Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 004
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Dancer,
честити  Simple Smile
добри са им нещата за зимата  Peace

# 436
Dancer,
честити  Simple Smile
добри са им нещата за зимата  Peace
Благодаря bouquet

# 437
  • София-Младост

# 438
Тези ги чакам с нетърпение  Heart Eyes

# 439
Привет! Приемате ли нови в темата? Simple Smile
По повод тимбърките, тази зима карам с тези и това е една от най- добрите ми покупки евър.
https://www.amazon.co.uk/Timberland-Premium-Junior-Boots-A14ZD-x/dp/B016OXZI62
UGG ме загубиха като клиент.

# 440
Супер са carie и аз си харесах първоначално подобен син цвят, но моя номер го имаше само в жълто, червено и цикламено. Днес ги тествам и добре се държат. Доста ме учудихте, че  си вземате по - големи номера Timberland . Обикновено нося 39, но техните ми бяха доста големи и си взех 38. Нося ги  с обикновени памучни чорапи. Освен да съм попаднала на някаква уголемена партида...
Ала-Бала, жълтия пуловер много ми харесва, и другият като модел също, но този цвят на мен не ми подхожда.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 14:12 от pep_si

# 441
Имам жълти, нося си размера, който си ми е по принцип, с нормален памучен чорап си ги нося.

# 442
И моите са си в нормалния размер и нося на тънък памучен чоран. За другата зима планувам червените.

# 443
И от мен едни Тимбърленд, цикламени  Heart Eyes
Скрит текст:
Взех си един номер по-големи, идеални са ми с памучен чорап.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 16:53 от Lady Vengeance

# 444
  • Belgium
От всички показани Тимбърлендки най-много ми хареса цикламения цвят на Lady Vengeance  Heart Eyes

Честити  Laughing

А имат ли случайно модел в светло синьо или да не се надявам?

# 445
Браво честити на всички! Страхотни са тези обувки.
Скрит текст:
Вчера си направих цялата коса точно толкова цикламена, да ми е в тон с Тимбърлендките. Laughing

Лу, има снежно бели. Светло сини не видях.

# 446
  • Belgium
Браво честити на всички! Страхотни са тези обувки.
Скрит текст:
Вчера си направих цялята коса точно толкова цикламена, да ми е в тон с Тимбърлендките. Laughing

Лу, има снежно бели. Светло сини не видях.

Ааааааааааа
Скрит текст:
искам снимка на косата!  Heart Eyes

Мерси, Денси, със снежно бели дори аз не смея да се изтропам в родната киша  Mr. Green
Нищо че понякога зимата слагам бели дънки.

# 447
И аз почнах много да ги харесвам тези Тимбърлендки, особено някой беше показал едни в цвят сьомга, останаха ми очите  Heart Eyes

От мен едни боти:

http://media.fashiondays.com/media/products/21316/3606758/zoom_2.jpg?m=1484921726

# 448
  • Пловдив
Честити придобивки, момичета!

Няколко нови неща от мен
чантичка  Heart Eyes
обувчици
и малко талисмани за гривната ми: талисманче 1, талисманче 2, талисманче 3, талисманче 4, талисманче 5

Откъде са обувчиците, много ми харесаха Simple Smile. И много искам да си намеря такива с каишка около глезена, защото моят крак е тънък и пролетните обувки все ми хлопат Sad

# 449
Лу, имат в сегашната колекция светло сини с бяла подметка. Виждала съм и други нюанси на синьото.

Общи условия

Активация на акаунт