Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде под слънцето...
И аз бях така птеди да заживея в Испания.
Скрит текст:
В началото ми беше странно, че испанките (говоря за Мадрид) използват шалове и ветрила във всякакви ситуации(през всички годишни сезони (има специални ветрила за булка,  кума дори и за мъже , изработени в специални занаятчийски ателиета, продавани се на доста солени цени) След шаловете е същото има от фина коприна, лен, вълна, памук ( и различните и комбинации) които са точно като фин воал носят се на сватби, кръщенето, коктейли и не толкова официални поводи.Има плътни, дебели тип одеало....)
Постепенно започнах да ги харесвам, запалих и майка ми, и сестра ми...
Сега след толкова години, не мога да си представя да остана без шалове.
Виж фишута и разни малки шалчета така и не можах да харесам.Случайно попадналите при мен подарявам.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 15:42 от sl

# 106
  • София
Шаловете са неизменна част от стила ми! Имам шал във всеки тон на обувките и ботушите ми.
Често според чантата ми, имам цвят съответно.
Голям процент от ценните ми шаловете и дори едно пончо, за което са ме спирали на улицата не веднъж да ме питат за него Grinning Laughing, са ми находки, специално търсени и придобити от "Манията".

За хората извън София-  верига магазини за дрехи втора употреба. Flutter
Дори в Атина съм виждала техен магазин, може и гръцка верига да са.

# 107
и аз имам много шалове. всякакви. любимите ми са от памук с коприна или памук с кашмир. копринените много се смъкват и те са ми малко неудобни. тези като одеала са си всъщност одеалца за дивана.

# 108
  • някъде под слънцето...
тези като одеала са си всъщност одеалца за дивана.
Шаловете тип одеало да си шалове.
Одеалата за пътуване са си одеала за пътуване.
Продават се на различни места.
Не съм виждала някой да използва одеало за пътуване вместо шал.
За фините шалове се предлага богата гама от аксесоари за да се "захванат" .От игли за шалове (много красиви от различни метали с камъче или перла върху тъпия край   и нещо капаче на острата част) до всевъзможни брошки.

Сега съм в размисли за този шал
www.allpaqa.com/es/ananay/30-estola-fular-lana-alpaca-seda.html
А този си го хареса сестра ми и чакам да го доставят в магазина
http://www.adolfodominguez.com/es/mujer/complementos/foulards-y- … 2062?c=2321820202

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 16:06 от sl

# 109
знам разликата между одеяло и обемен шал Simple Smile

алпака е хубава вълна, но не е подходяща за шал според мен.

# 110
  • някъде под слънцето...
Чудя се,  защото на снимка всичко изглежда добре, но друго е да се види на живо.Плътност , цвят...
Идеално пасва със стилето нюд .И аз като  kopche Heart Eyes харесвам шала да бъде комбиниран с обувките или чантатата.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 16:14 от sl

# 111
Здравейте на всички, знам че това не е точната тема, но тъй като е често посещавана реших да си позволя да пусна въпросът си тук.

Някой пазарувал ли е от този сайт?
http://www.christmasgiftsotlet.com/
Цените са доста примамливи, но не открих някакво инфо.

# 112
мен алпакато ми дразни кожата. на палта и жилетки е ок, на пуловерчета слагам нещо тънко отдолу. на шал мен поне би ме дразнило и затова не бих взела такъв.

а и цвета през моите очи е безличен. цената ми се струва висока за ефекта. не ми изглежда на мен плътен и обемен. което значи, че ще се свлича.

# 113
  • Belgium
За мен пък показаните шалове изобщо не са обемни  Rolling Eyes

Ето на това казвам аз хубав обемен шал  Laughing

Имам няколко подобни в различни цветове и си ги нося през зимата с кеф. Обичам и копринени фишута, но предпочитам да си нося не на врата, а на необичайни места - на китката или на глезена, ето така  Heart Eyes

# 114
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За глезена никога не съм се сещала.Оригинално е.
Моите ги закачам на чанти или увивам китките си с тях,като комбинирам с часовник.

Бонбонено розовия шал и с тези обувки - разкош.

# 115
  • някъде под слънцето...
Големи са , но не са обемни.
На снимките се вижда, че са фини.

Харесвам фините шалове.Не ми се свличат .
Харесвам и "безличните" цветове.Фен съм на нюда..
При мен по скоро се свличат обемните и се налага да ги " закопчавам" с нещо.

# 116
  • Sofia
   Лу, много добър подбор на снимки. Heart Eyes

# 117
За много години и мерси за новата тема! Simple Smile
Шалове и аз много обичам особено като застудее, че съм много зиморничава Simple Smile предпочитам сега дебели и пухкави, а есен и пролет обожавам тънки с ефектни шарки, да се съчетае с чантата или обувките също  Blush
 По-назад обсъждахте и гривните на Пандора, имам две, подарък все за Коледа. Не са ми любимите, иначе на техните снимки винаги ми харесва как съчетават цветово, но са много скъпи.. Втората ми е кожена и тя ми харесва доста повече и смятам да си я нося често, само дето няма при нея разделител, не че искам да наредя 50 талисмана, само 3 са сега, но се свличат един в друг, няма как.
После от компютъра ще кача новите придобивки Simple Smile

# 118
Sesylle,
много ниски ми се виждат цените  Thinking
не откривам информация в мрежата за точно този сайт
не бих рискувала

sl,
едноцветния шал ми се вижда много тънък
този за сестра ти е с хубава шарка

kopche,
бялата риза е много хубава

честити нови неща  Simple Smile