Малко трудна тема...за болестта - РАК !!!

• 621 871
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 1 755
Не съм радостна, че пиша в тази тема, но е факт - един ден след като родих мама постъпи в болница и стана ясно, че има рак на яйчника. Оперираха я, махнаха каквото можаха, но излиза, че болестта е в напреднал стадий... предстои химиотрапия... как искам да се оправи и да се радва на внучето  Cry Praynig

# 1 756
Загубих мама от рак на шийката на матката. CryБеше изключителна жена.Най-добрата!Толкова много ми липсва Cry Cry CryСамо година след това ми откриха рак на шийката и на мен.Извадиха всичко,което можеше да се вади.Сега съм добре.Ходете редовно на прегледи,момичета.
Съболезнования на всички загубили близък от коварната болест.
Кураж и успех на борещите се с нея!

# 1 757
  • София
От няколко дни чета и плача, плача и не мога да се наканя да пиша Cry Любимата ми баба е с кожен рак. За щастие такъв, който уж се поддава на лечение - базуцелуларен карцином. Назначена й е лъчетерапия в Онкологията в Дървеница след месец, тъй като е точно под окото и ги е страх да оперират там. Вероятно първо лъчетерапия и после ако не се свие операция. Толкова ми се е свило всичко страшно много я обичам - каот малка съм била много болна според лекарит уж нелечимо, но благодарение на нея днес всичко с мен е наред. Имаше една лекарка в поликлиниката, която вече голяма като ме видеше все ми казваше: "Монче, Монче дължиш живота си на баба си". Сега искам аз да направя всичко по силите си за тази жена. Попаднах в Нета на една хранителна добавка - Натанал (екстракт от пресен чесън), която мисля да й давам. Имате ли впечатление от него?
Кураж на всички момичета и здраве желая от сърце Hug

# 1 758
  • София
Ще си позволя да дам съвет, като преминала  по този път.
Нека, докато тече стандартното лечение не се смесва с  други, било то и хранителни добавки.
И рака на кожата вече 99 % е лечим, а не уж...

# 1 759
  • София
Хули благодаря за съвета  bouquet
И рака на кожата вече 99 % е лечим, а не уж...
Дано Praynig

# 1 760
  • София
Не дано, а Е !
Никога не казвай, никога.

# 1 761
  • София
Не дано, а Е !
Никога не казвай, никога.
Peace
Хули е абсолютно права!

мама МОНИ, не трябва да се поддаваш на паниката, тя е твой враг. Имай предвид, че негативизма се предава много лесно, а това не е добре нито за баба ти, нито за теб. Hug

# 1 762
Аз поръчах на мама Нанатал, но каза, че е много гаден, та едва ли ще го пие дълго  Sad

# 1 763
Нека да го пие. Натанала е гаден на вкус, но поне на татко много помагаше. Освен за по-леко понасяне на химиотерапията, помага и за поддържане на имунната система и кръвните показатели в норма.

# 1 764
Тя мама получи и едно придружаващо кожно заболяване, което се оказа автоимунно и утре ще питаме доктора за Натанала дали е подходящо.
Джули, татко си по колко флакона пиеше на ден?

# 1 765
Пиеше три пъти на ден по 2-3 супени лъжици. Максималната доза е 4-5 пъти дневно по 1 до 3 супени лъжици.  Добре е ако и е много неприятен да го смесва с малко кисело мляко.

# 1 766
 CryИзгубих приятелката си,преди малко разбрах....тежко ми е Cry

# 1 767
  • София

Съжалявам! smile3518

Flowers Rose Flowers Rose

# 1 768
Миличка, много съжалявам  Flowers Rose Sad

# 1 769
Здравейте!
С молба за помощ се отчитам и при вас.Да разпространим  тази вест и да дадем шанс  на Кремена...за да няма загубена приятелка от друг...за да няма за губена майка...Да бъдем съпричастни!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481108.new#new

Общи условия

Активация на акаунт