Малко трудна тема...за болестта - РАК !!!

• 621 936
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София и там където не се пуши
blagodarq doroty az sa6to imam baz no zabravih da go piq i kakvo li o6te ne probvah a ot kolko vreme e priqtelkata ti v remisiq

Ми  newsm78 едното и дете, беше на 2 годинки, когато се разболя, сега е 10 клас.

# 1 726
mnogo se radvam za priqtelkata ti i i pojelavam o6te 100 godini remisiq.a 6te kaje6 li ne6to za tezi vitamini.blagodarq ti predvaritelno

# 1 727
  • София
Братовчедка ми бе с Хочкин от 1976 година. Преди две години си отиде от инсулт.
Имах приятел, опериран от рак в мозъка. Беше почти сляп, засегнат очен нерв.
След операцията плаках заедно с него, защото ме погледна  и установи, че съм си накъдрила косата. За първи път в живота си го направих същия ден и той го видя. Това беше мноооого отдавна. Отиде си преди пет години от инфаркт.
Алекс, май те помолих да пишеш на кирилица ? Все пак пишеш в български форум, който има правила и ние трябва да ги спазваме. Видях, че си направила опит - можеш !

# 1 728
Мила  Хули.Аз не само че сам направила опит,а и се справм добр.Можеби не си ме помолила,а си ми го наредила.Аз винаги сам казвала че добрия тон прави чудеса,а ако несе лъжа ти май ме беше обидила.Извинявам се,ако се бъркам.
Нека да не навлизаме в излишни спорове,а да споделим личния си опит.Благодаря ти предварително.

# 1 729
  • София
Скъпа Алекс !
Аз никога и никой не обиждам, никога и на никой не нареждам.
Достатъчно са ме обидили обстоятелствата в живота ми, за да си позволя да го направя с някой друг, независимо кой е.
Ако все пак си почувствала нещо студено в постовете ми, моля за прошка !
Със сигурност не съм искала да прозвучат по начина, който си ги изтълкувала.

# 1 730
  • на брега на морето
Извинявам се, че може да задам тъпи въпроси. Наш много близък е тежко болен от белодробен рак. От болницата са го изписали с кислородна бутилка. Не знам как и с какво да му помогна. Сега прочетох постинга на Почева за Антималигноцита. Ако се намери дали ще му помогне поне мъничко? И как става намирането?

# 1 731
  • София по рождение
Здравейте и Честита Коледа!!! Желая ви здраве най-много!!!

Не знам дали в тази тема, но ще попитам, моля да ме извините ако въпроса ми не е за тук.
Майка подаде документи за ТЕЛК на ул. И. Макариополски и получи известие, че я викат в бившата 27 п-ка с определени изследвания- КАРДИОЛОГ, ЕКГ, ОНКОЛОГ, ЛАК И РЕЦ. КНИЖКА. Знаете ли на онколог в 27- ма ли трябва да отиде , а на останалите прегледи? Благодаря!

# 1 732
За съжаление, няма лечение на болестта рак на белия дроб, единственото облекчение за болния е да му се подсигури кислород. Ако имате начин, подсигурете на болния легло в болнично заведение, с легло с кислород, там могат да му бият орбазон, за да облекчат дишането. Моят съпруг почина преди 3 месеца от същото заболяване, беше в белодробната болница в Перник и се чувстваше спокоен и защитен там, все пак има обгрижване от персонала . Не сме ползвали антималигноцит, за него има доста противоречиви мнения, лично мое мнение е, че това е нелечима болест и докторите бягат панически от този вид болни. Бъдете до болния във всеки един момент, защото той си отива. Трудно е да се приеме факта, но това е истината. Кураж!!!! Ако все пак решите  и сте близко да белодробната болница в Перник, говорете с д-р Боянов, много е разбран и човечен.

