадърници, че да не забележат, че няма рак???
Хиляди въпроси и яд, и болка...

През тези две години и половина много хора бяха чули за неговия случай и ни звъняха с надежда да им кажем лека, излекувал дядо ми.
А пустия лек е бил просто поставена погрешно диагноза  #Cussing out

# 1 607
  • на брега на морето
Понякога белодробният рак и емфиземът
вървят ръка за ръка. Знам няколко такива
случая с мои близки, единият от които беше
баща ми.  Все пак дядо ти е преживял
две години, това е направо прекрасно.

# 1 608
Здравейте на всички - в тази толкова тежка тема .
Започнах да я чета но нямам сили - сълзи бликат от очите ми докато я чета .
И аз се сблъсках с тази коварна болест.
Моят мил дядо който ме е отгледал и се е грижел за мен - му поставиха диагноза рак на стомаха.
Но докато му поставят диагнозата го лекуваха от какво ли не ...Той беше здрав човек - за неговите 80 години - не беше пил нито един аналгин или не беше ходил на зъболекар - беше в перфектно здраве ...до февруари тази година - започна да се чувства отпаднал , прималяваше му и не се чувстваше добре .Тръгнахме по лекари - започнаха да му правят изследвания - -в началото го лекуваха за кръвното изписаха му хапчета за кръвно , след това казаха че  има тежка форма на анемия -  и започнахме да лекуваме анемията - витамини , лекарства , желязо - каквото ни казаха всичко направихме .
След това го приеха в болница за обстойни прегледи и наблюдение - лежа 10 дни - не откриха от какво е анемията и го изписаха .
Прибрахме си го в къщи започна да се чувства по- добре , но след седмица пак беше зле и лекарите казаха да го закараме на контролен преглед - Майка ми и вуйна ми докато го придружавали на входа на болницата Дидо се строполил на земята - колабирал - с помощта на минувачи го свестили - приеха го по спешност в болница - и пак започнаха изследвания - вдигнахме всички лекари в местната болница на крак - направиха му изследване със сонда - която е през устата и се установи че има кървяща язва на стомаха - и от там идва и анемията  му започнаха лечение - но понеже дядо вече беше доста слаб - не предприеха операция ...дори и биопсия не му взеха - започнаха да му преливат кръв- слава богу баща ми имаше възможност и успя да намери необходимата кръв ...преливаха кръв и пак и пак . и лекуваха язвата - започна калциране н а язвата а- лекарите казаха че няма какво да се направи освен да стане чудо .Един от лекарите ни каза "Вие какво искате той е на  80 години Вие какво искате - изживял си е живота" - това ни съсипа - , та той е нашият дядо , дори и да е така не мога да се примиря..
И така оказа се че диагнозата е рак на стомаха - и има вече  в белия дроб - дробът му бил като дантела .....и освен това от кръво преливанията  се появи нещо като гангрена на единият му крак - която всеки изминал ден расте .....и болките на дядо са страшни - сега в петък трябва да отидем в онко диспансера в Стара Загора за да му изпишат обезболяващи - защото болката е голяма...и така мили дами - нямам думи - мъката ми е голяма - и се извинявам за объркания пост ...
Но ми се искаше да ви питам - дали някоя от вас или ваш близък е опитвал лечение с пречистена газ .Изчетох много неща по въпроса и вече сме решили - че нямаме какво да губим освен да опитаме и това - все пак надеждата - умира последна ....

# 1 609
Не съм много запозната с подробности,може и грешка да е било HugВсе пак ще взема тази рецепта-знае ли човек!

# 1 610
  • на брега на морето
Спомням си, че някъде четох във вестник писмо
от един болен, който пишеше, че е пил газ именно
за лечение на рак. Бил се излекувал. Прецеждал
газта през книжните филтри за кафе два пъти.
Капело съвсем по малко, дълго време. Не си спомням
добре.
Изпращам ти цитат от книгата на вестник "Лечител"
от 1993 година:

Пие се чиста газ по 1 лъжица сутрин и вечер на гладно.
Може да предизвика повръщане, но се продължава.

1 супена лъжица от корените на черен оман се вари
в 500 гр вода. Ври 5 минути, след което кисне 1 час.
Пие се по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди ядене.
Същият чай се използва при кашлица, бронхит, туберкулоза,
повръщане на кръв, гастрит, язва.

Пие се по 100 гр чай от цвета на бъзак преди ядене.

