Нови придобивки в гардероба - 46

• 129 971
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
Carie, права си, ей сега видях тези на официалния им сайт, ще гледам да ги издиря по някое време на живо  Laughing

# 451
ей в тези сините направо се влюбих  Flutter
от мен шал
и още един

# 452
сините Тимбърленд с първия шал на pufpaf  Heart Eyes
влюбих се

# 453
  • Sofia
   Както е тръгнала дискусията, да взема и аз да се изфукам, показвайки новите си Timberland. Simple Smile

Скрит текст:

Който ме познава от лаковата тема, знае, че обожавам този притъпено оранжев нюанс, в стил "burnt / dusty orange" или "autumn leaves". Heart Eyes А истината е, че рядко се срещат хубави дрехи и аксесоари в такъв цвят, така че – когато видя нещо, което ме грабва от раз, просто не мога да се въздържа.

Самите обувки са ми страшно удобни (за сефте си купувам ботушки на бранда), което е страхотен бонус, предвид, че напоследък, каквито и обувки да сложа, все нещо ме стяга или убива. Нося ги с обикновени памучни чорапки и не усещам никакъв студ, дори и при най-ниските температури. Взех си точно моя номер, не съм останала с усещането, че са уголемени или умалени. Хубаво е, обаче, да се направи едно уточнение, понеже виждам, че нагоре в темата доста потребителки са попитали – обувките Timberland, които се представят за дамски из българските магазини, в по-голямата си част са от детската серия (Junior); именно затова са на цени от 200 и нещо лв., вместо 400 и нещо, каквито са цените и в международния сайт на бранда. Това, че се водят детски, не е никакъв проблем, де. Моите също са такива. На когото му е любопитно – може да направи реално сравнение между дамските и детските Timberland в едноименния магазин на марката в "Serdika Center", май само там и двете разновидности са налични и могат да бъдат видени една до друга. Разликата в цената е около 200 лв., а са почти идентични като дизайн, така че всеки може да си прецени на какво да заложи. Peace Само за информация – детската линия стига чак до 40-ти номер, затова е подходяща за ползване и от дами.

Другият ми любим аксесоар напоследък са тези очила – Fendi Iridia:

Скрит текст:

От стара колекция са, но като ги видях, направо се влюбих безпаметно. Heart Eyes Пасват отлично на моето лице, а апетитното намаление в "Opticlasa", което хванах покрай покупката им, направи сдобиването ми с тях още по-вдъхновяващо. Laughing

# 454

Откъде са обувчиците, много ми харесаха Simple Smile. И много искам да си намеря такива с каишка около глезена, защото моят крак е тънък и пролетните обувки все ми хлопат Sad
Мерси Simple Smile Съвсем случайно се натъкнах на тях в Debenhams, на детския щанд...не знам от кога са изостанали там...

# 455
  • София-Младост
Излязох уж за яке, а се прибрах с два сутиена
Не мога да дам снимки, затова направо линк
https://braclinic.bg/lingerie/sutien-carrie-34729.html
https://braclinic.bg/lingerie/sutien-caldo-34780-1293.html
и едно тънко пуловерче с къс ръкав, но в розово...на което току що видях дупка на ръкава Sad((
http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 7716p3678546.html
Тимбърленд са си класика, много са хубави.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 16:06 от Ала-Бала

# 456
# 457
Тимбърленд са новите Конвърс  Mr. Green , но може би по-удобни

# 458
Тимбърленд са новите Конвърс  Mr. Green , но може би по-удобни
Скоро очаквам,следното ансамнълче да завладее Бг:Тимбърлендки,яке с естествена козина по качулката и чанта Майкъл Корс Grinning (ако вече не е)

# 459
  • Sofia
Скоро очаквам,следното ансамнълче да завладее Бг:Тимбърлендки,яке с естествена козина по качулката и чанта Майкъл Корс Grinning (ако вече не е)

+ такава шапка. Simple Smile

# 460
Относно шапка - залагам повече на тази с ушетата  Mr. Green

За да не е спам - утре трябва да пристигнат, имам нужда от още едни равни ботуши

http://www.shop-ecco.bg/damski-obuvki-shape25-75

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 19:22 от Eva111

# 461
няколко пъти мерих тези боти, но така и не ги намерих за удобни.

# 462
няколко пъти мерих тези боти, но така и не ги намерих за удобни.
Те и не са удобни. Но все пак зависи на какво е свикнал човек.
Дори мъжете около мен са на същото мнение, а не са префинени и всички са ходили в казарма. Laughing

# 463
Намирам всичко, което е от твърда кожа и не се огъва за крайно неудобно. Особено когато са боти които обхващат глезена, така че да не можеш да го движиш и походката ти става една особена, сякаш си дюстабан  Wink. Също така този вид бомбета са ми много неудобни и ме болят пръстите на краката. Гледайки снимките по- горе за пореден път затвърждават опасенията ми, че правят краката да изглеждат огромни.

# 464
обувките са груби
около мен ги носят със спортни памучни чорапи, за да не им убиват
харесват ми как стоят, но не мисля да си купувам - имам няколко чифта за такова време, които са супер удобни, с дебели подметки и не пропускат нищо

Общи условия

Активация на акаунт