# 1 733
  • София и там където не се пуши
Мой близък, с рак на берлия дроб и аз казах на дъщеря му, че специално за белия дроб, няма лек, е да ама го оперираха, махнаха му 1б4 от белия дроб (поне така ми казаха, то не бяхо кислородни бутилки, то не беше чуде - е вече 6 години от тогава, гледам го разхожда се, дава консултации насам-натам, води си внучките, говорим си - та божа работа.

# 1 734
Нахлувам в темата,когато имам проблем,моля да ме извините.
Първо---Честита коледа на всички ви,да ви донесе това от което имате най голяма нужда:
-здраве,по много
-и надежда,от най-светлата.
Та сега на питането ми.Вчера бях до Исул,оказасе,че татко не е в списъка на първите вливания/беше записан за 5ти януари/
Силно съм претеснена от това отлагане,казаха да се обадя след 8ми.
Кашлицата му се усилва и много е отслабнал.Започва пак да ме обзема паниката и страхът.
Колко голям е проблема с това забавяне?

# 1 735
arween44, до една седмица закъснение не е фатално, ако вече има вливки. Ако не - колкото по-бързо, толково по-добре. Проблема наистина е много сериозен, защото белодробния рак се открива много късно. Татко почина от това, но при него вече беше късно за каквото и да е. Sad
 Надявам се, че при твоя баща нещата са хванати в по-ранен етап, щом са му назначили химиотерапия. Отидете при лекуващия и обяснете, че се влошава, за да не отлагат лечението прекалено. Много е неприятно това чакане по кабинетите, но няма начин. Аз се борих и висях така и за двамата ми родители. За съжаление си заминаха много бързо. Истината е, че когато видят лекарите, че болеста започне да прогресира, пациента вече слабо ги интересува. А шанс винаги има и никога не се знае дали няма да настъпи обрат.
Желая ви много късмет!

# 1 736
Здравейте момичета!

Наскоро четох във в. Галерия за лек открит от Продан Христов, който живее във Виена. Лекарството се казва "Антималигноцид" . 100% нетоксичен и изключително ефикасен. Имало такова сдружение и съответно сайт. Председателка била Катя Почева. Самата тя била загубила сина си, болен от рак.
Лекарството имало сертификат от 4 престижни института в Австрия, Германия и в Пловдив. newsm78
Всяка възможност, според мен, трябва да се опита и най- вече човек трябва да е СИЛЕН.

КУРАЖ И УСПЕХ!!!

# 1 737
  • на брега на морето
Попи, много си мила Hug

# 1 738
Преди 10 дни загубих баща си. Почина от рак на белия дроб точно 30 дни след поставяне на диагнозата Cry Всичко стана толкова бързо Sad

# 1 739
Цитат
Непрекъснатото унасяне може да се дължи на едни хормоноподобни вещества, които се излъчват от туморите и тровят мозъка
И друг път съм задавала въпроси в темата, но това изречение съвпада със сътоянието на мой близък. Значи тия вещества го унасят, а ние се чудим защо все му се спи ...

Специално попитайте лекарите може ли взема Хепа-Мерц. Ако няма бъбречно заболяване и при още едно-две условия, може да се пие за защита и изхвърляне точно на такива отрови.

Но щом е след химиотерапия... Отдавна ли е приключила...
Трябва да се питат лекарите, да има изследвания за бъбречна функция, да няма непоносимост, някакво заболяване на обмяната и и т.н.
Чак сега видях отговора. Вуйчо ми се лекува в Гърция, понеже там работеше и е осигурен там. Почти сам ходеше на химиото, което изтече вече на 05,01,2010г. Пак го гледаха на скенер и утре ще кажат какво е състоянието на останалато парче в синуса. Дали питат всичко незнам, но в чужда страна трудно намираме отговори, а е възможно той да крие нещо. Най-лошото е, че е духовно отпаднал. Как да помогнем като е на 650км от нас.........Ще се молим.

Общи условия

Активация на акаунт