Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 421
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
23 седмица- 650 гр.

# 571
Нашата бебка беше 380 гр. в 21 г.с. След няколко дни ще видим колко е пораснала. Дават го за 25 г.с. да е 660-670гр. Simple Smile

# 572
И аз съм така...сякаш вече няма ритници,а плавни движения...вибрацииу някакви...мърда ми се целия корем. Но определено не са ритници както бяха в началото. Въртене усещам...и все едно се отърквааа по целия ми корем хахах. Joy
А как сте с грамажите? 27г.с съм казаха,че още нямаме 1кг...а бая ми е голям корема,нормално е лие?

Ами аз го усещам най-осезателно като ми натисне мехура  Laughing  Иначе няма и кой знае каква активност... Дано е нормално. Четох, че вече след 28-ма седмица трябва да броиш движенията. Ама то това може да те психяса  Shocked
Моят корем е гигантски от самото начало.

# 573
Здравейте момичета имам едно питане..вече съм 26+6 и миналата седмица вдигнах Т 39С и ме приеха в болницата,сега си продължавам АБ вкъщи +вагинални глобули Флоумизин.Обаче от вчера имам парене на малките срамни устни,какво ще ми препоръчате?
Обадих й се,каза като свърши ваг.глобули да си сложа Гиназол.
Мойте девойки в 25+4 бяха 780 и 880гр сега в събота ще си ги гледаме пак Heart Eyes

# 574
В 27г.с. по размерите средно ни изчислиха, че сме 980 гр.  

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 14:12 от KissLittleBear

# 575
Нашия бебок е голям. В 26+4 беше 1040 гр, ако може да се вярва на това. Горе доло от 23 г.с. го сметнах, че расте с малко повече от 100 гр на седмица. И нашите движения са по-плавни. По като наместване и протягане отколкото като ритници (и те не липсват де). Моя корем е станал много голям вече, направо незнам какво ще правя още 3 месеца.

# 576
Да, не познават много с тези мерки  и моя бебок вървеше напред и голям , но като се роди 20 дена по  рано беше 2500, така че Simple Smile

# 577
Нашия бебок е голям. В 26+4 беше 1040 гр, ако може да се вярва на това. Горе доло от 23 г.с. го сметнах, че расте с малко повече от 100 гр на седмица. И нашите движения са по-плавни. По като наместване и протягане отколкото като ритници (и те не липсват де). Моя корем е станал много голям вече, направо незнам какво ще правя още 3 месеца.
Ехеее наистина голям беееебок. Браво!
Милата... наистина още 3 месеца незнам...
А за ритници и движенияяя...при мен е същотооо... а за пишкането не ми се и коментира,вечер през 1ч ставам... 😑

# 578
И при нас е с около 100 гр. на седмица - 11.01 беше 420 гр., а на 01.02 ,в 23 г.с беше 720 гр.

# 579
В 27г.с. по размерите средно ни изчислиха, че сме 980 гр.  
Да ... току що се връщам от преглед и ние сме около 950-980... аз също съм 27+3.
Ама дето казват всички...май иаз много много не им вярвам на тези размери и кг. ...я мръдне доки като мери....или аз мръдна. Сякаш не е с точност....

# 580
Днес и ние бяхме на преглед... В 24г.с.+3 съм и бебка е 740гр. с дълги крачка Simple Smile Хемоглобинът ми е малко нисък и аг-то ми изписа Феро-Фолгамма : ))) доста си я оглеждахме, лекарката на 4д ми я пусна пак да си я позяпаме Simple Smile  baby_neutral Heart Eyes

# 581
Еййй, браво на вас... Simple Smile Аз чак другия вторник съм на преглед и вече нямам търпение да си видя бебко. Усещам, че е много порастнал и заякнал, поотеснява му вече и движенията са по-различни както и вие казахте. Simple Smile
Yasmina.B., колко ти е хемоглобина?

# 582
Еййй, браво на вас... Simple Smile Аз чак другия вторник съм на преглед и вече нямам търпение да си видя бебко. Усещам, че е много порастнал и заякнал, поотеснява му вече и движенията са по-различни както и вие казахте. Simple Smile
Yasmina.B., колко ти е хемоглобина?
106 ми е, гледам реф. стойности от 120 почват.. : ))

# 583
Мами,някоя от вас са е правила изследване за антитела и в коя седмица?

# 584
Здравейте мами!
Имам въпрос...някоя от вас да е с кръвна група 0-?

Моята кръвна група е 0-, но не мисля, че това е проблем. Проверете кръвната група и на таткото, ако също е отрицателна, нищо специално не е нужно да се прави. При нас се оказа точно така и аз не следя никакви антитела. 72 часа след първото раждане ми сложиха гамаглобулин, но не мисля, че беше нужен в тоя случай. Ако таткото е с положителна кръвна група обаче, за антитела трябва да се проверява и то не само веднъж по време на бременността. Подробности обаче не знам, лекарят който те следи ще ти каже и ще ти пусме изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт