Малко трудна тема...за болестта - РАК !!!

• 622 115
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 1 635
просто хората ...незнаят какво искат....
Хората знаят какво искат,но не го получават.
А само реклама без реализация не струва!

За да го получат, трябва да се борят.
Нямаме за цел, да продаваме лекарството, това го пиша за незнам кой път..

# 1 636
  • София
За да върна малко темата на мястото и искам с голяма болка и скръб да
споделя, че преди точно 20 дни от рак си отиде брат ми. Всичко се откри и
разви за кратките 6 месеца. Бях с него почти през цялото време, толкова
болка и страдание преживях с него... Още не мога да си намеря място,
толкова ми е мъчно...

# 1 637
  • София
Герчо, моите съболезнования... Cry  Cry Cry
За твоето братче  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 638
 И моите съболезнования!

# 1 639
Gercho моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 1 640
Gercho , искрени съболезнования за загубата ти !    Flowers Rose       Flowers Rose   

# 1 641
  • София
Герчо, приеми и моите съболезнования Cry

# 1 642
Герчо, съболезнования и от мен.
Знам, че думите не помагат и времето не лекува.
Знам, че болката остава за цял живот, но просто трябва да се научиш да живееш с нея.... 
Hug Hug

# 1 643
Самоцитирам се от друга тема:

Още едно доказателство за паразитната природа на рака. Или поне за връзката между паразитите и рака. И за това, защо ракът вече е епидемия:

От разстройство към рак
Вече е известно, че бактерията H. pylori, която причинява язва на стомаха, способства за развитието на рака на стомаха. Предшественик на рака на шийката на матката е човешкият папилома вирус(ВПЧ). В горната отпратка (подчертаното заглавие "От разстройство към рак") учени доказват, че бактериите, причиняващи разстройство, са едни от виновниците за развитие на много по-тежко заболяване - рака на дебелото черво...

Ще допълня направо тук, ако някой пропусне да отвори отпратката:
"Бактерията Bacteroides fragilis (ETBF), предизвикваща диария у възрастни и деца, води до възпаление на повърхността на дебелото черво и възникване на злокачествени образувания."

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 11:48 от Холограма

# 1 644
Мили момичета,моите най-искрени съболезнования за загубата и болката,които сте преживели!С голяма тъга се включвам в тази тема,за да споделя,че бащата на съпруга ми е болен от рак.Рак на жлъчните канали.Днес го оперираха,отстранили са жлъчката,но е имало разсейки в черния дроб-70% от дроба е засегнат.Прогнозата е лоша,сега ще чакаме хистологията,за да кажат поддава ли се на химио или лъчетерапия и какво следва от тук нататък.

Съпругът ми е  в чужбина,пътува,знае,че баща му е в болница за операция на туморно образувание,но току-що го излъгах-казах му,че лекарите са изрязали всичко,което са видели,не му казах за разсейките.Не знам правилно ли постъпих,не искам да му казвам лошата новина,докато е на път,страшно ще се притесни.Идва си след 7-8- дни,мисля тогава да му кажа истината,като си е вече тук.Така го измислихме със свекърва ми,не знам добре ли направихме.И друго-според свекърва ми,на свекър ми не трябва да се казва истинската диагноза,защото бил с много лабилна психика...Не знам,стовари ни се това зло на главите изведнъж и сме объркани...Как е по-добре да постъпим?

# 1 645
  • на брега на морето
Дани, със свекървата много правилно сте постъпили.
Аз не казах на майка ми, че е болна от рак. Тя може
и да се е досещала, но понеже за нея бях единствения
човек на света, вярваше в думите ми без възражения.
Така или иначе свекърът е болен, не му е нужна истината,
която ще го съсипе. Напротив - давайте му кураж и
плачете в другата стая. Колкото до мъжа ти - мисля,че ще
му е по-леко да го научи от майка си. Някак по-друго е, не
мога да го обясня.

# 1 646
Преди два дни ми се обади бащата на 17г. момиче със моз. тумор, което приключи лечението с Антималигноцит и от тумора няма следа. това ме радва и дава сили да продължа, защото знам за какво става въпрос. Родителя беше твърдо убеден, че няма да подложи детето си на химио и лъче, които са му предлагали. Лекарите  постоянно са му говорили защо не почват, че обричат детето си....а той им казал, "аз избрах лечение с Антималигноцит". Когато отишъл и им дал маг. резононс , те казали : "НЕ може да бъде". Дай боже все повече, щастливи деца и родители, които да им се радват. Най доброто лечение с лекарството е след поставена диагноза, тогава няма проблем...но Христов го търсят повече такива, които лекарите са отписали, тогава не винаги става...няма време..  Но си давам сметка, че  в същото време, докато тя се лекуваше с лекарството, от тази диагноза са си отишли стотици.....КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА?!!!!
   Ето, че темата за рака, може да бъде не чак толкова трудна......

# 1 647
Ама Почева, вие нали нямаше вече да произвеждате и разпространявате лекарството? Защо на едни болни отказвате, а на други не?
Извинете ме за OFFa

# 1 648
Дядо ми почина преди една година от рак - точно за три месеца.
Но се радвам, че успях да говоря с него преди това да се случи.Разказа ми едвам едвам (нямаше сили да говори) как е построил къщата, как е предложил на баба ми  и много други неща,които топлят сърцето ми като се сетя за него.
Няма да забравя думите му - "не прекарвайте времето си само в работа.Работете,а после спрете и си починете, живота е толкова кратък...почивайте си повече,веселете се повече."
Целият си живот той прекара или на работа, или в задния двор при животните и градината.Не се спря и за миг.Почивай в мир,дядо! Cry

# 1 649
Моята майка беше болна от рак и за щастие е от малкото късметлии, оздравяли напълно.Отстраниха и матката и яичниците и нямаше разсейки.Сега, 10 години по-късно е в перфектно здраве.И 10 години по-късно по ирония на съдбата аз работя в Онкологията в отделението по Химиотерапия.Няма да ви описвам каква болка виждам всеки ден, вие по-добре знаете.Опитвах се да не забелязвам пациентите и да не се задълбочавам, но със всеки изминал ден се привързвам към тях .Те са толкова силни хора, възхищавам им се ! Тази седмица плаках за един от тях, много го болеше  и беше измъчен....Тежо ми , аз съм една обикновена секретарка и не мога да им помогна....Но дори ако само една моя усмивка и блага дума ще ги накара да се усмихнат днес, това ще ме мотивира да стоя там и да работя въпреки тежките моменти.
Възхищавам се и на близките им, и искам на всички пишещи тук да пожелая здраве и много поводи за усмивки, въпреки всичко !
Съболезнования на тези, които са загубили близки, болката е неописуема......Но бъдете силни, то май пред тази болест друг избор нямаме......
Прегръдки    Hug

Общи условия

Активация на акаунт