Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
10 на 5 е да. Купих го, надявам се наистина да не навреди. Благодаря ви за споделянето,малко ме успокоихте, че не е толкова силен.

# 541
Препоръчвам ти с антибиотика да си пиеш и някакъв пробиотик като превенция срещу гадните гъби пък и е добре за имунната система, че антибиотиците принципно я свалят като с лошите унищожават и добрите бактерийки. Тази бактерия "enterococcus faecalis" си я имаме естествено в червата, но може би като матката расте и ни понатиска тук и там се получават разни миксове и може да прескочи в пикочните пътища. За съжаление не знам алтернативно лечение за нея , дано по-бързо я пребориш!

# 542
На мен ми откриха същата бактерия във влагалищния  секрет. Консултирах се с двама лекари. Единият ми предписа Полижинакс глобули, А другия антибиотик Амоксиклав.Минах вече курса с глобулите и направих контрола. Сега чакам резултатите. И аз се притеснявам от антибиотиците.

# 543
Guendolin1980, благодаря. Надявам се да стане бързо и още днес си взимам и пробиотика, че и от гъбите ме е страх.

# 544
Момичета днес сутринта имах много малко кафеникаво зацапване и след прегледа се установи, че ми е много ниска плацентата и трябва да пазя леглото до края на бременността. Увеличи ми магнезия заради втвърдяването на корема, което зачести последните дни. В понеделник съм при друг АГ за второ мнение. Гледам да не се притеснявам, успокоява ме това, че бебка поритва доста и с нея всичко е наред.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 20:25 от _Ани03_

# 545
Момичета днес сутринта имах много малко кафеникаво зацапване и след прегледа се установи, че ми е много ниска палцентата и трябва да пазя леглото до края на бременността. Увеличи ми магнезия заради втвърдяването на корема, което зачести последните дни. В понеделник съм при друг АГ за второ мнение. Гледам да не се притеснявам, успокоява ме това, че бебка поритва доста и с нея всичко е наред.

Това със зацапването е много кофти....аз до сега нищо не съм пила,но и моя корем започна да се втвърдява често и сигурно и на мен ще ми изпише нещо,иначе при мен е футболист,по цял ден се ритаме  Flutter Flutter Flutter

# 546
Момичета днес сутринта имах много малко кафеникаво зацапване и след прегледа се установи, че ми е много ниска палцентата и трябва да пазя леглото до края на бременността. Увеличи ми магнезия заради втвърдяването на корема, което зачести последните дни. В понеделник съм при друг АГ за второ мнение. Гледам да не се притеснявам, успокоява ме това, че бебка поритва доста и с нея всичко е наред.
Ани, ти при кой си на ЖК и къде се насочи за второ мнение...от Плевен беше, ако не бъркам

# 547
Delfyna ще раждам в Плевен при д-р Гаврилова, но иначе живея в Козлодуй. За второ мнение ще ходя при друг АГ, който също е от тук и ходя успоредно и при него. В края на другата седмица ще пътувам до Русе и мисля и там да отида, но не съм се насочила към никой конкретен.

# 548
Delfyna ще раждам в Плевен при д-р Гаврилова, но иначе живея в Козлодуй. За второ мнение ще ходя при друг АГ, който също е от тук и ходя успоредно и при него. В края на другата седмица ще пътувам до Русе и мисля и там да отида, но не съм се насочила към никой конкретен.
Аз живея в Ловеч, първото дете родих в Плевен в Св. Марина. Сега четири години по-късно отново планирам раждане в Плевен, но още не съм решила къде и при кой..затова питам.

# 549
Благодаря, Delfyna.
Стига бебка да е добре ще направя каквото трябва!

# 550
Ани, казаха ли ти колко ниска е плацентата и дали закрива цервикалния канал? И аз съм с ниска,  в началото дори ми казаха, че е превия, но за щастие се вдигна малко и последно като я мериха беше на 2см. Другата седмица пак съм на преглед и се надявам да се е вдигнала още. Иначе аз още в 7 седмица имах едно леко зацапване, което ми казха, че е от плацентата. Следвай препоръките за почивка и дано се вдигне, мисля че до към 30 седмица "мигрира". На мен ми казаха, че ще трябва секцио ако не се вдигне още Sad

# 551
Здравейте мами!
Имам въпрос...някоя от вас да е с кръвна група 0-?

# 552
Beardi, доколкото разбрах закрива цервикалния канал и това ме притеснява най- много.

# 553
Здравейте. Отдавна ви следя, но сега реших да попитам за вашето мнение, защото вече се притеснявам. Термина ми е на 16 май. Имам секклаж като превантивна мярка, защото шийката ми е къса по-принцип, не че се е скъсила. До сега не съм имала никакви проблеми, но от преди 2 седмици имам странни болки в корема, кръста, таза, едва ли не навсякъде, които се появяват предимно при движение - като се въртя в леглото, като ставам от леглото, понякога и като вървя. Миналата седмица бях ма преглед, всичко беше ок. Но аз въпреки това продължих да се притеснявам, понеже болките се запазиха. Тази седмица бях и в болница, вливаха ми системи и като че ли бях по-добре от тях, но не изцяло. Сега отново съм в къщи и се чувствам отново по начина, преди да вляза в болница. Моля ако някоя от вас има подобен проблем да сподели.

# 554
Болките са от разширяването на таза, все пак бебе трябва да мине от там. И аз съм като разглобена като вървя , най ми е хубаво по цял ден да си лежа, но няма как Grinning

Общи условия

Активация на акаунт