мануален преглед, т.е с докосване.
Димана

Обаче има и безсимптомно протичащо заболяване...Ето необходимостта от профилактичните прегледи! Защото всяко нехайство и немарливост се заплаща...

Ужасно съжалявам. Изживяла си най-страшния кошмар.

След това ще очаквам с надежда да минат 5 години. Толкова много я обичам, тя е най-силния, най-добрия, най-всеотдайния човек, най-добрата майка на света и не мога да си представя живота си без нея (не дай си Боже).
толкова за "лекарите".
Димана, ти наистина си минала през най-големия кошмар за една майка 
. Когато те разпознах във форума и видях само лентичката на Силия, много се надявах да съм сбъркала и не си тази Димана, за която си мислех (защото знаех за случилото се със синчето ти и все съм си мислела, че е оздравял), но уви...
После видях твой пост в другия форум и вече нямах съмнения
. Още веднъж ти изказвам, най-искренните си съболезнования за загубата на малкия Влади и знай, че той е там горе и ви закриля всички.

. Според лекарите болестта му е в следствие на аварията. Започна се лечение, извадиха му далака, който беше станал огромен - поглъщал червените кръвни телца и е тежал колкото малко агне
. Влезе в болницата за последно. Понеже имаше и вътрешни кръвоизливи не му даваха да се храни, искаха да му преливат тромбоцитна маса, но не намерихме човек с неговата кръвна група навреме. И накрая си отиде гладен и жаден, но с надеждата и вярата че ще живее
. Вярвай ми още ми иде да вия от болка и не спирам да питам "ЗАЩО?". Поне до последно бяхме заедно. Слава Богу не си отиде пред очите ми! Това вече наистина не зная как бих понесла.... И ми е ужасно болно все още, боли ме! Имаше толкова хубави неща пред него - нова къща, първо внуче... Не можа да види нищо, а бе изпълнен с надежда! Сега научих сина ми да казва Дядо Емо като погледне портрета му у дома
.