Малко трудна тема...за болестта - РАК !!!

• 621 681
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 225
  • с/у ОколоМръсТното
И от мен поклон, LoraG!

Мир на душата му Praynig

Кога ще намерят лек за тази "чума"  Confused.  Толкова хора, отишли си рано и в мъки  Tired.., не е честно... Cry Cry Cry

# 226
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Кога ще намерят лек за тази "чума"    Толкова хора, отишли си рано и в мъки  , не е честно...

- За съжаление, лек при разсейки няма(има релативно удължаване на живота), а те, разсейките,  в повечето случаи вече са факт, когато рака бъде установен в някоя част на тялото Sad
  - Затова единствения начин засега е профилактиката му, недопускането му. Но как?
  - Добрият Класически Хомеопат, вижда Карцинозиновата "Картина" в пациента, години преди да се развие рак, и чрез Индивидуално показаното Анти-карцинозиново хомеопатично лекарство, го извежда в безопасност. smile3529

# 227
Цитат
Кога ще намерят лек за тази "чума"    Толкова хора, отишли си рано и в мъки  , не е честно...

- За съжаление, лек при разсейки няма(има релативно удължаване на живота), а те, разсейките,  в повечето случаи вече са факт, когато рака бъде установен в някоя част на тялото Sad
  - Затова единствения начин засега е профилактиката му, недопускането му. Но как?
  - Добрият Класически Хомеопат, вижда Карцинозиновата "Картина" в пациента, години преди да се развие рак, и чрез Индивидуално показаното Анти-карцинозиново хомеопатично лекарство, го извежда в безопасност. smile3529
това за разсейките въобще не е вярно! зависи от рака, в каква фаза е, кой орган е засегнал. не случайно има лъче и химиотерапия! едиственото е, че трябва да се правят профилактични прегледи...
ако ставаше само с хомеопатия, нямаше да губим толкова хора....

# 228
  • с/у ОколоМръсТното
ако ставаше само с хомеопатия, нямаше да губим толкова хора....

с това съм напълно съгласна  Peace. Както и с ето това:

# 229
Не знам, не знам, ... не знам ...
Но може да се пребориш ... или поне със страха!
Който го е изживял, той знае!

# 230
  • София, "Младост 3"
Дълго мислих и ще споделя следната случка -
преди да забременея моя колежка много се притесняваше, че свекърва й има рак на дробовете...
когато родих и отидох по Коледа да ги видя тя беше в траур - реших, че е починала свекървата... но се оказа, че напълно здравия свекър си  е отишъл ей така отраз...

Живота е низ от изпитания и премеждия. Но дори една тежка диагноза въпреки риска който носи не е предопределеност - ето вече 2г свекървата се крепи  и даже до колкото е възможно е добре жената...
Затова горе главата - това е съдба, но още не е края на съдбата. Може да се окаже, че тези дето "живи ги оплакваме" ще се наложи да изпроводят много други привидно "здрави" хора или наистина здрави, но пък отсъдено им да си идат рано...

Затова - напред и се борете с всички сили със страха и негативизма на една поставена диагноза - защото могже ттова да остане диагноза без потвърждение или да стане чудо!

# 231
Чета и стискам ззъби ... да не ревна ...
Иска ми се да няма мъка, да няма болка, но ... има.

А някои хора са го преживели, и "ИМАМ КУРАЖ и ЖИВЕЯ ВСЕКИ ДЕН ПЪЛНОЦЕННО!" Тема: Някоя от вас имала ли е рак?
Прекланям се пред тяхната воля!

# 232
Съчувствам на всички, най-вече на Димана. Жестоко е да загубиш детето си.

Въпреки, че проблемите и списъците с канцерогените стават все повече, нещата отминават ей така и вместо внимателна грижа, темата се е превърнала в нещо шаблонно и безотговорно. Не искам да засегна никого, но мисля, че човек трябва да направи възможното за себе си, за да се предпази донякъде от неизбежното. Аз лично не бих разчитал само на лекарската намеса и помощ. (за съжаление)

Всъщност поводът да пиша тук е една книга, която съвсем скоро прочетох, казва се Ракът, проблемът и решението.  Авторката е физичка и химичка и доста научно разказва, че преработените мазнини били "отровни" и абсолютен блок за окисляването на клетките и лечението на рака. Много хора, правили нейната маслено-белтъчна диета, потвърждаваха излекуването си. Честно казано, за мен (аз не съм засегнат от болестта) книгата е доста убедителна и поучителна. Смятам, че тези неща трябва да се знаят от повече хора - най-малкото за профилактика.