300 гр листа от алое(изрязват се бодлите и листата  се
смилат с машинка)се смесват добре с 500 гр мед и 700 гр
домашно вино. Сместа престоява 6 дни в хладилника.
Прецежда се. Пие се по 1 кафеена лъжичка 3 пъти на
ден преди ядене в продължение на 3-4 дни. След това
по 1 супена лъжица 3 пъти на ден.

Дано съм помогнала.  Peace

# 1 611
Умишлено избягвах тази тема,но накрая я прегледах.Бях само на 10годинки,когато моята мила майчица почина от рак на белият дроб.Бог да я прости ,беше невероятна жена,винаги ще нося спомена за нея в сърцето си.На всички пишещи в темата и изгубили близък от тази коварна болест моите съболезнования.
Иначе за приемане на газ има много писано,една от добрите комбинации е приемане на настойка от черен орех и чиста газ има определена схема на приемане.
Прочистване на организма по метода на Хулда Кларк е също добро.
Хранителен режим на Др.Будвик при рак на гърдата.
Всички тези начини са от алтернативната медицина и при някои хора има доста положителен ефект. Praynig

# 1 612
  • София
Бих препоръчала и метода на Шевченко.
Ако всичко това не помогне, поне няма да навреди, а и дава надежди.

# 1 613
Selvet, някой сещал ли се е да пусне изследвания на дядо ти за Хеликобактер пилори.
Именно това е причинителят на гастритите и язвите, а вероятно и на рака на стомаха.

Може да се излекува (хеликобактера) без проблем с антибиотици (точно определени и в комбинация) и когато това се направи навреме, сигурно не се стига до тежките диагнози.
Откритието е сравнително ново - мисля, че е от края на 90-те години (на м.в.).
Изобщо не проумявам защо не го назначават.
Може да се изследват изпражнения, а може и кръв (първото изследване струва около 30 лв., второто - около 15).

Предполагам, че успехът на методи като описаните от Хилда Кларк и другите тук (газ, сяра и пр.) се дължи именно на това, че причинителят (хеликобактерът) е унищожим с тях.

# 1 614
  • на брега на морето
Selvet, някой сещал ли се е да пусне изследвания на дядо ти за Хеликобактер пилори.
Именно това е причинителят на гастритите и язвите, а вероятно и на рака на стомаха.

Може да се излекува (хеликобактера) без проблем с антибиотици (точно определени и в комбинация) и когато това се направи навреме, сигурно не се стига до тежките диагнози.
Откритието е сравнително ново - мисля, че е от края на 90-те години (на м.в.).
Изобщо не проумявам защо не го назначават.
Може да се изследват изпражнения, а може и кръв (първото изследване струва около 30 лв., второто - около 15).

Предполагам, че успехът на методи като описаните от Хилда Кларк и другите тук (газ, сяра и пр.) се дължи именно на това, че причинителят (хеликобактерът) е унищожим с тях.

Четох едно вестниче  със заглавие Доктор Натура.
Има теми със заглавията на много натурални продукти
за лечение. В него пише, че  чревният метил е причинителят
на рака. Ето  адрес: www.DoctorNatura.net. Тел. за София
952 34 49. Аптеки за тези продукти има в Пловдив 032/64 21 32,
Стара Загора 042/64 60 32, Благоевград 073/833 111, Велико
Търново 062/60 13 06, Пазарджик 034/ 44 28 04, Хасково  038/ 66 60 02,
Кърджали 0361/ 67 640, Тополовград 0470/528 27, Сопот 03134/ 69 79.

# 1 615
Лекарството "Антималигноцит" е направено от 2 билки - Див божур и Овча опашка.

· Verbascum Thapsiforme Schrader и Verbascum Phlomoides L.
(= лопен, царска свещ, овча опашка)
Семейство: Scrophulariaceae

· Paeonia Officinalis L.
(= божур)
Семейство: Ranunculaceae

От тях е изолирана само една субстанция, която действа убиващо върху раковата клетка. Тази субстанция е свързана с аминокиселини, които я пренасят върху раковата клетка. Затова действа при всички видове ракови заболявания, като действа избирателно само върху раковата клетка, без да уврежда здравата. Затова по време на лечение с медикамента кръвната картина не се променя, за разлика от химиотерапията.

