Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Отдавна ви следя, но сега реших да попитам за вашето мнение, защото вече се притеснявам. Термина ми е на 16 май. Имам секклаж като превантивна мярка, защото шийката ми е къса по-принцип, не че се е скъсила. До сега не съм имала никакви проблеми, но от преди 2 седмици имам странни болки в корема, кръста, таза, едва ли не навсякъде, които се появяват предимно при движение - като се въртя в леглото, като ставам от леглото, понякога и като вървя. Миналата седмица бях ма преглед, всичко беше ок. Но аз въпреки това продължих да се притеснявам, понеже болките се запазиха. Тази седмица бях и в болница, вливаха ми системи и като че ли бях по-добре от тях, но не изцяло. Сега отново съм в къщи и се чувствам отново по начина, преди да вляза в болница. Моля ако някоя от вас има подобен проблем да сподели.

здравей,и моя термин е на 16 май  Blush и от една седмица и моя кръст ме боли и ми е доста отпаднало,та и аз чакам 10-ти тогава сме на преглед и ще си излея душицата на АГ,предполагам че е нормално,но ще видим  newsm78 гледам да си почивам доколкото мога,макар че не съм от тези дето лежат  Laughing

# 556
Именно така се чувствам, като разглобена, болката наподобява мускулна треска, а почти постоянно лежа, за съжаление. През нощта се чувствам още по-зле, не мога да спя. Уж зная, че всичко е наред за сега, но все го мисля.

# 557
Именно така се чувствам, като разглобена, болката наподобява мускулна треска, а почти постоянно лежа, за съжаление. През нощта се чувствам още по-зле, не мога да спя. Уж зная, че всичко е наред за сега, но все го мисля.

И аз вечер го мисля най-много,но колкото и да го мислим нищо не можем да променим!   Blush да се надяваме всичко да е ок  Hug а и не сме само ние така,предполагам,че всички бъдещи мами мислят за своите ангелчета  bouquet bouquet bouquet

# 558
Здравей и добре дошла при нас. Съжалявам, че се чувстваш толкова зле, незнам колко е нормално такива болки и то постоянни. Попита ли АГ за тези болки? Какво ти казаха? Според мен болките в гърба и кръста са нормални, все пак носим тежест, която е нетипична за нас, но болки в цялото тяло и корема  newsm78 Нормални за мен са еднократните придърпвания тук-там. За другото е хубаво да се потърси обяснение и решение. Дано скоро се почувстваш по-добре

# 559
Здравейте, да кажа и аз за болките. Мен също ме понаболява тук-там, с една дума се чувствам като стара баба, все охкам напоследък.  Grinning Много лесно се задъхвам, особено ако се наведа за нещо, киселини също получавам като се наведа, явно ми се притиска стомаха. От няколко дни си усещам корема изпънат като гайда, и бебето мърда сякаш по-рядко. Явно растем и ни става по-тясно. Но пък с една приятелка вчера си направихме 4 часов маратон по магазините. Чувствах се мн добре, с една малка почивка за кафе.  Crazy

А сега да ви питам за съвет. От няколко дена разглеждам групите във фейса за дрехи от Англия. Решила съм да си поръчам оттам някои неща, дрешките са чудесни и цените приемливи. Ноо не мога да реша бодита с къс или с дълъг ръкав да взема... То е ясно че като се роди бебето ще бъде с дълго ръкавче, но през юли и август става доста топло. Тогава евентуално ще сложа къс ръкав. И какво да си поръчам тогава???..  И друго - в първите дни, под блузките с дълъг ръкав ще слагате ли примерно потниче? Аз мисля, че трябва да имам и такива... Изобщо мн сложно се оказва за мен, за избера дрехи за лятно бебе. Каката беше есенно и нямах дилеми. Кажете вие какво мислите.  newsm78

# 560
Здравейте момичета имам едно питане..вече съм 26+6 и миналата седмица вдигнах Т 39С и ме приеха в болницата,сега си продължавам АБ вкъщи +вагинални глобули Флоумизин.Обаче от вчера имам парене на малките срамни устни,какво ще ми препоръчате?

# 561
Здравейте момичета имам едно питане..вече съм 26+6 и миналата седмица вдигнах Т 39С и ме приеха в болницата,сега си продължавам АБ вкъщи +вагинални глобули Флоумизин.Обаче от вчера имам парене на малките срамни устни,какво ще ми препоръчате?

Консултирай се с лекар, няма как ние да ти кажем какво да правиш.  Peace

# 562
Здравейте, да кажа и аз за болките. Мен също ме понаболява тук-там, с една дума се чувствам като стара баба, все охкам напоследък.  Grinning Много лесно се задъхвам, особено ако се наведа за нещо, киселини също получавам като се наведа, явно ми се притиска стомаха. От няколко дни си усещам корема изпънат като гайда, и бебето мърда сякаш по-рядко. Явно растем и ни става по-тясно. Но пък с една приятелка вчера си направихме 4 часов маратон по магазините. Чувствах се мн добре, с една малка почивка за кафе.  Crazy

А сега да ви питам за съвет. От няколко дена разглеждам групите във фейса за дрехи от Англия. Решила съм да си поръчам оттам някои неща, дрешките са чудесни и цените приемливи. Ноо не мога да реша бодита с къс или с дълъг ръкав да взема... То е ясно че като се роди бебето ще бъде с дълго ръкавче, но през юли и август става доста топло. Тогава евентуално ще сложа къс ръкав. И какво да си поръчам тогава???..  И друго - в първите дни, под блузките с дълъг ръкав ще слагате ли примерно потниче? Аз мисля, че трябва да имам и такива... Изобщо мн сложно се оказва за мен, за избера дрехи за лятно бебе. Каката беше есенно и нямах дилеми. Кажете вие какво мислите.  newsm78
Аз съм си взела и с късо, и с дълго ръкавче бодита, а и гащеризончетата ми са с дълго, като за начало съм така, пък нека се роди живот и здраве, ако преценя нещо друго, ще купуваме, че хич не искам да се заривам с излишни нещаа  #Crazy

# 563
Birzata, попитай лекар  Peace

Dareland, ти ме успокои. Тъкмо и аз се притеснявах, че бебо рита по-малко и по-леко от преди и се чудех дали е нормално. Т.е. той вече не рита, а само се мести и от време на време побутва. Може наистина да му е отесняло  Heart Eyes  И аз много се чудя за дрешките. Казаха ми да слагам два ката дрешки - примерно боди и отгоре ританки и блузка или нещо такова. Ама на теб щом ти е второ сигурно имаш повече опит, за да приемаш съвети от мен  Mr. Green

# 564
birzata, може от антибиотика да са се появили гъбички, но наистина поне звънни на АГ по телефона.

Dareland, аз за изписването започнах да купувам дрешки. Е, не, че съм купила кой знае какво де...едно боди с дълъг ръкав и едно гащеризонче средна дебелина (памучно е но по-плътно). И ще му взема едни чорапки и шапчица...едно одеало или порт бебе и май е това. Много зависи каква пролет ще случим. Тук във Варна по принцип пролетта идва по-късно... А иначе за вкъщи си мисля, че в началото ще сме с боди дълго ръкавче, няма да е чак за къс ръкав. Ще купя по няколко бройки от най-необходимото като се ориентирам какво ми трябва ще докупя.

# 565
Здравей и добре дошла при нас. Съжалявам, че се чувстваш толкова зле, незнам колко е нормално такива болки и то постоянни. Попита ли АГ за тези болки? Какво ти казаха? Според мен болките в гърба и кръста са нормални, все пак носим тежест, която е нетипична за нас, но болки в цялото тяло и корема  newsm78 Нормални за мен са еднократните придърпвания тук-там. За другото е хубаво да се потърси обяснение и решение. Дано скоро се почувстваш по-добре

Почитах АГ-то, при което той ме прегледа, каза че не вижда нищо притеснително, но ако болките продължат предложи да ме приемат в болница на системи. Така и направих, имах малко облекчение, но не и напълно. Обяснението беше, че болките са от растежа на бебето. Смениха ми и терапията с по-силни хапчета. И сега вкъщи мъките продължават. Не е нетърпима болка, единствено ме притеснява дали всичко е наред с бебето. Чакам с нетърпение следвашия преглед.

# 566
Birzata, попитай лекар  Peace

Dareland, ти ме успокои. Тъкмо и аз се притеснявах, че бебо рита по-малко и по-леко от преди и се чудех дали е нормално. Т.е. той вече не рита, а само се мести и от време на време побутва. Може наистина да му е отесняло  Heart Eyes  И аз много се чудя за дрешките. Казаха ми да слагам два ката дрешки - примерно боди и отгоре ританки и блузка или нещо такова. Ама на теб щом ти е второ сигурно имаш повече опит, за да приемаш съвети от мен  Mr. Green
И аз съм така...сякаш вече няма ритници,а плавни движения...вибрацииу някакви...мърда ми се целия корем. Но определено не са ритници както бяха в началото. Въртене усещам...и все едно се отърквааа по целия ми корем хахах. Joy
А как сте с грамажите? 27г.с съм казаха,че още нямаме 1кг...а бая ми е голям корема,нормално е лие?

# 567
Аз съм в 25г.с.+3д. и девойката е над 700гр. newsm76

# 568
23 г.с - 720 гр.,а уж момичетата вървят по-дребни.. Crazy

# 569
Аз ходих преди 10 дни, бях в 24 седмица и бебока беше 880 грама  Grinning. Но аз не им вярвам на тези мерки, не са особено точни.Ориентировъчни по-скоро.На една позната и казаха малко преди да роди, че е около 3 200 бебето, а то се роди 2 400..

Общи условия

Активация на акаунт