Едва ли с малки усилия, могат да се постигнат големи резултати. Доколкото ни е възможно, нека си помогнем самите ние - останалото не е под наш контрол.

поздрави.

# 233
  • Mediterraneo

Благодаря ти...

# 234
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Въпреки, че проблемите и списъците с канцерогените стават все повече, нещата отминават ей така и вместо внимателна грижа, темата се е превърнала в нещо шаблонно и безотговорно. Не искам да засегна никого, но мисля, че човек трябва да направи възможното за себе си, за да се предпази донякъде от неизбежното. Аз лично не бих разчитал само на лекарската намеса и помощ. (за съжаление)

Едва ли с малки усилия, могат да се постигнат големи резултати. Доколкото ни е възможно, нека си помогнем самите ние - останалото не е под наш контрол.

поздрави.

Честно казано за това си мисля, че е въпрос на късмет.........Нито можеш да знаеш от къде и кога те облъчват ( както по комунистическо, така и сега ), нито каква храна приемаш, нито с какво се къпеш........Бог да пази децата ни ...........

# 235
  • София - Варна - Бургас
Ето един сайт относно изкуствените "природно-идентични" подсладители:

http://tutrakanci.com/gotvim/news.php?readmore=9

Изкуствени подсладители:

- Аспартам – съдържа токсични киселини, които могат да причинят мозъчни проблеми. Много хора съобщават за замаяност, главоболия, пристъпи, подобни на епилептични и менструални проблеми след употребата на този химикал. Аспартамът съдържа метанол, който се освобождава в дебелите черва, където се преобразува във формалдехид, доказан канцероген. Хроничното излагане на много ниски дози от формалдехид се свързва с повреди в имунната и нервната системи, както и главоболия, общо влошаване на здравето, перманенти имунни увреждания и поредица от други сериозни здравни проблеми (Източник: Aspartame (Nutrasweet) slow death?)
 - Цикламат – през 50-те години диетичните напитки включваха смесица от захарин и цикламат. През 1969 г. изследване на хроничната токсичност показва, че тази смесица причинява рак на лабораторни плъхове. През 1970 г. цикламатът е забранен за употребата в храни, напитки и лекарства в САЩ.
 - Въпреки това, обаче, днес повече от 55 страни все още одобряват неговата употреба -
  - За съжаление и  България?!....

- Ацесулфам К – тестовете показват, че тази добавка причинява рак в животните, което показва, че може да повиши рака при хората.
виж и темата: "Безплатна" К.Кола - Лайт - вие ще дадете ли на детето си?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114718.0

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 13:54 от Alex 1

# 236
  • Пловдив
АЗ СЪЩО ЗАГУБИХ БАЩА СИ ОТ РАК...........БЕШЕ САМО НА 52г

ПРИ ТЕЗИ АДСКИ МЪКИ СМАТАМ,  ЧЕ  ЕВТАНАЗИЯ=МИЛОСТ

А В НАШАТА ДЪРЖАВА НЯМА НИЩО НОРМАЛНО,
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЪЩО

# 237
Племенникът ми наскоро почина от тежко, злокачествено онко-хематологично заболяване. Всички се молехме, поне да е болен от левкемия. Няма лекарства за неговото заболяване и за съжаление го лекуваха с лекарствата на болните от левкемия. Не подлагайте болните на трансплантация, пълни глупости.
А преди години сестрата на майка ми почина от рак на гърдата на 38 г., медик, страхотен специалист. В момента жената на брата  на майка ми има рак на гърдата, а е най-добрият човек когото познавам. Наскоро я оперираха, сега и на другата гърда има разсейки- на 45 г. е и...
Жалко е, че няма и достойни лекари вече.

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 16:17 от Ив

# 238
  • Mediterraneo
Племенникът ми наскоро почина от тежко, злокачествено онко-хематологично заболяване. Всички се молехме, поне да е болен от левкемия. Няма лекарства за неговото заболяване и за съжаление го лекуваха с лекарствата на болните от левкемия. Не подлагайте болните на трансплантация, пълни глупости.

Миличка Ив, много съжалявам за малкото ангелче  Hug

Подчертаното в поста ти не го разбрах...
 А за трансплантациите и аз съм на същото мнение- много деца си отидоха пред очите ми след претърпени трансплантации на костен мозък. Не е истина каква довършваща роля играе тази намеса в имунната система на едно дете, която така или иначе вече е разрушена от болестта и химиотерапията...

# 239
Детето почина в страшна агония и мъки и дори не разбра, че умира. А най ми е мъчно, че не видя братчето си...
И аз съжалявам за вашата загуба, Димана.

Общи условия

Активация на акаунт