ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 16 [232]

• 47 677
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Аз само малко да помрънкам за веждите на Гьозде, може ли? Flutter
ХубУ, че я изрусиха, ама да бяха й изсветлили веждите поне малко Whistling

~~~

Сега малко бързам, но после ще се разпиша за двойките Whistling Без много да мрънкам Peace Сьоз Flutter

Имам и едно въпросче Laughing

Мислите ли, че синът на Серап е всъщност и син на Юсуф? Rolling Eyes Аз си признавам, че веднага това си помислих Mr. Green

# 646
На мен лично, не ми изглежда реалистично да показва силна страст, при положение, че си слага толкова много спирачки в отношенията си с Мелек Peace И целувката отразява това - много нежно и внимателно подхожда към тази жена

ми да си беше показал страстта към някоя друга, нЕмаше да го издадем  Joy Joy Joy Joy

Laughing Laughing Laughing за комшулар явно си е ок   Laughing

# 647
  • Sofia, Bulgaria
На мен лично, не ми изглежда реалистично да показва силна страст, при положение, че си слага толкова много спирачки в отношенията си с Мелек Peace И целувката отразява това - много нежно и внимателно подхожда към тази жена

ми да си беше показал страстта към някоя друга, нЕмаше да го издадем  Joy Joy Joy Joy

Laughing Laughing Laughing за комшулар явно си е ок   Laughing

Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама пък с Арас са страхотни Crazy Party Party Party

# 648
  • Яко в Матрицата...
Искре Hug Hug, изпревари ме Joy Joy Joy

От целия сериал за мен това е най-доброто, може би и защото не го очаквах. Това е yılın çifti Laughing Много добре се сработиха Чачо и Арас, хич не ми липсва любовната нишка hahaha

Иве Heart Eyes, ми той има ли време за лИбоФ hahaha

Нежи Hug Heart Eyes, не те разбрах  Peace

# 649
# 650
# 651
# 652
  • Яко в Матрицата...

Bu akşamki bölüm etiketimiz #melekikimkurtaracak ??

Бу акшамки бьолюм етикетимиз #кой ще спаси Мелек??

# 653
Бу акшамки бьолюм етикетимиз #кой ще спаси Мелек??
Сарп табики Laughing

Ренка Hug Heart Eyes В еп.16 се появи бившата съпруга на Юсуф. Има син, който се е забъркал с наркотици ( и естествено в цял Стамбул ще попадне на хората на Джелял баба Mr. Green ) , та тя помоли Ашкъма да й помогне.
И аз питам: Мислите ли, че момчето е син на Юсуф?

# 654
Малко мрънкане помага срещу гробовно мълчание  Peace Grinning Grinning 

татко Джелял ако ми опре нож в гърлото, или Давут... да ме пита дали се обичат Сарп и Мелек, ми няма да знам какво да му кажа  Mr. Green ще си отида мърцина  hahaha hahaha

#melekikimkurtaracak   Grinning Grinning Grinning  Из коментарите в ИГ:  тая коя беше, какво ни интересува...  ама че лоши хора...  Rolling Eyes

Нежи,  Hug сигурно е негов синът на Сарап, защо да ни го навират иначе  Peace Ще видим, може да им трябва за следващата акция, просто...  Laughing
А, това беше също голяма глупост- иди ти при топ полицай от организето и го помоли "да сплаши" !!!! търговец на наркотици... да го сплаши  Praynig Shocked , пък бил той и сина на доста бившата му жена!  ooooh! ooooh! ooooh!

А за чифтето Сарп и Мерт  Peace Heart Eyes Heart Eyes  много съм любопитна какво ще си кажат днес  Peace

# 655
Искре Hug Hug, изпревари ме Joy Joy Joy

От целия сериал за мен това е най-доброто, може би и защото не го очаквах. Това е yılın çifti Laughing Много добре се сработиха Чачо и Арас, хич не ми липсва любовната нишка hahaha

newsm10

Нежи, и аз веднага си помислих, че е син на Юсуф  Peace Той и на външен вид малко го докарва на младия ашкъм  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 656
#melekikimkurtaracak   Grinning Grinning Grinning  Из коментарите в ИГ: тая коя беше, какво ни интересува... ама че лоши хора...  Rolling Eyes
Не ме бийте, ама много исках Йешим като разбра резултата от ДНК-теста да беше постъпила по друг начин Whistling Вместо да "пее" пред съпружието си за любовната история на щерка му, да беше убила тя Мелек Mr. Green
А на Сарп щяха да му намерят нова изгора СЦ Flutter

Нежи,  Hug сигурно е негов синът на Сарап, защо да ни го навират иначе  Peace Ще видим, може да им трябва за следващата акция, просто...  Laughing
А, това беше също голяма глупост- иди ти при топ полицай от организето и го помоли "да сплаши" !!!! търговец на наркотици... да го сплаши  Praynig Shocked , пък бил той и сина на доста бившата му жена!  ooooh! ooooh! ooooh!
И за капак неговият дилър отиде баш при Рижавия за още стока Mr. Green

А за чифтето Сарп и Мерт  Peace Heart Eyes Heart Eyes  много съм любопитна какво ще си кажат днес  Peace

Както винаги ще си говорят "на въпреки" , макар вътрешно да усещат обичта си един към друг Crazy
Не случайно не се издадоха пред Юсуф и Джелял за записите Whistling

Нежи, и аз веднага си помислих, че е син на Юсуф  Peace Той и на външен вид малко го докарва на младия ашкъм  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Боже, не съм сама Hug Аз си помислих, че откривам прилика между тях заради маратона дето си спретнах със сериите Crazy

# 657

А, това беше също голяма глупост- иди ти при топ полицай от организето и го помоли "да сплаши" !!!! търговец на наркотици... да го сплаши  Praynig Shocked , пък бил той и сина на доста бившата му жена!  ooooh! ooooh! ooooh!

ааа, това си е баш така - ревтунещи аннета, молещи куките да сплашат келешите им наркомани  Peace  и по нашите ширини се срещат  ooooh!

Пак ейваллах, че вкараха дрогата в дизито и я отъркаха у тяхната мафия, че бащицата както не дава да се цАлуват, вероятно и твърди, че в Т-я такова животно не съществува, след ония чистки   Mr. Green Mr. Green  

Heart Eyes Heart Eyes

# 658
Нежи,  Hug  Laughing и аз си приказвам от 3-4 серии насам, да търсят начин да я занулят Мелек, ма явно не са го намерили, а не искам да е Розичка, че да не я изгубим и нея!  Peace

За дилърО, че е отишил при баш Рижко не съм разбрала  ooooh! Е, значи се вързаха нещата.. той затова ли Сарп кисне в онази миризлясала кръчма на една от сет снимките...  Laughing

че бащицата както не дава да се цАлуват, вероятно и твърди, че в Т-я такова животно не съществува, след ония чистки   Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes

Те я споменаха тази дрога в ретроспекциите с Джелял и Юсуф и оттогава чак сега...  Peace
 ooooh! ще има пак глоби, то се видя  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 659

Общи условия

Активация на акаунт