Единствено при прилагане на медикамента се натоварва черния дроб, което е временно явление от самия разпад на тумори и метастази, които сами по себе си са токсини. След изхвърляне на тези токсини (умъртвени вече ракови клетки) от отделителната система черния дроб се възстановява. Там, където има тумори и метастази по време на приемане на медикамента, се получава възпалителен процес (набъбване/нарастване - в някои случаи размера нараства дори тройно) като резултат от унищожаване на раковите клетки (Важно! Това набъбване/нарастване е добър признак и показва, че лекарството действа!).
Важно е също по време на лечението да се прави добро оводняване на организма - чрез приемане на много течности или вливане на банки с физиологичен разтвор - поне 1-2 на ден!!!

Унищожаването на раковите клетки в повечето случаи се наблюдава още след петия ден от приемането. Това се усеща от всеки пациент, тъй като се появяват симптоми от типа на лека отпадналост, главоболие, гадене и други, които са в рамките на поносимото. И все пак зависи от стадия на заболяването. Само по себе си лекарството е 100 % нетоксично и не уврежда никакви органи, няма никакви странични действия.

Лекарството действа на ракови клетки в растеж. Такива, блокирани от химиотерапия/лъчетерапия не се поддават, затова трябва да минат от 3-4 до 5-6 месеца (това е индивидуално) от химиотерапията, за да се проведе лечение с "Антималигноцит" - в смисъл ако клетки са тръгнали да се развиват да може да бъдат унищожени. Най-добрата терапия е откриване на диагнозата, операция (ако е възможно) и лечение с "Антималигноцит".

По думите на откривателя лекарството би дало резултат при лечение на СПИН, но до момента не е имал възможността да го приложи на болен. Пак по негови думи СПИН-ът е вид рак на имунната система...

--------------------------------------------------------------------------------

Печат текст -  Печат текст и снимки - 

# 1 616
    Вашата подкрепа е важна за нас. А нашата кауза е полезна за Вас!

# 1 617
  • на брега на морето
Горчиво съжалявам, че не можах да помогна
на родителите си с това лекарство макар и
през главите на лекарите. Но тогава не бях
чувала нито за него , нито имах компютър.  newsm45 newsm45
С цялата обич и милосърдие, която има в  сърцето
ми  пожелавам на всички, които имат нужда от лечение
с Антималигноцит, да го получат и да се излекуват. newsm51 newsm51

# 1 618
 Лекарството е известно също така с клиничното наименование CH-23. 
По-подробно за лекарството . . . 
" Прилагането на Антималигноцит, разработено от Продан Христов, ясно показва разлагащ ефект върху злокачествените тумори в карциномни и саркомни случаи без каквито й да е нежелателни ефекти.
Откритието на Антималигноцит може да се сравни само с откритието на пеницилина. "

Д-р Ерих Берга, Германия

# 1 619
 Искам и аз да си споделя.
 Когато бях на 7 години почина дядо ми Христо, лека му пръст, от рак на дебелото черво.Много го обичах, спомням си как всеки ден ми купуваше шоколади. Връзваше ми люлка на една дебела греда и аз цял ден се люлеех на нея. Никога няма да забравя как просто един ден майка ми ме подготви да най-лошото и малко след това той почина. Бог да го прости  Praynig
 Миналата година почина маминка ми.На 61г, точно на рождения ден на другата си внучка.
 Тази жена беше по-свята и от Богородица. Много ме обичаше. Беше и лошо, лекуваха я по всякакви начини,направиха и операция но ефект- нулев  Cry Никога няма да забравя тази нощ! Беше 3ч и 45. Аз се събудих и малко след това телефонът на майка ми звънна. Няма да забравя думите на майка ми "Какво говориш ма како? Как така почина?".
 Не можех да повярвам. Когато отидох до ковчега и сякаш се събудих и осъзнах, че нея вече я няма. После се простих с нея до ковчега. Толкова беше хубава, сякаш спеше, а  знаех, че никога няма да се събуди. Болно ми е, много ми е болно, че не успя да ме види абитуриентка, скоро и бъдеща студентка, а толкова много го искаше. Никога няма да забравя как плачеше, когато ме изкарваха от операционната.
 Липсва ми, много ми липсва. Искам да я върна, но просто не мога!
 Никога няма да забравя греховете, които имам към нея.
 Лека ти пръст маме! Praynig
 А сега и другата ми маминка е с рак на матката. Направиха и операция и за сега е добре, но не се знае дали има разсейки. Надявам се да няма. Моля се, поне тя да се отърве!

Общи условия

Активация на акаунт